logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

De beste raamafdichting voor mobiele airco vergelijken

Naast zijn betaalbare prijs blinkt de mobiele airconditioner uit door zijn gebruiksgemak en zijn installatie die geen bijzondere vaardigheid vereist. Wanneer het gaat om een monoblok en de te klimatiseren ruimte geen ontluchtingsopening heeft, moet een raamafdichting of een raamkit worden geïnstalleerd.

De keuze voor het een of het ander zal grotendeels afhangen van het raam. De raamafdichting past op alle openingen, maar vereist dat het raam openstaat met een kleine spleet. De raamafdichting daarentegen is een stijve structuur die in de opening wordt geplaatst, maar is niet aan alle ramen aangepast. In dit artikel maken wij de balans op van de situatie.

raamafdichting voor mobiele airconditioners

Alles over de beste raamafdichting voor mobiele airconditioners

TROTEC AirLock 100 - raamafdichtingskit - 400 cm

TROTEC AirLock 100 - raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

TROTEC Raamafdichting voor airco's - AirLock 100 - Transparant - 4m

LET OP VOORDAT U DE AIRLOCK 100 BESTELT EN OM RETOURZENDINGEN EN TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN:
De AirLock 100 past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm (Niet geschikt voor doorgaans Velux ramen, wel geschikt voor Veluxramen van de Serie GP-L en GP-U).

De innovatieve oplossing om de geopende raamspleet betrouwbaar af te dekken.

Bij mobiele gebruik en / of bij huurhuizen, is het meestal alleen mogelijk de warme afvoerlucht door een open of gekanteld raam te blazen. Daardoor wordt de koeling echter oneconomisch en oncomfortabel, omdat van buiten steeds weer warme lucht binnendringt in de gekoelde ruimte.

Door de iets geopende ritssluiting van de AirLock, kan probleemloos het aansluitstuk van de afvoerluchtslang worden gestoken en de terugstroming van warme afvoerlucht van buiten wordt verhinderd.

Als neveneffect houdt de AirLock ook muggen en andere insecten buiten en katten kunnen niet meer klem raken in gekantelde ramen.

De AirLock is ook te gebruiken voor afvoerluchtdrogers (wasdrogers) in het warme of koude jaargetijde.

FDBW - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

FDBW - Airco raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Airco Raamafdichting - Airco - Draagbare Airco Afdichten - Raam - Afdichter - Airco slang – Ook geschikt voor dakraam - Vensterafdichting – Ook handig tegen Insecten – 400 cm

De nieuwste afdichtingsdoek voor mobiele airconditioners en wasdrogers met ritssluiting en zelfklevende sluiting

ZEG MAAR GEDAG TEGEN HETE LUCHT
Deze raamafdichting houdt de warme lucht van de slang van de draagbare airconditioner weg door de slang tussen het raamkozijn en het raam zelf te vergrendelen. Deze vensterafdichting laat insecten, muggen, regen en creëert een "gesloten omgeving" die de kamer langer koel houdt.

AIRCO PRESTATIE VERHOGEND
Geniet van een koelere omgeving in de zomer dankzij de afdichting rond het open raam. Het mondstuk van de slang kun je schuiven en blokkeert op deze manier de warme lucht. Op deze manier is de mobiele airconditioningunit efficiënter kan en uw kamer koelt in minder tijd.

VERMINDER HET ENERGIEVERBRUIK
Deze oplossing om je raam af te dichten is ook een hele efficiente manier om energie verbruik te verminderen. Deze raamafdichting draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik en de uitstoot van koolstofdioxide, wat vooral in de zomer erg hoog is vanwege het enorme gebruik van airconditioning. Voorkom dat er warme lucht in uw kamer circuleert dat weer geld bespaart op uw elektriciteitsrekening!

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN – NIET BOREN
U hoeft geen raamkits, adapters voor uw slang of extra gereedschap te kopen. Alles wat je nodig hebt komt met deze FDBW raamafdichting voor airco´s! Breng gewoon de zelfklevende haakband aan op de binnenkant van uw raamkozijn en op het raam zelf. Bevestig de vensterafdichting aan de haaktape. Open vervolgens de ritssluiting op de vensterafdichting en plaats uw airconditionerslang uit het raam. Sluit aan het einde de ritssluiting strak om de slang. Eenvoudig zoals het is.

UNIVERSEEL
Geschikt voor alle draagbare airconditioners en droogtrommels, ongeacht fabrikant. Of het nu gaat om ramen die naar links opengaan of om ramen die naar rechts openen, naar beneden hangende vensters of dakramen,

Universele Raamafdichting set voor Mobiele Airco - Airlock - Ook tegen insecten - deur of raam tot 400cm

Universele Raamafdichting set voor Mobiele Airco

Bekijk de dagprijs

Bij mobiele gebruik en / of bij huurhuizen, is het meestal alleen mogelijk de warme afvoerlucht door een open of gekanteld raam te blazen. Daardoor wordt de koeling echter oneconomisch en oncomfortabel, omdat van buiten steeds weer warme lucht binnendringt in de gekoelde ruimte.

Door de iets geopende ritssluiting van de raamafdingtingskit, kan probleemloos het aansluitstuk van de afvoerluchtslang worden gestoken en de terugstroming van warme afvoerlucht van buiten wordt verhinderd. Ook verhinderd het muggen en andere insecten.

Trendosa raamafdichting airco - 400 cm - Met dubbelzijdig tape

Trendosa raamafdichting airco

Bekijk de dagprijs

Trendosa Raamafdichtingskit voor mobiele airco - AirLock -Raamafdichting-Transparant - 4m

LET OP! Voordat U de Trendosa Raamafdichting besteld en om teleurstellingen te voorkomen:

* De AirLock 100 past op bijna alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm. Meet van de tevoren goed af of het product past. (Niet geschikt voor doorgaans Velux ramen, wel geschikt voor Velux Ramen van de Serie GP-L en GP-U)

Goed om te weten!

 • Dit artikel heeft een omtrek van 4 meter. Deze is dus geschikt voor ramen met een omtrek van 4 meter.
 • Niet geschikt voor kiepramen.
 • Dit product heeft een ritssluiting.

De innovatieve oplossing om de geopende raam spleet betrouwbaar af te dekken.

 • Bij mobiele gebruik en / of bij huurhuizen is het meestal alleen mogelijk de warme afvoerlucht door een open of gekanteld raam te blazen. Daardoor wordt de koeling echter oneconomisch en oncomfortabel, omdat van buiten telkens weer warme lucht binnendringt in de gekoelde ruimte.
 • Door de iets geopende ritssluiting van de AirLock kan het aansluitstuk van de afvoerluchtslang probleemloos worden gestoken en wordt de terugstroming van warme afvoerlucht van buiten verhinderd.
 • Als neveneffect houdt de AirLock ook muggen en andere insecten buiten en kunnen katten niet meer klem raken in gekantelde ramen.

De AirLock is tevens te gebruiken voor afvoer van luchtdrogers (wasdrogers) in warme of koude jaargetijde.

GRATIS:
U krijgt nog een gratis set dubbelzijdig tape bij zodat de raamafdichting op meerdere ramen kan bevestigen. Wij vinden het mileu belangerijk vandaar dat ons product van hoge kwaliteit is gemaakt zodat u de Trendosa raamafdichting meerdere jaren kan gebruiken.

 • Heerlijke koude lucht blijft binnen
 • Warmte, muggen, insecten en regen blijven buiten
 • Makkelijk te installeren zonder boren of gereedschap
 • Vermindert het energie gebruik van je airco
 • Universeel te gebruiken voor alle airconditioners

FDBW - Mobiele Airco Raamafdichtingskit - 400 cm - Ook tegen insecten

FDBW - Mobiele Airco Raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Geschikt artikel om een raam af te sluiten van een raam van max 400 cm

De nieuwste afdichtingsdoek voor mobiele airconditioners en wasdrogers met ritssluiting en zelfklevende sluiting

Deze raamafdichting houdt de warme lucht van de slang van de draagbare airconditioner weg door de slang tussen het raamkozijn en het raam zelf te vergrendelen. Deze vensterafdichting laat insecten, muggen, regen en creëert een "gesloten omgeving" die de kamer langer koel houdt.

Haal meer uit je airco
Dankzij het afsluiten van het raam kan je genieten van een koelere lucht op warme dagen. Het mondstuk van de slang kun je schuiven en blokkeert op deze manier de warme lucht. Op deze manier is de mobiele airconditioningunit efficiënter kan en je kamer koelt sneller.

Universeel gebruik
Geschikt voor alle draagbare airconditioners en droogtrommels, ongeacht fabrikant. Of het nu gaat om ramen die naar links opengaan of om ramen die naar rechts openen, naar beneden hangende vensters of dakramen.

Product is niet geschikt voor kiep-kantel ramen.

Verminder het energie gebruik van je airco
Deze oplossing om je raam af te dichten is ook een hele efficiënte manier om energie verbruik te verminderen. De raamafdichting draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik en de uitstoot van koolstofdioxide, wat vooral in de zomer erg hoog is vanwege het enorme gebruik van airconditioning.

Erg makkelijk te installeren zonder te boren
Er zijn geen raamkits, adapters, extra slang of extra gereedschap nodig. Alles wat je nodig hebt komt met deze FDBW raamafdichting voor airco´s! Breng gewoon de zelfklevende plakband aan op de binnenkant van het raamkozijn en op het raam zelf. Bevestig de vensterafdichting aan de haaktape. Open vervolgens de ritssluiting op de vensterafdichting en plaats je de airconditionerslang uit het raam. Sluit aan het einde de ritssluiting strak om de slang. Eenvoudig te installeren.

TROTEC Airlock 1000 - raamafdichtingskit - 560 cm

TROTEC Airlock 1000 - raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

TROTEC Raamafdichting Deurafdichting voor airco's - AirLock 1000 - Transparant - 5,6 m

Dit product is gemaakt voor ramen en deuren en heeft een omtrek van 560 CM . Meet dus voor het bestellen of dit past. Het product is niet geschikt voor velux dakramen!

Tristar - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

Tristar - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

Bekijk de dagprijs

Raamafdichting voor mobiele airconditioners die het terugstromen van warme lucht en vocht verhindert. Met een omtrek van 400cm, klittenband en ritssluiting, gemaakt van 100% polyester.

FDBW SK06 - Airco Raamafdichtingskit - 114 x 118 cm - Geschikt voor Velux Tuimelvenster Dakraam

FDBW SK06 - Airco Raamafdichtingskit Velux Tuimelvenster Dakraam

Bekijk de dagprijs

Raamafdichtingskit Mobiele Airco – Airco Slang Afsluiten – Velux Tuimelvenster Oplossing – 114 x 118 cm Geschikt artikel om een dakraam van velux af te sluiten. Kiep kantel oplossing. Geschikt voor tuimelvensters.

De nieuwste afdichtingsdoek voor mobiele airconditioners en wasdrogers met ritssluiting en zelfklevende sluiting Deze raamafdichting houdt de warme lucht van de slang van de draagbare airconditioner weg door de slang tussen het raamkozijn en het raam zelf te vergrendelen. Deze vensterafdichting laat insecten, muggen, regen en creëert een "gesloten omgeving" die de kamer langer koel houdt.

AEG AWK03 - Airco Raamafdichtingskit

AEG AWK03 - Airco Raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Bereik de gewenste binnentemperatuur met de AEG Premium Window Kit AWK03. De set textielafdichtingen zorgt ervoor dat er geen warme lucht van buiten naar je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor kan stromen. Je huis koelt sneller af en blijft langer koel. De raamkit is een ideaal systeem met een snelle en gemakkelijke installatieoplossing. Precies wat je nodig hebt voor warme zomerdagen.

 • Afdichten van ramen met een hoogte tot 147 cm
 • Snelle montage
 • Veilig vergrendeld en verzegeld
 • Snelle afkoeling van de kamer
 • Uitschuifbaar
 • Verbeter de efficiëntie van uw airconditioning
 • Voorkomt dat buitenlucht naar binnen stroomt
 • Geschikt voor alle mobiele airconditioners met slangdiameter 15 cm

FDBW - Airco Deurafdichtingskit - 90 x 211,5 cm - Met Magneet Sluiting

FDBW - Airco Deurafdichtingskit Met Magneet Sluiting

Bekijk de dagprijs

Deze deurafdichting met magneet sluiting voor de mobiele airco verhoogt de aircoprestaties. Je airco met slang verbruikt minder energie en koelt sneller. Ook is de mobiele airco afdichting uitstekend te gebruiken als insecten hor of voor de drogerslang. De deurafdichting is geschikt voor schuif- en normale deuren en buiten- en binnendeuren. Hij past op deuren met een afmeting van 211,5 x 90 centimeter. Een uniek product in Nederland en België!

Deurafdichting mobiele airco verbetert aircoprestaties
Staat je deur uren open vanwege de airco afvoerslang? Dat is niet ideaal. Warme lucht stroomt zo naar binnen, waardoor de airco meer energie moet gebruiken om de omgeving te koelen. Je elektriciteitsrekening stijgt en de co2-uitstoot eveneens. Een duurzame oplossing zoals deze airco deurafdichting voor de mobiele airco zorgt ervoor dat de air conditioning optimaal blijft werken.

Meerdere functies deurafdichting
Naast het stoppen van warme lucht kan de airco deurafdichting dienen als insecten hor. De mobiele airco deur afdichting houdt insecten tegen. Erg fijn tijdens de warme zomerdagen. Ook kun je hem toepassen op de droger slang. Hij fixeert deze net zo goed als de airco slang. Het principe is hetzelfde.

Kiezen van de juiste maat

Meet twee maten:

Binnenmaat van de deur breedte en hoogte, meet de deur inclusief deurpost breedte en hoogte. Bij schuifdeur of schuifpui kun je zelf kiezen hoe ver je de deur wilt openzetten.

Door de verschillende dikte van deurkozijnen geldt: hoe breder het deurkozijn, hoe makkelijker het te installeren is.

Maat selectie

De grootte van de deurafdichting wordt bepaald door 6-10 cm toe te voegen aan de binnen breedte, de binnen hoogte voegt meer dan 3 cm toe, het frame is 3-4 cm.

Wat betekent dat, als de binnen breedte 80 cm is, de binnen hoogte 205 cm de airco deurafdichting 90 x 210 cm de juiste keuze is.

Installatie in 6 stappen

De installatie van de mobiele airco afvoer voor deur is zo gepiept. Bovendien heeft u geen ander gereedschap nodig zoals een boor, schroevendraaier, et cetera. Alle installatiebenodigdheden zitten in één pakket. Als je deze 6 stappen volgt komt het helemaal goed met de airco afvoerslang:

 1. Doe de deur open.
 2. Plak de zelfklevende klittenbandstrip op de deur.
 3. Plaats de deurafdichting op de klittenbandstrip.
 4. Maak de rits open.
 5. Stop de airco slang door de rits opening.
 6. Doe de rits zo goed mogelijk dicht.
 7. Tip: bewaar de zak waar de airco deurafdichting inzit goed. Deze kun je prima hergebruiken vanwege het stevige materiaal. Als je de airco deurafdichting niet meer nodig hebt berg je hem veilig op in de zak.

Bodin 22.352400 - Raamafdichtingskit mobiele airco

Bodin 22.352400 - Raamafdichtingskit mobiele airco

Bekijk de dagprijs

Net een airco gekocht en wil je er voor zorgen dat die heerlijke koude lucht binnen blijft? Met de handige Bodin 352400 Raamafdichting is dit geen probleem. Met deze kit hoef je geen speciaal gat in je woning te maken of een andere onhandige constructie te bedenken. De kit is gemaakt van 100% polyester. Zo kun je de mobiele airco wat verder van het raam af zetten.

Bespaar energie met de Bodin Raamafdichting
Doordat de Bodin Raamafdichting het raam volledig afdicht, kun je bij het gebruik van de raamafdichting merkbaar energie besparen. Hierdoor verdient de Raamafdichting zich snel terug door het lagere energieverbruik en kun je extra goed genieten van je airco.

Makkelijke installatie
De Bodin Raamafdichting kit bestaat uit dubbelzijdig tape en een polyester afdichting met rits. Door middel van de dubbelzijdige tape is de kit makkelijk te installeren. Daarnaast kan het raam door middel van de rits nog steeds open wanneer je de airco niet gebruikt.

 • Bespaar energie door middel van raamafdichting
 • Makkelijke installatie door het gebruik van de dubbelzijdige tape
 • Past op alle Bodin Airconditioners

FDBW - Airco Deurafdichtingskit - 90 x 211,5 cm - Met Rits Sluiting

FDBW - Airco Deurafdichtingskit - 90 x 211,5 cm - Met Rits Sluiting

Bekijk de dagprijs

Deze deurafdichting voor de mobiele airco verhoogt de aircoprestaties. Je airco met slang verbruikt minder energie en koelt sneller. Ook is de mobiele airco afdichting uitstekend te gebruiken als insectenhor of voor de drogerslang. De deurafdichting is geschikt voor schuif- en normale deuren en buiten- en binnendeuren. Hij past op deuren met een afmeting van 211,5 x 90 centimeter. Een uniek product in Nederland!

Deurafdichting mobiele airco verbetert aircoprestaties
Staat je deur uren open vanwege de airco afvoerslang? Dat is niet ideaal. Warme lucht stroomt zo naar binnen, waardoor de airco meer energie moet gebruiken om de omgeving te koelen. Je elektriciteitsrekening stijgt en de co2-uitstoot eveneens. Een duurzame oplossing zoals deze airco deurafdichting voor de mobiele airco zorgt ervoor dat de air conditioning optimaal blijft werken.

Meerdere functies deurafdichting
Naast het stoppen van warme lucht kan de airco deurafdichting dienen als insectenhor. De mobiele airco deur afdichting houdt insecten tegen. Erg fijn tijdens de warme zomerdagen. Ook kun je hem toepassen op de droger slang. Hij fixeert deze net zo goed als de airco slang. Het principe is hetzelfde.

Oak's First - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

Oak's First - Airco raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Deze raamafdichtingskit mobiele airco is geschik voor verschillende ramen.
LET OP: Voordat u het pakket voor de raamafdichting besteld en voorkom dat de set niet past en geschikt is.
De handige raamafdichting past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm (Niet geschikt voor doorgaans Velux ramen, wel geschikt voor Veluxramen van de Serie GP-L en GP-U).

MaxxHome - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

MaxxHome - Airco raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Maak je gebruik van een mobiele airco met een afvoerslang en blijft de warme lucht door je raam naar binnen komen? Dan is deze raamafdichting de ultieme oplossing voor dit probleem. Deze raamafdichting zorgt ervoor dat de koeling binnen blijft en de warme lucht buiten.

 • Geschikt voor alle gangbare mobiele airco's
 • Geschikt voor alle gangbare kiep, kantel en klapramen
 • Optimale werking van jouw mobiele airco
 • Houdt de warmte buiten en de koelte binnen!
 • Makkelijk en snel te installeren
 • Lichtdoorlatend
 • Waterdicht

JustFire - Airco raamafdichtingskit - 400 cm

JustFire - Airco raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Raamafdichting voor mobiele Airconditioners

De energiesparende montageoplossing voor airconditioners met een- en twee-slangen-techniek!

Shopseizoen® – Universele airco raamafdichting - Deurafdichting - Raamafdichtingskit - Mobiele airco - Airco afsluiting - Airconditioning - Raam en/of deur afsluiting - wind en waterdicht - vrij van insecten - 400cm

Shopseizoen® – Universele airco raamafdichting

Bekijk de dagprijs

Gebruik de Shopseizoen raamafdichtingskit in combinatie met jouw mobiele airco voor een heerlijk gekoelde ruimte, een energiebesparing en optimale prestaties van jouw mobiele airco!

Dé must have voor de zomerse dagen
Met de steeds hetere zomerdagen is de mobiele airco niet meer weg te denken uit de samenleving. Echter moet de warme lucht van de airco naar buiten afgevoerd worden. Dit gaat via de afvoerslang door een raam of deur. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een afdichtingskit komt er warme lucht weer naar binnen. Dit zorgt ervoor dat de airco harder moet werken om de streeftemperatuur te behalen, maar vaak ook dat jouw ideale temperatuur niet bereikt wordt. met de Shopseizon airco afdichtingskit haal je het maximale uit je airco, verbruikt de airco minder energie en heb jij een heerlijk gekoelde ruimte.

Houdt alle koude lucht binnen en de warme lucht buiten
De Shopsiezoen airco afdichtingskit zorgt dat jouw ruimte koel blijft. Gemaakt van water en luchtdicht polyester voor optimale prestaties. Ook worden muggen en andere insecten buiten gehouden.

Makkelijk door iedereen te bevestigen
Geleverd inclusief Nederlandse handleiding en door iedereen in 10 minuten te bevestigen. De afdichtingskit wordt bevestigd met kiitteband aan het raam en het kozijn. Maak je geen gebruik van de raamafdichtter is deze met gemak te verwijderen en op te bergen. Met hetzelfde gemak bevestig je hem weer.

 • Super gemakkelijk te installeren
 • Te combineren met vrijwel alle mobiele airco's
 • Haal het beste uit uw airco
 • Geschikt voor bijna alle soorten ramen tot 400 cm.
 • Bespaar op uw energiekosten
 • Houdt muggen en andere insecten buiten
 • Water en winddicht

Universele Raamafdichtingskit - 400cm - Wit - Airconditioner - Raamafdichter - Raamafdichtingskit mobiele airco

Universele Raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Heeft u een mobiele airco, maar komt er alsnog hete lucht naar binnen, of heeft u last van insecten zoals muggen, of last van regenwater. Deze raamafdichtingskit voor mobiele airco’s kan deze problemen voor u oplossen.

 • Materiaal: polyester
 • Lengte: 400 cm
 • Kleur: wit.
 • Gewicht: 250g
 • Pakket: 1x raamafdichtingsdoek, 1x zelfklevende bevestigingsband

Raamafdichting Mobiel Airco - Airco Afsluiting - Raamafdichting Airco - Raamafdichtingskit Mobiele Airco - Dichting voor Airco - Raam en/of Venster Afdichting - Transparant - 4M

Raamafdichting Mobiel Airco

Bekijk de dagprijs

Degene die een mobiele airco met een afvoerslang hebben weten het als geen ander! De raamafdichting voor airco’s van Formilo biedt een uitstekende oplossing voor de volgende problemen: de warme lucht die door je raam naar binnen komt en ervoor zorgt dat de koeling van de airco niet optimaal gebruikt kan worden en de hoge stroomkosten.

De functie van een raamafdichting
De warme afvoerlucht van een mobiele airco moet door een open of gekanteld raam geblazen worden. Dit zorgt ervoor dat je de mobiele airco uiteindelijk niet optimaal kunt gebruiken omdat de warme lucht weer binnendringt in de gekoelde ruimte. Een raamafdichting beschikt over een opening waar precies de afvoerslang van jouw mobiele airco tussen geplaatst kan worden. De raamafdichting zorgt ervoor dat de warme en condens rijke lucht niet terugstroomt naar jouw afgekoeld ruimte! Zodoende kan de mobiele airco optimaal gebruikt worden.

Voordelen

 • Waterdicht
 • Energie stroombesparing en milieubewust
 • Optimale werking van jouw mobiele airco
 • Houdt muggen en andere insecten buiten
 • Houdt de ruimte afgekoeld
 • Geschikt voor alle gangbare kiep-, kantel- en klapramen
 • Makkelijk te installeren

Installatie van de raamafdichting
De raamafdichting van Formilo is makkelijk te installeren op elk mobiele airco! Bovendien is de raamafdichting te monteren op iedere gangbare raamconstructie met een maximale omtrek van 400cm. Het is wel belangrijk om jouw raam eerst te meten, zo weet je zeker dat de raamafdichting past!
Betreft de installatie leveren wij een Nederlandstalige beschrijving zodat je aan de hand van een stappenplan zelf de raamafdichting makkelijk kan bevestigen aan jouw raam!

FDBW MK04 - Airco Raamafdichtingskit - 78 x 98 cm - Geschikt voor Velux Tuimelvenster Dakraam

FDBW MK04 - Airco Raamafdichtingskit

Bekijk de dagprijs

Raamafdichtingskit Mobiele Airco – Airco Slang Afsluiten – Velux Tuimelvenster Oplossing – 78 x 98 cm. Geschikt artikel om een dakraam van velux af te sluiten. Kiep kantel oplossing. Geschikt voor tuimelvensters.

De nieuwste afdichtingsdoek voor mobiele airconditioners en wasdrogers met ritssluiting en zelfklevende sluiting Deze raamafdichting houdt de warme lucht van de slang van de draagbare airconditioner weg door de slang tussen het raamkozijn en het raam zelf te vergrendelen. Deze vensterafdichting laat insecten, muggen, regen en creëert een "gesloten omgeving" die de kamer langer koel houdt.

Queta AirLock raamafdichting 300cm voor mobiele airconditioners en afvoerluchtdrogers, luchtontvochtigers, bouwdrogers airlock voor universele ramen

Queta AirLock raamafdichting

Bekijk de dagprijs

Deze Queta raamrubber is geschikt voor ramen met een maximale omtrek van 300 cm Het voorkomt op betrouwbare wijze dat lucht van buiten terugstroomt in het geklimatiseerde interieur, waardoor effectief energie wordt bespaard. Een aanrader voor de zomer Gemaakt van duurzaam UV-bestendig en waterdicht materiaal, waterdicht en wasbaar op 40 ° C Past op alle gangbare raamconstructies. Bevestig het venstertype en meet de venstergrootte voordat u koopt Eenvoudig te installeren, zonder boren. Ideaal voor airconditioningsystemen, afvoerluchtdrogers en ontvochtigers, ect

Airco Raamafdichting Inclusief Nederlandse Handleiding - Tegen insecten - Transparant - 400cm

Airco Raamafdichting Inclusief Nederlandse Handleiding

Bekijk de dagprijs

Heb jij ook last van het warme weer en heb je hierdoor ook geen 100% energie voor je dagelijkse activiteiten? Dankzij een mobiele airco en onze raamafdichtingskit kun jij de zomer met gemak door!

De airco raamafdichting wordt geleverd inclusief Nederlandse handleiding.

Dé must have voor iedereen met een airco
Waarschijnlijk heb je wel meegekregen dat de zomers heter worden in ons land, dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen in ons land beschikken over een airco. Nu is het alleen wel zo dat veel mensen niet hun airco op de meest optimale manier gebruiken. Door vandaag nog te kiezen voor deze universele airco raamafdichting ben je in staat om alle koele lucht binnen te houden, zo ontsnapt er niets meer naar buiten door de kiertjes in het kozijn. Deze dichting voor de airco is dan ook echt een must have voor iedereen met een aircooler of airconditioning . Tijd om eens te bekijken wat deze raamafdichtingskit mobiele airco zo bijzonder maakt!

Mobiele airconditioner: Wat is het doel van een raamafdichting?

In principe heeft de raamafdichting voor mobiele airconditioners dezelfde functie als de kit voor het breeuwen.

Concreet is de raamafdichting een stijve, aanpasbare structuur die tussen de raamkozijnen en het raam past. Ter vergelijking, het ziet eruit als een plastic plank die de ruimte opvult als het raam open is. De kit voor ramen heeft een esthetisch voordeel ten opzichte van de kit voor breeuwen. De installatie van het apparaat is schoon en netjes.

Bovendien wordt de uitlaatslang van de mobiele airconditioner rechtstreeks op de raamafdichting aangesloten. Het enige nadeel is dat de raamafdichting alleen kan worden gebruikt met een verticaal of horizontaal schuivend raam en precies moet passen bij de afmetingen van de opening.

Mobiele airconditioner: installatie en onderhoud van een afdichtingskit

Het installeren van een kit voor een mobiele airconditioner kan niet eenvoudiger. Het enige wat je nodig hebt is klittenband rond de opening, die is bekrast met een rits stof. Wanneer u de rits sluit, wordt de vensteropening automatisch afgedicht. Natuurlijk moet u eerst de regenpijp door de opening laten lopen.

Eenmaal geïnstalleerd, moet uw kit regelmatig onderhouden worden. U kunt immers nooit zeker zijn van een scheur in de stof, een rits die niet meer sluit, een beschadigde verzegeling of een defecte steun. Deze kleine defecten kunnen de doeltreffendheid van de kit beïnvloeden.

Een defecte kit betekent dat de lucht van de airconditioning naar buiten ontsnapt. Het resultaat: een minder koele kamer en een mobiele airconditioner die veel meer energie verbruikt. De oplossing in deze situatie is om uw oude kit te vervangen door een nieuwe. Maar welke te kiezen? Dat is wat we je in het volgende gaan vertellen.

Hoe kies je een raamafdichting voor een mobiele airconditioner?

Alvorens een velux raamafdichting voor een mobiele airconditioner te kopen, zijn er bepaalde punten die u moet controleren. Dit is om de juiste keuze te maken, in plaats van te investeren in een ongeschikt accessoire. Althans, de kenmerken van de raamafdichtings zijn voor het grootste deel vrij gemeenschappelijk.

Een aanpasbare raamafdichting

De raamafdichting is gemaakt van een synthetisch materiaal en heeft een rits die in het uitlaatkanaal van uw mobiele airconditioner moet passen.

Verenigbaarheid

Het is speciaal ontworpen om energieverlies te beperken en moet kunnen worden afgestemd op alle soorten deuren en ramen. Sommige modellen hebben verstelbare schakels om de grootte van de openingen zo goed mogelijk aan te passen.

Maat

Dit verwijst naar de grootte van het gereedschap. Het is verkrijgbaar in S of standaard maat.

De afmetingen

Om praktische en esthetische redenen moeten de afmetingen van de raamafdichting perfect zijn afgestemd op uw airconditioningsysteem.

De lengte van de slang

Afhankelijk van de afstand tussen de mobiele airconditioner en het raam zal dit criterium grotendeels uw keuze bepalen. Idealiter kiest u een lang model, vooral als uw raam op volledige hoogte is.

De installatie

Met duidelijke instructies is het installeren van de raamafdichting kinderspel. De demontage moet even gemakkelijk zijn, zodat hij in elke kamer van het huis kan worden gebruikt.

De garantie

Een goed product moet worden geleverd met een garantie om de klant vertrouwen te geven.

Hoe installeer je een mobiele airconditioner raamafdichting?

Dit wordt gedaan door een duct adapter rond de opening te plaatsen en er een rits stof overheen te tapen.

Er zijn een paar stappen bij het breeuwen. Pak eerst de raamafdichting uit, die met de mobiele airconditioner kan worden meegeleverd of afzonderlijk kan worden gekocht. Controleer of alle onderdelen in de doos aanwezig zijn. Het moet 3 stukken stretchstof bevatten.

Vergeet niet dat dit accessoire wordt geplaatst op de zijopeningen, hoog en laag, die ontstaan door de opening van een deur of raam. Het wordt gemakkelijk aan de beugels bevestigd via een klittenbandstrip. Afhankelijk van het type kozijn moet het zeer aanpasbaar zijn, of het nu gaat om kleine of grote ramen, draai-kiepramen of Velux-dakramen.

Vervolgens moet het raamkozijn worden geopend en de greepstrip aan het kozijn worden gelijmd. De rits hoeft niet in het midden van het breeuwvel te zitten. Er is een smalle kant en een brede kant. Tenslotte plaatst u de mobiele airconditioner bij het raam en trekt u het afvoerkanaal door de opening naar buiten. Sluit dan het slot zodat de leidingen opgesloten zitten en je bent klaar.

Het raam of de deur zal goed afgedicht zijn en er zullen geen warme lucht of insecten kunnen binnendringen. De raamafdichting kan ook worden gebruikt voor elk apparaat dat een luchtuitlaat nodig heeft. Dit is inclusief de wasdroger. De installatieprocedure zal dezelfde zijn.

FAQ: Wij beantwoorden uw vragen

Wat is het doel van een raamafdichting voor mobiele airconditioners?

A: De raamafdichting is een waterdichte structuur, vergelijkbaar met een plastic plank. Het wordt gebruikt om energieverlies bij gebruik van de mobiele airconditioner te beperken. Door bevestiging aan het afvoerkanaal wordt de warmte opgevangen en vervolgens naar buiten afgevoerd, zonder dat het risico bestaat dat de warmte terugkeert naar de binnenzijde van de kamer.

Wat zijn de voordelen van een mobiele airconditioner raamafdichting?

A: Er zijn veel voordelen. Door het energieverlies te beperken, daalt het energieverbruik en stijgt de koelcapaciteit. Daardoor zullen de kosten van de raamafdichting zichzelf snel terugverdienen.

Hoe werkt een raamafdichting voor mobiele airconditioners?

A: Bij afwezigheid van een ventilatieopening zal de raamraamafdichting als thermische isolator fungeren in de luchtdoorlaat binnen de thermische koker. Aangezien het in de spleet van de opening wordt geplaatst, moet vervolgens een perfecte afdichting in de kamer worden gegarandeerd.

Op welk type ondergrond kan een raamafdichting voor mobiele airconditioners worden gebruikt?

A: Deze structuur wordt gebruikt op openingen die verticaal of horizontaal schuiven. Het moet ook overeenkomen met de afmetingen van de opening.

Waar kan ik een mobiele airconditioner raamafdichting kopen?

A: U kunt het kopen bij huishoudelijke winkels en online winkels die mobiele airconditioners verkopen.

Conclusie

Veel meer dan een eenvoudig accessoire is de raamafdichting voor mobiele airconditioners een instrument van primordiaal belang om te besparen op uw energiefactuur. Dankzij het tamelijk betrouwbare bevestigingssysteem garandeert het een perfecte afsluiting van uw kamer. De stijve structuur wordt tussen de kozijnen aangebracht om ongewenst binnendringen te voorkomen, met name van warmte en insecten. Er zij op gewezen dat deze raamafdichting speciaal is ontworpen voor het monobloc-model, aangezien de split een externe eenheid heeft.