logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Beste Dyson ventilatoren in 2024

Ontwerp en prestaties!

Dyson ventilatoren onderscheiden zich van alle andere ventilatoren op de markt doordat ze stil, veilig en zeer efficiënt zijn. De luchtstroom die ze produceren is ook soepel, constant en zeer verfrissend!

U wordt verleid door een model van het merk maar u aarzelt? Laat me je vertellen over mijn 3 favoriete Dyson ventilatoren om je te helpen een keuze te maken!

Dyson ventilator

Wat is de beste Dyson ventilator in 2024?

  1. Dyson AM07 - Mijn favoriet
  2. Dyson AM06 - Een geweldige tafelventilator
  3. Dyson Pure Hot+Cool - Met verwarmingsoptie

Dyson AM07

Dyson AM07

Van de reeks ventilatoren van het merk is de Dyson AM07 de kolomventilator, die in staat is om op warme dagen een hele kamer te koelen. Hij is krachtig en stil, en onderscheidt zich door het volledig ontbreken van bladen, wat hem veiliger maakt. Hij maakt gebruik van de Air Multiplier-technologie om een optimale luchtstroom te verspreiden: na de omgevingslucht te hebben opgevangen, blaast hij deze door deze te versnellen en te versterken dankzij de combinatie van een versterkingsring en een aerodynamische helling. Deze blaaskracht kan heel gemakkelijk worden geregeld dankzij de dimmer op de afstandsbediening, die ook de oscillatie van het toestel regelt (90° rotatie) en waarmee het op afstand kan worden geprogrammeerd, in- of uitgeschakeld. Het heeft geen rooster of bladen en is zeer gemakkelijk schoon te maken: gewoon het hele oppervlak afvegen met een zachte doek.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Dyson heeft de reputatie apparaten op de markt te brengen met innovatieve technologie, hoogwaardige afwerking, hoge efficiëntie en tegelijkertijd vrij duur. Ik zou zeggen dat deze AM07 ventilator een perfect voorbeeld is! Als de prijs voor u geen belemmering vormt, is dit model een goede investering en zult u niet teleurgesteld worden. De blaasloze luchtstroomtechnologie is echt krachtig, maar de ventilator is ook zeer discreet en kan worden vergeten. (Zolang u hem niet midden in de nacht op volle toeren zet, natuurlijk!) Het feit dat u hem kunt programmeren om tussen 15 minuten en 9 uur later automatisch uit te schakelen is ook handig, net als het verplaatsen van de gemagnetiseerde afstandsbediening direct op het apparaat. Het is een slim ontworpen ventilator die ook veel te bieden heeft op het gebied van een slank en stijlvol ontwerp.

Dyson AM06

Dyson AM06

De Dyson AM06 ventilator is een tafelventilator - met een diameter van 30 cm is hij compact en kan overal worden geplaatst waar u hem nodig hebt. Op de eettafel voor verkoeling tijdens de maaltijd, op de salontafel in de woonkamer om tv te kijken of op het nachtkastje voor een goede nachtrust. Zonder bladen maakt hij gebruik van de Air Multiplier-technologie van het merk, waardoor hij een zachte en continue luchtstroom genereert. De kracht van deze luchtstroom kan met de afstandsbediening op 10 verschillende standen worden ingesteld en het toestel kan tot 90° worden gekanteld om de richting van de luchtstroom perfect te regelen. Ten slotte kan hij zo worden geprogrammeerd dat hij na een bepaalde tijd stopt, van 15 minuten tot 9 uur later.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Of het nu de prijs is die ze vragen of hun technologie, Dyson ventilatoren zijn echt uniek op de markt, maar ventilatoren waarvan u nooit spijt zult krijgen als u ze eenmaal hebt gekocht! Dit geldt vooral voor de AM06: ik heb hem onmiddellijk geadopteerd en ik zou er moeilijk fouten in kunnen vinden. Ik vind het formaat erg praktisch, zodat ik het overdag gemakkelijk kan verplaatsen en in de kamer kan zetten waar ik ben. En vooral het feit dat hij geen bladen heeft, maakt hem veel veiliger: ik ben niet bang om hem in de kamer van mijn kinderen te zetten als het een beetje te warm is voor hen om snel in slaap te vallen. De afstandsbediening waarmee hij op afstand kan worden geprogrammeerd, in- en uitgeschakeld, maakt hem alleen nog maar functioneler. Dit is zeker een grote ventilator!

Dyson Pure Hot+Cool

Dyson Pure Hot+Cool

De Dyson Pure Hot+Cool is een ventilator met drie functies: hij koelt niet alleen de lucht in de kamer waar hij staat, hij zuivert die lucht ook en kan hem opwarmen als de warme zomerdagen voorbij zijn! Daartoe beschikt hij over een aantal technologieën, waaronder Air Multiplier (om een zachte, continue luchtstroom te projecteren zonder gebruik van bladen) en Jet Focus (om te kiezen tussen een geconcentreerde stroom voor individueel gebruik of een diffuse modus om een hele ruimte te bestrijken). Voor perfect gezuiverde lucht is het apparaat bovendien uitgerust met een HEPA-filter met actieve kool die 99,95% van de fijne deeltjes elimineert, of het nu gaat om bacteriën, pollen, allergenen, vervuiling, geurtjes, enz. Dankzij de afstandsbediening kan het toestel ook gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld, kan de luchtstroom worden geregeld en kan de uitschakeling worden geprogrammeerd. Er is ook een connected versie van de ventilator beschikbaar, die rechtstreeks vanaf een smartphone kan worden bediend.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Deze Dyson Pure Hot+Cool is een hybride apparaat en veel veelzijdiger dan andere ventilatoren van het merk. Als u in een stedelijk gebied woont of gevoelig bent voor allergenen (van natuurlijke of dierlijke oorsprong), is het feit dat het ook een luchtzuiveraar is een echt pluspunt, vooral omdat het op beide gebieden efficiënt is. De ventilatie heeft alle technische kenmerken en algemene efficiëntie van de andere modellen van het merk, en met een HEPA-filter (dat elk jaar moet worden vervangen bij continu gebruik overdag), is de luchtfiltering van hoge kwaliteit. De verwarmingsoptie is ook heel nuttig, vooral als u het beste uit deze ventilator wilt halen en hem niet alleen in de zomer wilt gebruiken. Maar let op: dit is slechts een bijverwarming: u kunt er geen grote open ruimten mee verwarmen. Al met al is dit een Dyson die ik geslaagd en best interessant vind!