logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Aircooler: Werking, Voordelen, en Prijzen [vs. mobiele en vaste airco]

De aircooler is een van die fijne uitvindingen die op warme dagen het verblijf binnenshuis aanmerkelijk prettiger maken. Door de continue aanvoer van gekoelde lucht ontstaat er een lagere omgevingstemperatuur. Werk en andere activiteiten worden zo minder vermoeiend en zelfs slapen geeft in een koele kamer meer ontspanning. Hieronder zetten we een en ander uiteen over aircoolers.

Beste aircooler kopen overzicht

Bellson LED Luchtkoeler en Bevochtiger

Bellson LED Luchtkoeler en Bevochtiger

Bekijk de prijs

Luchtkoeler en bevochtiger. Zuigt hete, warme lucht op en blaast koele vochtige lucht uit. Met deze compacte luchtkoeler heeft u elke ruimte binnen een mum van tijd heerlijk koel. Super handig voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Kenmerken: Air cooling gebied - tot 10 m2, Stroomverbruik - 10 w, Cooling power - 100 w-350 w, Noise - 27 Db, Grootte (inch)- 20 x 20 x 21 cm, Gewicht - 1300 gram, Filter levensduur - 6 maand, Voeding-Micro USB (5 V, 2A), Inbegrepen - Filter, netsnoer, Power adapter,

VMCA Mobile Luchtbevochtiger Luchtkoeler en Luchtzuivering - 3 in 1 Functies Met LED Licht 7 - Wit

VMCA Mobile Luchtbevochtiger Luchtkoeler

Bekijk de prijs

Luchtbevochtiger-Luchtkoeler-ventilator met draagbaar handvat: Deze persoonlijke luchtkoeler is ontworpen met een handvat en is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. En het kan worden gebruikt als luchtbevochtiger, gewone ventilator of luchtkoeler-ventilator door ijswater (500 ml) aan de tank toe te voegen om de lucht te bevochtigen en te zuiveren en uw huid te hydrateren. Als je ijs met water toevoegt, voel je een koelere en koelere wind.

Makkelijk te gebruiken: optie van 3 windsnelheden die u kunt regelen met de snelheidsknop; Handmatig omhoog-omlaag om de windrichting 90 graden aan te passen. U kunt degene kiezen die het beste bij u past om van uw vrije tijd of uw slaaptijd te genieten. En het ingebouwde, zachte, kleurrijke LED-licht kan worden gebruikt als nachtlampje en helpt u beter in slaap te vallen.

Energiebesparing: laag energieverbruik, hetzelfde als het energieverbruik van gloeilampen, gebruikt geen freon, veel goedkoper dan het gebruik van een freon-airconditioner op warme zomerdagen. Geen blootliggend mes om mensen geen pijn te doen en volkomen veilig voor kinderen of huisdieren.

USB-oplaadontwerp: De luchtzuiveringskoeler heeft geen batterijen nodig om te werken en kan door elk USB-apparaat worden opgeladen. OPMERKING: Deze ventilator zal niet zo koud zijn als de airconditioning en kan de kamer niet koelen, maar hij is veel koeler dan de ventilator en zal je huid niet droog maken.

Persoonlijke luchtkoeler: onze kleine persoonlijke luchtkoeler, ontworpen voor individueel gebruik. Het gebruikt geen koeling of chemicaliën om de lucht te koelen. Verwacht dus niet dat het dezelfde resultaten zal opleveren als een airconditioner. Leg het alsjeblieft naast je, niet meer dan 92cm-122cm (3ft-4ft).

Aigostar Forest Mist 33JTU - Mist ventilator - Zwart/RVS

Aigostar Forest Mist 33JTU

Bekijk de prijs

Je hoeft nu niet naar een van de Middelandse zee gebieden om te kunnen genieten van de heerlijke verkoelende mist. Met de Aigostar Forest Mist haal je de verkoelende mist in huis! Dankzij de krachtige motor van 95 Watt en grote ventilatorkop koel je eenvoudig een grote ruimte. Plaats de Forest Mist eenvoudig op je slaapkamer of in de woonkamer. De ventilator zorgt voor een aangenaam briesje en verspreid een fijne waternevel. Daarnaast is de mistfunctie ook apart te gebruiken als luchtbevochtiger. In de winter kan de lucht in huis heel droog zijn. De Forest Mist kan dan worden gebruikt om de ruimte te bevochtigen. Bovendien heeft de Forest Mist ook een ioniserende werking op de lucht. Ideaal voor mensen met allergieën of luchtwegproblemen, omdat dit een verlichting van hun klachten kan opleveren. Met deze ventilator kan je de hele jaar genieten van een schoon en fris huis.

Gebruiksvriendelijk
Met de afstandsbediening kan je altijd en overal de Forest Mist bedienen. Kies via het digitale display uit drie verschillende luchtstroomsnelheden de meest comfortabele stand voor jou en je omgeving. De Forest Mist beschikt over een timer die je kunt instellen van 1 tot 8 uur zodat je hem nooit vergeet uit te schakelen.

 • Vermogen: 95 watt
 • 3 snelheden
 • Hoogte 1.35m
 • Met afstandsbediening
 • Timerfunctie 1 - 8 uur
 • LED Display
 • Makkelijk te verplaatsen dankzij de geïntegreerde wielen
 • Zwenkfunctie van 80°
 • Kantelbaar
 • Verkoelt, bevochtigt, ioniseert
 • .8 liter watertank
 • Snoerlengte: 1.8 meter
 • Gewicht: 9 kg
 • Maximale luchtstroom: 51.44m³/min

Tristar VE-5884 - Statiefventilator

Tristar VE-5884

Bekijk de prijs

Heb je ook in de zomer weleens genoten op een Frans of Italiaans terras van de heerlijk verkoelende mist? Tristar maakt dit gevoel ook mogelijk in je eigen huis- of slaapkamer. De mistventilator koelt niet alleen door luchtverplaatsing, maar ook door een fijne waternevel die ook korte metten maakt met droge lucht. Daarnaast ioniseert de ventilator de lucht voor het optimale binnenklimaat.

Unieke driedubbele werking
De Tristar mistventilator is een aanwinst tijdens elk seizoen. Tijdens warme dagen zorgt de ventilator voor verkoeling door voor een heerlijke briesje te zorgen en een fijne waternevel te verspreiden. Kies via het digitale display uit drie verschillende luchtstroomsnelheden de meeste comfortabele stand voor jou en je omgeving. Dankzij de krachtige motor van 70 Watt en de ventilatorkop van 40 centimeter koel je eenvoudig een grote ruimte.

Mistfunctie voor de optimale luchtvochtigheid
De fijne waternevel die de Tristar mistventilator verspreidt zorgt in de zomer voor een frisse verkoeling waardoor de ventilator heerlijk is om te gebruiken op warme dagen. Daarnaast kan de mistfunctie ook apart worden gebruikt in de winter als de lucht in huis droog is vanwege de verwarming.

Ionisator voor schone en frisse lucht
De Tristar mistventilator heeft ook een ioniserende werking op de lucht. Negatieve ionen zorgen voor een fris gevoel in huis en voor een betere opname van lucht in het bloed. Met de mistventilator kan je het gehele jaar door genieten van een schoon en fris huis met het optimale binnenklimaat. Voor mensen met allergieën of luchtwegproblemen kan dit een enorme verlichting van hun klachten opleveren.

Eenvoudig te bedienen
Met de afstandsbediening kan je altijd en overal de Tristar mistventilator bedienen. Daarnaast heeft de ventilator ook een timerfunctie van 1 tot 9 uur zodat je hem nooit vergeet uit te schakelen. Het makkelijk te verwijderen waterreservoir van 2 liter is genoeg voor ongeveer 6 uur onafgebroken fijne waternevel.

 • Unieke ventilator met mistfunctie voor extra verkoeling
 • Optimaal binnenklimaat dankzij de ionisator
 • Krachtige motor van 80 Watt voor een aangename luchtstroom
 • Inclusief afstandsbediening en timerfunctie
 • Eenvoudig te verplaatsen dankzij de geïntegreerde wielen

Trio Ventilator Iceberg 114 X 34 Cm Wit 2-delig

Trio Ventilator Iceberg

Bekijk de prijs

De torenventilator van Trio is onmisbaar in jouw huis met warm weer. De aircooler is voorzien van verschillende functies, zoals een timer functie, beheersing van luchtvochtigheid, drie snelheidniveaus en oscillerende functie. Ook is de ventilator geschikt voor de slaapkamer, aangezien het geluidsvermogen 35dB is in de hoogste stand. Dit apparaat is te bedienen met behulp van afstandsbediening en aanraakscherm bovenop de toren.

 • Kleur: wit
 • Geslacht: unisex
 • Materiaal: kunststof
 • Lengte: 114 cm
 • Diameter: 34 cm
 • Gewicht: 6,75 kg
 • Vermogen: 60 Watt
 • Inhoud waterreservoir: 5 liter
 • Afneembaar waterreservoir: ja
 • Instelbare luchtuitlaat: ja
 • Verrijdbaar: ja
 • Draait automatisch: ja
 • Kantelbaar: nee
 • Veiligheidsuitschakeling: ja
 • Indicatielampje: ja

Air Cooler 3 liter - Luchtkoeler - Air conditioner-Ventilator - TFU-Media-Luchtbevochtiger en luchtreiniger in 3 in 1- Draaibare luchtstroming- 3 liter

Air Cooler 3 liter

Bekijk de prijs

Lig jij ook altijd zo lang wakker tijdens die extreem hete dagen in de Nederlandse zomer? Dan zorgt een aircooler er voor dat jij in ieder geval je 8 uur slaap haalt.

Verkoelende werking
In welke ruimte je deze aircooler ook plaatst, de ruimte zal in een mum van tijd zijn voorzien van een verkoelende bries. De motor van 70 Watt zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte voor de prettigste beleving. Dankzij het moderne design is de aircooler geen doorn in het oog zoals bij traditionele aircoolers. De drie verschillende luchtstroomsnelheden kunnen met gemakt worden aangepast op het bedieningspaneel.

 • Type: Aircooler
 • Vermogen: 70 Watt
 • Aantal snelheden: 3 snelheden
 • Windsnelheid: 6.5 m/s
 • Inhoud waterreservoir: 3 liter
 • Afmetingen: 23,5 x 26,5 x 57,5 cm

PWER Purechill Ventilator - AirCooler & AirFilter 3 in 1

PWER Purechill Ventilator - AirCooler & AirFilter 3 in 1

Bekijk de prijs

Deze luxueuze aircooler verkoelt, bevochtigt en filtert de lucht in huis zelfs op de meest hete en droge zomerdagen.
De laatste jaren lijkt Nederland steeds warmere zomers te krijgen. Die - bijna tropische - warmte vraagt om een goede voorbereiding! Met deze luxe aircooler houd je de temperatuur binnenshuis zelfs op de heetste dagen lekker koel. Wacht niet tot het laat is, want op = op! Uiteraard is deze aircooler ook uitermate geschikt voor op kantoor of voor op de slaapkamer.

Een koele, schone omgeving
Met behulp van deze aircooler ga je effectief de strijd aan met de zomerhitte. Deze aircooler verkoelt de hele ruimte dankzij de oscillerende bewegingen. Het apparaat brengt verkoeling en houdt de luchtvochtigheid ook op de meest hete, droge dagen op peil. Dit resulteert in aangename frisse, schone lucht.

Geavanceerde koeltechnologie
De aircooler is voorzien van een geavenceerd nieuw design. Het watervalsysteem dat warme lucht over ijskoud water laat stromen om koude lucht door een kamer te verspreiden. Dit zuinige koelsysteem is ideaal voor ruimtes die geen dure airconditioning vereisen.

Mooi en functioneel ontwerp
Het design van de aircooler is pragmatisch en gebruiksvriendelijk. Het apparaat is uitgerust met 4 wielen waardoor hij makkelijk is te vervoeren. Wil je overdag de woonkamer koelen, maar heb je hem 's nachts liever in de slaapkamer staan? Geen enkel probleem! Dankzij de wielen verplaats je hem snel en eenvoudig. Daarnaast bevat de aircooler een timer waarmee je de periode instelt waarin het apparaat moet koelen. De aircooler wordt geleverd met een afstandbediening op batterijen.

Verschillende standen
Of je nu behoefte hebt aan een koel briesje tijdens het slapen of dat je hardnekkig probeert om het sauna-gevoel in de woonkamer te bestrijden: deze aircooler kan het allemaal. De aircooler heeft een ruime watertank van 4 liter en is zeer efficiënt. Hoe kouder het water dat in de tank zit, des te kouder is de uitgeblazen lucht. Er worden 2 flacons bijgeleverd die ingevroren kunnen worden. Het apparaat heeft 3 snelheden en 3 standen: continu lucht, natuurlijk en nacht. De ventilatieroosters blazen zo wel horizontaal als verticaal lucht de kamer in. Dankzij de oscillerende beweging van de ventilatieoosters verplaatst de koele luchtstroom zich door de hele kamer. Deze aircooler is efficiënt, maakt weinig geluid én is - in tegenstelling tot veel airco's - ontzettend laag in verbruik.

Draagbare luchtkoeler - Ventilator - Mobiele Airco - Aircooler - Luchtbevochtiger - LED Touchscreen

Draagbare luchtkoeler - Ventilator - Mobiele Airco - Aircooler

Bekijk de prijs

Snel verkoeling nodig? Deze draagbare ventilator is je nieuwe beste vriend. Een luchtkoeler die écht doet wat het belooft. Airconditioning is een flinke investering en een aanslag op je energierekening. Heb jij plaatselijke verkoeling nodig, zoals in je slaapkamer of aan je bureau? Kies voor een aircooler, nog compacter dan een mobiele airco en bied verkoeling wanneer jij het nodig hebt, voor een schrijntje van de prijs.

Door de nieuwste HydroChill™ technologie wordt warmte lucht nu nog sneller via een koelelement om in een koude luchtstroom. Met het nieuwste LED-touchscreen bedien je de luchtkoeler eenvoudig, kies je de luchtstroom, eventuele LED-verlichting en zet je de luchtbevochtiger aan of uit. Een ideale aircooler voor elke warme dag!

 • Zorgt voor maximale verkoeling dankzij gepatenteerde technologieën
 • Eenvoudig te bedienen via LED TECH-A 11" Touchscreen paneel
 • Is 100% lekvrij dankzij ingebouwde watertank met LeakSeal™
 • Heeft een ingebouwde optionele luchtbevochtiging optie
 • Heeft meerdere wind-levels en is in te stelen zoals jij dat witl
 • Is geruisloos om ook 's nachts verkoeling te kunnen bieden zonder jou van je slaap te houden
 • Zuivert de lucht door ingebouwde luchtfilters
 • Moodlight desgewenst aan of uit te schakelen: ook voorzien van een nacht-optie.
 • Met een gereduceerd verbruik en een zuiniger waterreservoir gaat hij nu nog langer mee per vulbeurt!

Hoe werkt een luchtkoeler ventilator?
Door middel van een filter en een ingebouwd koelelement onderscheid deze aircooler zich van een traditionele ventilator. Het water wordt gekoeld en de warme lucht wordt daar langs geblazen en wordt op deze wijze omgevormd tot een koude luchtstroom. Tegelijkertijd wordt de warme, droge lucht gefilterd, gereinigd en verspreid er zich een bevochtigende, aangename luchtstroom, mede dankzij de ingebouwde waterverdampingsfilter. Via het LED-touchscreen panel kan jij de luchtbevochtiger aan of uit zetten.

Wat kan de Princey luchtkoeler voor mij betekenen?
Wij begrijpen dat je tijdens de warme dagen een stuk minder concentratie hebt, geen puf hebt, of wakker ligt van de warmte in je slaapkamer. Zodra je te lang in een warme ruimte verkeerd zonder afkoeling, neemt je cognitieve- en concentratievermogen beduidend af. Deze aircooler is gemaakt om dit tegen te gaan. Oververhitting is zo verleden tijd: zet 'm op je bureau en/of op je slaapkamer!

Hoe gebruik ik de luchtkoeler?
Haal de filter allereerst uit de plastic verpakking. Zet hem neer op de gewenste plek en vul het waterreservoir met (ijskoud) water (en ijsblokjes). Sluit vervolgens de USB-aansluiting aan op op je laptop, powerbank of via de meegeleverde stekker in het stopcontact. Zet de luchtkoeler aan, stel je gewenste instellingen in en geniet van de koele lucht. De moodlight is individueel aan te passen en in te stellen. Je kan via het LED touchscreen paneel de snelheid aanpassen, gewenste temperatuur instellen en de luchtbevochtiger aan of uit zetten. Meer gebruiksinformatie vind je in de meegeleverde gebruikersaanwijzing!

MaxxHome FT-100 Torenventilator - ventilator met koelfunctie & bevochtiger - 3in1 - 60 W

MaxxHome FT-100 Torenventilator

Bekijk de prijs

De MaxxHome FT-100 Tower Fan torenventilator zorgt voor de gepaste verkoeling op hete zomerdagen. Een ventilator met eindeloos veel functies!

 • De MaxxHome FT-100 Tower Fan torenventilator voorziet een koele omgeving wanneer jij dat wilt.
 • De ventilator is voorzien van 3 snelheden waardoor de ruimte sneller gekoeld kan worden.
 • Het toestel beschikt over 3 windfuncties: natural – sleep – normal.
 • Dankzij de stille werking van de ventilator kan je geniet van de koele lucht zonder vervelende ruis op de achtergrond. Het apparaat koelt de lucht niet alleen, maar reinigt en bevochtigt deze ook.

Misting Fan 40CM 70W - Inclusief Afstandsbediening - Mist Ventilator met Water Verstuiver - Staande Mistventilator - Staand Statiefventilator met Luchtkoeler - Vernevelende Mistfunctie - Ventilatie Verkoeling - Aircooler Luchtbevochtiger

Misting Fan 40CM 70W

Bekijk de prijs

Een innovatieve en complete statiefventilator met vernevelaar die de omgeving onmiddellijk afkoelt met microdeeltjes water. De functies kunnen afzonderlijk worden gebruikt en etherische oliën kunnen aan de tank worden toegevoegd om de lucht frisser te laten ruiken. Met fluisterstille motor, om ongestoord te kunnen genieten.

 • Materiaal: PP, Metaal
 • Innovatief en functioneel ontwerp
 • Multifunctioneel: Ventilator, Bevochtiger, Luchtverfrisser, LED scherm
 • Vernevelaar: Verstelbaar
 • 18 intensiteitsniveaus
 • Storting: 2,5 L voor tot 8 uur gebruik
 • Bediening op de ventilator en afstandsbediening
 • 3 manieren om het te gebruiken: natuurlijk, normaal en slaap
 • Timer: 30 min-7,5 uur
 • 3 snelheden: 1000-1350 omw / min
 • Soort beweging: Oscillatie 80º
 • Instelbare hoek: Ja
 • Ca. diameter: 40 cm (16 ")
 • Ca. hoogte: 133 cm
 • Geluidsniveau: 55-60 dB (fluisterstil!)
 • Vermogen: 70 W.
 • 220-240 V / 50-60 Hz
 • Type stekker: C
 • Kabellengte: 150 cm

Honeywell Luchtkoeler - Honeywell CS071AE

Honeywell Luchtkoeler - CS071AE

Bekijk de prijs

Luchtkoeler geen Airco

Een luchtkoeler is een soort ventilator waarbij lucht langs water met een koelelement wordt geblazen.
Behoefte aan frisse, koele lucht in huis? Dan is de Honeywell CS071AE een goede keuze . De de wieltjes is hij lekker mobiel, daarnaast heeft hij een strak wit design. Met het waterreservoir is warme droge lucht een handomdraai veranderd in een koel windje. Verder heeft hij een timer, wat ook handig is als je bijvoorbeeld even weg gaat. Tot slot werkt hij bovengemiddeld energiezuinig, wat ook weer goed is voor de energierekening.

AEG VL 5569 LB - Statiefventilator - Zwart

AEG VL 5569 LB

Bekijk de prijs

Deze AEG VL 5569 LB combineert de functionaliteit van een staande ventilator met een luchtbevochtiger, voor een verbeterd en efficiënter koeleffect. Hij is ideaal om te ontsnappen aan de hitte op hete zomerdagen! Deze vochtventilator heeft een stijlvol ontwerp dat bij ieder interieur past. Deze staande ventilator heeft een diameter van 40 cm en zorgt ervoor dat er frisse lucht door de kamer circuleert. Hij is voorzien van 2 voorgeprogrammeerde modi: natuurlijk - elektronisch geprogrammeerde verandering van de draaisnelheid (hoog, midden, laag) en reguliere interval: slaap - de draaisnelheid loopt na 30 minuten automatisch terug naar nul. De VL 5569 LB heeft 3 snelheden, waaruit u het gewenste koeleffect kiest. Met de zwenkfunctie circuleert deze staande ventilator de lucht effectiever en met een grote oppervlaktebereik. De hoek van van kop is verstelbaar. De inbegrepen luchtbevochtiger met een capaciteit van 3 liter is ook afzonderlijk te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u in de winter last heeft van droge lucht. Hij heeft 3 verstelbare instellingen (laag, midden, hoog) voor water-verneveling. Hij is gemakkelijk te vullen dankzij de verwijderbare watertank en hij is geschikt voor kamers tot 60-70 vierkante meter.

3-in-1: ventilator/luchtbevochtiger/ventilator en luchtbevochtiger Ventilatie gecombineerd met luchtbevochtiger voor een verbeterd en efficiënter koeleffect Luchtbevochtiger is ook apart te gebruiken, bijvoorbeeld bij droge lucht in de winter Ventilator: Kleur: grijs Materiaal: Kunststof en Metaal Afmetingen: 43,5 x 40 x 125 cm (L x B x H) Diameter ventilator: 40 cm Spanning: 230 V ~, 50 Hz Vermogen: 80 W Elektronische timer: 0,5 - 7,5 u (in stappen van 30 minuten) 3 snelheidsniveaus (laag, midden, hoog) Geruisloze werking Verstelbare hellingshoek 2 voorgeprogrammeerde modi: Natuurlijk: elektronisch geprogrammeerde verandering van de draaisnelheid (hoog, midden, laag) op regelmatige intervallen Slaap: na 30 minuten loopt de draaisnelheid automatisch terug LED-indicatielampjes Met een zwenkfunctie die ook kan worden uitgeschakeld Met metalen beschermingsrooster Inclusief afstandsbediening Luchtbevochtiger: Voor een aangenaam en gezond kamerklimaat Ultrasonische verneveling Grote transparantie watertank met een capaciteit van 3 liter Voor tot 15 uur een continu gebruik Uitneembaar waterreservoir is eenvoudig te hervullen Geschikt voor kamers tot 60-70 m² Luchtbevochtigingsprestatie circa: 0,2 l/h - 0,3 l/h Verstelbare verneveling in 3 stappen (hoog, midden, laag) Uitlaat bij het metalen rooster voor optimale verspreiding.

Easymaxx 2 in 1 heater koeler - Ventilator - Koelen - Verwarmen - Verdampingstechnologie - 4 snelheden

Easymaxx 2 in 1 heater koeler

Bekijk de prijs

Koeler
De EASYmaxx ventilator zorgt voor optimale luchtwerveling en koelt de ruimte tegelijkertijd door verdampingstechnologie. ventilator, luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtverfrisser in één.

Verwarmingsventilator
De staande ventilator verwarmt snel en efficiënt. Optimaal voor het opwarmen van de woonkamer, badkamer, slaapkamer, werkplaats of kantoor.

Timerfunctie
Praktische timerfunctie voor automatisch uitschakelen na 2/4/6/8 uur.

Aircooler- Luchtkooler - ventilator - Mobiel - Luchtbevochtiger - Mini Airco - Kleine Airco - Airco zonder slang - Aircooler - Draagbare airco - Luchtkoeler - Luchtbevochtiger - Aircooler met water - Mini Airconditioning - Luchtkoeler - ventilator

Aircooler- Luchtkooler - ventilator - Mobiel

Bekijk de prijs

 • Met LED-verlichting, ook als nachtlampje te gebruiken!
 • Werkt zelfs op een powerbank, hierdoor kan u het product overal gebruiken.
 • Uniek concept dat werkt met een speciaal systeem van negatieve ionen, wat de lucht zuivert en verkoelt.
 • Slechts 150 ML water nodig.
 • Kan maar liefst 8 uur lang vooruit met 1 volle watertank van 150ML
 • Mooi design en goede vormgeving van het product.
 • Mét extra optie waardoor het apparaat ook als luchtbevochtiger kan dienen.
 • Eenvoudig water toevoegen aan de bovenkant van het product.
 • Werkt direct na aanzetten, geen opstarttijd nodig.
 • Met aan- en uit knop
 • Werkt op usb, hierdoor kan u het gebruiken op uw laptop, in het stopcontact of met een powerbank!
 • Gemaakt van hoge kwaliteit ABS
 • Neemt nagenoeg geen ruimte in beslag.
 • Handig product in de warme zomers voor gereduceerd tarief!
 • Haalt ook bijvoorbeeld een rooklucht uit de lucht.
 • Het temperatuur verschil en het uitblazen van de cooler is het beste voelbaar tot en met een afstand van 6 meter.
 • Mét ingebouwd filter
 • Ideaal voor op een kleine slaapkamer, kantoor, op tafel of uw bureau.
 • Laag energieverbruik.

Hoe werkt dit apparaat? Vul het reservoir met koud water (door bovenop het product (ijs)water te gieten, onder het hendeltje is een gat waarin het water loopt) en druk op de Aan/Uit-knop. De warme lucht wordt aan de achterkant in het apparaat gezogen, passeert het verkoelende waterverdampingsfilter waarna de koele lucht aan de voorzijde naar buiten komt en zich kan verspreiden.

Dit handige apparaat koelt de omgeving met zuiver water, zonder chemicaliën. Het is daarom ook veilig te gebruiken in de kinderkamer.

DrPhone AirX1 - Arctic Airco Series - Ventilator + Water tank - Mini Air conditioner met LED Verlichting - Wit

DrPhone AirX1 - Arctic Airco Series

Bekijk de prijs

De DrPhone AirX1® series. Met behulp van verdampingstechnologie verandert het alledaagse koude water, via een speciaal filter, in koele, schone lucht die je zal ontspannen en je koel zal houden tijdens warme, plakkerige dagen.
De DrPhone AirX1® koelt en bevochtigt voor betere lucht en stelt je in staat om je eigen persoonlijke klimaat te creëren
Deze krachtige ventilator werkt tot 8 uur per vulling en haalt warme lucht uit de kamer via het verdampingswaterfilter, waardoor elke ruimte wordt gevuld met koele, schone, comfortabele lucht.
Vul de tank met water / ijs en sluit de airco in een stopcontact om het direct te gebruiken.

 • Creëer een persoonlijke koelzone
 • Cool temperatuur van persoonlijke ruimte tot 6-8 graden
 • Sterke wind met stille werking
 • Kies uit 3 snelheden en pas de luchtstroom aan
 • Tot 6-8 uur bevochtigingstijd
 • Laag energieverbruik
 • Voeg water / ijs toe, sluit het aan en zet het aan.
 • Automatische uitschakeling als er geen water meer is
 • Niet ontworpen om de hele kamer te koelen.

Mini Aircooler - Mini luchtkoeler/ventilator

Mini Aircooler

Bekijk de prijs

Deze mini airco zorgt in de hete zomermaanden voor een frisse en koele wind. Met deze aircooler beschik jij in de zomermaanden over een koele werkplek of kamer. Deze mini airco zorgt ervoor dat de warmte gekoeld wordt door middel van koud water. De airco zorgt voor effectieve verkoeling, beschikt over een USB aansluting, heeft 7 verschillende LED kleuren en is zeer compact van formaat. Bestel nu snel deze mini airco en geniet van een gekoelde zomer. Waarom deze mini airco? Deze mobiele airco zorgt voor een effectieve verkoeling in de slaapkamer of andere ruimtes. Het is een aanzienlijk beter alternatief dan waaiers of andere ventilatoren. De luchtkoeler bevat ingebouwde lampen. Deze lampen bevatten zeven verschillende kleuren en zijn gemakkelijk te selecteren. Het is ook mogelijk om geen speciale verlichting in te stellen. Op de mini airco zitten verschillende standen ingebouwd. Deze varieren van een minimale tot een maximale verkoeling. Daarnaast is het formaat van de mini airco ook erg compact. Het nadeel van de meeste aircos is dat deze erg groot zijn. Deze airco is zeer compact en makkelijk te verplaatsen in huis of ergens mee naar toe te nemen.
 • Effectieve verkoeling
 • Compact
 • 7 verschillende LED lichten
 • USB aansluitng, geen snoer
 • Goedkope prijs
 • Overal te gebruiken
 • Makkelijk bij te vullen

MaxxHome AC130 Aircooler - Luchtkoeler - Coolstar/ventilator

MaxxHome AC130 Aircooler

Bekijk de prijs

De MaxxHome AC130 luchtkoeler zorgt voor een aangename verkoeling in de hete zomermaanden. De aircooler heeft geen dure koelmiddelen, maar koelt de ruimte met behulp van water.

Tijdelijk worden er ook gratis 4 koelelementen meegeleverd! Deze kunnen in de vriezer bewaard worden en zo nodig in het waterreservoir van de MaxxHome aircooler worden gelegd met extra koud water. Zorgt voor extra verfrissing!

Deze extra accessoires zijn een tijdelijke actie tot einde voorraad.

Let op: een aircooler is géén mobiele airco. In de praktijk is een aircooler een ventilator die een frissere wind produceert door middel van het gekoelde water.

Werking

 • Koelen: door water te verdampen koelt hij de lucht, ook in een vochtige of tochtige ruimte
 • Lucht bevochtigen: het verdampte water bevochtigt de lucht in de ruimte
 • Lucht reinigen: een werkend apparaat filtert tevens fijnstof, vezeltjes enz. alsook luchtverontreiniging en nicotine uit de lucht en draagt zo bij aan een schonere, gezondere omgeving
 • Zwenken: de gekoelde lucht kan horizontaal 120° zwenkend worden uitgeblazen; de verticale richting kan handmatig worden ingesteld
 • Ventilator: de ventilator kan op verschillende blaaswijzen en snelheden worden ingesteld

Ventilator Met Waternevel en afstandsbediening PR40-RA

Ventilator Met Waternevel en afstandsbediening PR40-RA

Bekijk de prijs

Multifunctionele ventilator PR40-RA Nieuw van Progenion: deze professionele en multifunctionele 41 cm ventilator.

 • variabele ventilatorsnelheid
 • draaifunctie
 • geïntegreerde watervernevelaar
 • timerfunctie
 • afstandsbediening

Gezond voor mensen, goed voor meubels Deze hoogwaardige en professionele ventilator voor extra verkoeling in de warme zomerdagen. De apart in te schakelen waternevelaar / luchtbevochtiger zorgt voor een goed geventileerde ruimte en aangename luchtklimaat. Zo helpt de bevochtiging naast de extra verkoeling tegen droge slijmvliezen, geïrriteerde ogen en droge huid. Met name voor mensen met allergieën, zoals hooikoorts, astma en COPD, vormt de bevochtiging beslist een enorme opluchting. Daarnaast zorgt deze techniek ook goed voor uw planten en houten meubels, want de luchtbevochtiger voorkomt dat ze uitdrogen.

 • Roteerbare ventilator
 • 3 standen ventilator
 • waternevelaar / luchtbevochtiger
 • Timerfunctie
 • Slaapstand
 • Natuurlijke wind stand

Mavii Aircooler – Mini Mobiele Luchtkoeler – Blauw – Met Luchtbevochtiger Functie – Oplaadbare En Mobiele Ventilator – Airco

Mavii Aircooler – Mini Mobiele Luchtkoeler

Bekijk de prijs

Perfecte en stijlvolle verkoeling deze zomer. Gemakkelijk mee te nemen en draadloos te gebruiken. Makkelijk oplaadbaar met de meegeleverde USB type c kabel. Geniet overal met deze mini airco. Perfect voor op kantoor, thuis en voor in de slaapkamer. De aircooler is verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en grijs.

Mavii Aircooler - Een van de meest stijlvolle mini airco’s van het moment. De aircooler heeft maarliefst 3 verschillende standen. De spray functie zorgt voor nog meer verkoeling en verbeterd de luchtvochtigheid. Ook beschikt de luchtkoeler over de funcie voor sfeervolle verlichting. Zorg dat ook jij geniet van stijlvolle verkoeling tijdens deze zomer.

De Aircooler werkt fluisterstil en kan zeer krachtige verkoeling bieden. Gemakkelijk aan te sluiten aan apparaten die USB ondersteunen zoals Laptops, TV’s en USB stekkers. (De aircooler beschikt over dezelfde aansluiting als android telefoons zoals Samsung wat het opladen nog makkelijker maakt). De filter zorgt ervoor dat er geen stof in de lucht terecht komt. Deze is tevens gemakkelijk te reinigen met water indien nodig.

 • 3 standen
 • Fluisterstil
 • LED sfeerverlichting
 • Makkelijk mee te nemen
 • Srijlvol design
 • Luchtvochtingheid vebeterende spray functie voor nog meer verkoeling

New 2024 Mini Air cooler - 4 in 1- lucht koeler - luchtzuivering - ventilator - aroma verstuiver - 3 ventilatie standen

New 2024 Mini Air cooler

Bekijk de prijs

Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme dagen? Deze multifunctionele air cooler is een uiterst efficiënte, toegankelijke luchtkoeler. Heerlijk voor thuis of werk op warme dagen. De luchtkoeler geeft een heerlijke koele bries en werkt tevens als luchtbevochtiger en aroma verstuiver.

De Air cooler heeft een water koelfunctie, bevochtiging en luchtreiniger, waardoor die beter afkoelt dan een normale ventilator. Wat het uniek maakt is dat het tevens een Mini luchtreiniger, Mini draagbare airconditioning, 3 in 1 USB-ventilator en luchtbevochtiger is. Perfect voor persoonlijk bureau tafelventilator, nachtkastje, kantoor of slaapkamer. De ventilator heeft 3 snelheden. U kunt verschillende snelheden kiezen op basis van uw behoeften.

 • Kan overal en altijd gebruikt worden - De Air cooler kan altijd en overal gebruikt worden en is super licht van gewicht.
 • 4-in-1 functie - Airconditioning, bevochtiging , luchtzuiverende functie en aroma verstuiver in één apparaat. De grote populariteit is ook te danken aan het feit dat het allergenen en stof vermindert, en de lucht bevochtigt.
 • LED-verlichting en 3 standen - Je kunt zowel één specifieke kleur naar keuze instellen als de kleur-cyclus modus instellen. Dit zorgt ook nog eens voor een mooie sfeer. Daarnaast heeft het 3 snelheden. Kies de snelheid waar jij je het fijnst bij voelt.
 • Lucht bevochtigen: het verdampte water bevochtigt de lucht in de ruimte.
 • Lucht reinigen: Aircooler filtert tevens fijnstof, vezeltjes enz. als ook luchtverontreiniging en nicotine uit de lucht en draagt zo bij aan een schonere, gezondere omgeving.
 • Verstelbare windrichting: de gekoelde lucht kan horizontaal 120° zwenkend worden uitgeblazen; de verticale richting kan handmatig worden ingesteld.
 • Goed voor het milieu - De Aircooler is speciaal ontworpen met het oog op energiezuinigheid, zodat ook het milieu profiteert van jouw aankoop.

Verschil airco en aircooler
We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een airco en een aircooler ("luchtkoeler" in het Nederlands). Wij hebben de verschillen uiteengezet, zodat je beter kan kiezen: airco of aircooler. Een airco is vaak een groot apparaat, waarbij hoge kosten komen kijken. Op dit apparaat kan je zelf de gewenste temperatuur instellen. Een aircooler is daarentegen klein en compact, met veel lagere kosten. Je kan hier niet zelf de temperatuur instellen, maar de lucht koelt wel snel af.

Wand ventilator met verneveling W005

Wand ventilator met verneveling W005

Bekijk de prijs

Ventilator met vernevelaar voor wandmontage geschikt voor max 80m2 terras
Koeling dmv kleine waterdruppels 20 tot 30 micron

Wand ventilator met water verneveling

Wand ventilator met water verneveling

Bekijk de prijs

Grote vernevelaar voor wandmontage geschikt voor max 112 m2 terras
Koeling dmv kleine waterdruppels 20 tot 30 micron

Cecotec ForceSilence 690 Freshessence - Statiefventilator - Zwart

Cecotec ForceSilence 690 Freshessence

Bekijk de prijs

Cecotec FreshEssence 690: Misttechnologie die de omgeving verfrist met watermicrodeeltjes. · ForceSilence Technologie: creëert een onmiddellijk gevoel diep van frisse lucht met maximale stilte en comfort. AirFlow5: technologie die bestaat uit 5 grote bladen (40 cm) om een maximale luchtstroom te garanderen. SmartControl: slimme bediening dankzij de afstandsbediening en het LCD-scherm. Intuïtief en gebruiksvriendelijk. 3L-capaciteit: geniet van een waterstoombereik van maximaal 12 uur dankzij de 3-liter tank. CopperEngine: exclusieve motor gemaakt van 100% hoog rendement koper, volledig betrouwbaar en maximale duurzaamheid. Het bevat ThermoSafe beveiligingssysteem om de levensduur van de ventilator te verlengen en om incidenten en fouten te voorkomen. Verstelbare mist: pas stoomwater apart aan en creëer verschillende omgevingen thuis of op uw terras. 3 programma’s: kies tussen 3 bedrijfssnelheden (low-Sleep, medium-Eco en high-Turbo). 3Modes Pro: past zich aan uw behoeften aan (TURBO, SLAAP en ECO). · CoolTimer: programmeerbare timer van maximaal 7,5 uur, tijd waarna de ventilator automatisch wordt uitgeschakeld. RotateWind: blade-oscillatie modus om een grotere luchtstroom hoek te creëren en om een bredere versheid gebied te bieden. SecuritySystem: integraal beveiligingssysteem bestaande uit een veiligheidsgrid, bladen gemaakt van AS semisoft materiaal en een solide en stabiele basis die volledige stabiliteit garandeert. MinimalDesign: goed verzorgd minimalistisch design, met elegante lijnen die zich aanpassen aan uw huis. Gezondheid en veiligheid: de ventilator voldoet aan de huidige milieuveiligheids- en beschermingswetgeving. Gemakkelijk te verplaatsen, gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan dankzij de wielen. Samenstelling:,Ventilator Afstandsbediening Handleiding GARANTIE 2 jaar 38 x 38 x 121 cm Ø bladen 40 cm

Premium Mini Luchtkoeler Voor Bureau \ Airco \ Ventilator \ Aircooler \ Slaapkamer - Bevat een Watertank - Wit

Premium Mini Luchtkoeler Voor Bureau

Bekijk de prijs

Ben je op zoek naar verkoeling in deze warme zomerdagen? Dan is de aircooler van Ritor de perfecte oplossing voor jou!

De Aircooler van Ritor
Deze Aircooler is door een compact format en licht gewicht geschikt voor iedere ruimte. Door het gebruiken van het waterverdampingsfilter zorgt de Aircooler ervoor dat de warme lucht uit de kamer vervangen wordt door verfrissende koelte; dit is mogelijk omdat de Hydro-Chill technologie de warme lucht omzet in een koele en aangename luchtstroom.

 • Altijd een aangename koele ruimte
 • De Aircooler koelt, bevochtigt en zuivert de lucht.
 • Hoogwaardig waterverdampingsfilter
 • Drie verschillende standen
 • Geschikt voor thuis, op het werk en in een kinderkamer
 • Ongestoord geluid en laag energieverbruik
 • Eenvoudig in gebruik
 • Geschikt voor kinderkamer

Drie verschillende standen en plaatsing
De Aircooler beschikt over drie verschillende standen, namelijk: lage, gemiddelde en snelle stand. Op deze manier kan de Aircooler afgesteld worden op jouw wensen. Daarnaast heeft de Aircooler een 90 graden bereik, waardoor je altijd een verfrissende koelte hebt in de ruimte. De Aircooler koelt de omgeving met zuiver water, zonder chemicaliën. Hierdoor is de Aircooler te gebruiken in de slaapkamer, woonkamer en keuken. Maar ook zeker voor in de kinderkamer of voor op kantoor. De Aircooler is makkelijk mee te nemen, dus de Aircooler kan overal met jou mee naartoe voor een aangename koele ruimte!

Ongestoord geluid en laag energieverbruik
De Aircooler is uitgerust met een Hydro-Chill technologie waardoor het niet veel geluid maakt. Dit maakt het aangenaam omdat het fijn is dat er geen irritant zoemend geluid uit de Aircooler komt! Bovendien zorgt de Hydro-Chill technologie voor het zuiveren, bevochtigen en koelen van de lucht zodat je altijd een frisse en koele lucht hebt. Perfect om de koude lucht in jouw kamer te laten circuleren en ervoor te zorgen dat jouw kamer lekker koel blijft tijdens de zomerdagen. Daarnaast heeft de Aircooler een zeer laag energiegebruik, namelijk 5V.

Tips
Plaats de Aircooler op een rechte ondergrond in een hoek van jouw kamer, dan kan je er optimaal gebruik van maken! Voor optimale frisse luchtkoeling adviseren wij ook om koude water te gebruiken. Bijvoorbeeld water uit de koelkast.

Hoe werkt een aircooler?

De aircooler, ook wel luchtkoeler genoemd, verfrist de omgevingslucht. Het apparaat koelt niet in die mate als een airconditioning met koelvloeistof, maar wel meer dan een gewone ventilator. Aircoolers zijn voorzien van een koelelement met water. De warme lucht wordt gekoeld door het water, waardoor er een verdamping ontstaat. De met kleine vochtdeeltjes verrijkte, afgekoelde lucht blaast hij vervolgens de ruimte in.

Conclusie: Daar waar een mobiele airco de temperatuur met 10 graden kan laten dalen, is dat met een luchtkoeler maximum een graad of 3. Dat is niet spectaculair, maar soms net genoeg om een aangenaam leefklimaat te creëren.

Luchtkoeler als luchtbevochtiger

Doordat met minuscule vochtdeeltjes de omgevingstemperatuur naar beneden gehaald wordt, komt er vocht in de ruimte. Op zich is dat geen probleem. Wanneer je toch al een droog leefklimaat in je woning hebt, is een aircooler daarom ook meteen een uitstekende luchtbevochtiger. In een vochtige woning kun je beter kiezen voor een mobiele airco. Voor de goede orde: een gezonde luchtvochtigheid binnenshuis ligt tussen de 40 en 60%. Met een aircooler is het daarom belangrijk dat je de lucht niet té vochtig laat worden. Bij het gebruik van een luchtkoeler doe je er verstandig aan altijd een raampje open te zetten.

Aircooler versus mobiele airco

Goed beschouwd liggen de eigenschappen van een aircooler en mobiele airco niet zo ver uiteen. Hieronder enkele punten waaruit dat blijkt.

1. De prijs

Luchtkoelers zijn beduidend goedkoper dan mobiele airco’s. De goedkoopste aircoolers beginnen met een prijs van € 30,- terwijl de meest simpele mobiele airco toch al gauw € 200,- kost. Deze genoemde bedragen zijn inclusief btw. De prijzen lopen op, naarmate het motorvermogen oploopt of het design aantrekkelijker gemaakt is. Aircoolers zijn in het energieverbruik daarnaast ook aanmerkelijk energiezuiniger dan mobiele airconditioners.

2. Het gebruik

De mobiele airco is uitermate geschikt om het binnenklimaat volledig te regelen. Net als de aircooler werkt een airco volgens het principe van: warme lucht in, koude lucht uit. Met een verplaatsbare airco kun je de temperatuur echter tot wel 10 graden naar beneden brengen

Een aircooler is minder krachtig dan een airconditioner. Het brengt de temperatuur hoogstens 3 graden naar beneden. Voor ons is dat echter soms net genoeg, om met een gevoel van welbehagen te kunnen functioneren. Luchtkoelers werken, niet zoals de airco op koelvloeistof, maar met koud water. Daardoor is het apparaat stiller en goedkoper in gebruik.

3. De plaatsing

Zowel de aircooler als de mobiele airco, vragen geen ingewikkelde installatie. Het is gewoon een kwestie van neerzetten, stekker in het stopcontact en koelen maar. Het enige verschil is dat de mobiele airco nog wel een afvoerslang naar buiten dient te hebben, voor de afvoer van de warme lucht. Om die reden kan de mobiele airco als minder efficiënt ervaren worden. Je moet immers een raam of deur openhouden voor de slang, terwijl je het vertrek probeert te koelen. Met beide soorten koelsystemen is het niet mogelijk om meer dan een ruimte tegelijk te koelen.

Vaste of mobiele klimaat regulering?

Wanneer je tot de conclusie komt dat een mobiele airco of aircooler niet aan je verwachtingen gaat voldoen, blijft de mogelijkheid voor een vast airconditioning systeem over. Voor de duidelijkheid nog even een korte recapitulatie van de mobiele airco: verrijdbare single unit airco’s zijn goedkoop in aanschaf. De aanschafprijzen beginnen zo rond de € 200,- inclusief btw. Ze zijn makkelijk zelf te plaatsen. Je hoeft er geen breekwerk voor te laten verrichten en ze zijn eenvoudig, van ruimte naar ruimte te verrijden. Nadelen zijn: het verlies in efficiëntie doordat de afvoerslang naar buiten moet en de beperkte mogelijkheid van het alleen lokaal te kunnen koelen.

Een vast airconditioner systeem is stukken veelzijdiger. Je betaalt wel wat meer, maar dat krijg je aan comfort ruimschoots terug. De prijs van een vaste split airco ligt tussen de € 1200,- en € 3000,-. Dat is inclusief btw en installatie. Door de aanwezigheid van units die in en aan het gebouw gemonteerd moeten worden, is de plaatsing van een vaste airco-opstelling arbeidsintensiever dan bij mobiele apparaten. Vaste aircosystemen bestaan in meerdere systemen. Welke het hoogste rendement in jouw situatie biedt, bespreek je het best met een koelspecialist. Deze zal je allereerst van advies dienen, welk systeem het meest overeen komt met je wensen en daarna berekend hij meteen over hoeveel vermogen het complete aircosysteem moet beschikken.

Redenen om toch voor een aircooler te kiezen

Ondanks dat een airconditioner met koelvloeistof vele malen beter koelt, voldoet een aircooler in sommige gevallen ook prima. Hieronder enkele redenen waarom je uiteindelijk toch voor een aircooler zou kunnen kiezen.

 • Afvoerslang overbodig. Er hoeven geen constructieve wijzigingen aan gebracht te worden en tijdens het koelen, hoef je geen raam of deur open te zetten.
 • Verplaatsbaar. Het merendeel van de aircoolers is voorzien van wieltjes.
 • Frisse gezonde lucht. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een ionisator die de lucht zuivert van stof, schimmelsporen en pollen.
 • Geluidsarm en energiezuinig. Doordat het koelen van de lucht geschiedt door het verdampen van koud water verbruikt hij minder stroom.
 • Goedkoop. Aircoolers beginnen met een prijs van € 30,-.