logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

De beste Dyson airconditioners in 2024

Net als de ventilator, wordt de airconditioner tijdens de hittegolf opgepikt. Maar veel beperkingen beperken het gebruik ervan tot 5% van de Franse woningen. Stil, design, veelzijdig, geen vervuiling en een laag energieverbruik, Dyson airconditioners hebben alles om te behagen. Verkocht onder de naam "Hot+Cool", zijn er verschillende modellen van Dyson airconditioners. Moeilijk te kiezen? Wij helpen u kiezen!

Dyson AM09 hot + cool:
De beste Dyson airconditioner in 2024

Dyson AM09 hot + cool

Bekijk de prijs

De veelzijdige Dyson AM09 Hot + Cool verwarmt of koelt. Deze krachtige airconditioner is ook gemakkelijk schoon te maken. En omdat het mesje niet zichtbaar is, is het veilig voor kinderen.

Dyson AM09 Hot + Cool koelt de lucht in de zomer en verwarmt deze in de winter. Dit 2-in-1 apparaat heeft een ventilator van 30 W voor warm weer en een verwarming van 2000 W voor de winter. Met de Jet Focus Control-functie kunt u de luchtstroom regelen op het punt van uw keuze via de gerichte of brede modus. De beroemde Air Multiplier technologie geeft deze Dyson airconditioner een ongewoon design. Het heeft geen mes. In plaats daarvan heb je een versterkerring die de luchtstroom versnelt en de explosie versterkt.

Naast veiligheid is dit systeem ook gemakkelijker schoon te maken omdat er geen messen of roosters zijn om af te stoffen. Voor een gelijkmatige verdeling van warmte of koelte kan de Dyson AM09 Hot + Cool over een hoek van 70° draaien. De airconditioner draait ook op zijn eigen voetstuk. Er zijn geen zichtbare verwarmingselementen en het toestel schakelt automatisch uit.

Dyson AM06 Cool White Tafelventilator :
De beste instapmodel Dyson airconditioner

Dyson AM06 Cool White Tafelventilator

Bekijk de prijs

Zoals alle Dyson toestellen is de AM06 Cool White tafel visueel verbluffend. Hij is ook gemakkelijk in te stellen en biedt naast kantelen en oscilleren 10 blaassnelheden. Maar de prijs is nog steeds hoog, zelfs voor een Dyson

Als u op zoek bent naar een krachtige, maar discrete Dyson airconditioner, bent u hier aan het juiste adres. De Dyson AM06 Cool White tafel is een klein stukje technologie. Het zorgt voor een gestage luchtstroom met de mogelijkheid van 10 snelheden. Deze tafelmodel airconditioner meet 35,6 x 55,2 x 14,7 cm en heeft een vermogen van 26 W. Dit is genoeg om een kamer volledig te ventileren. In vergelijking met vorige versies heeft Dyson een inspanning geleverd op het gebied van geluid, dat daalt tot 56 dB. Desondanks is hij nog steeds lawaaierig, zeker voor deze prijs.

Het veilige mesvrije systeem maakt dit enigszins goed. Zoals bij alle Dyson luchtbehandelingsystemen, gebruikt deze de oscillatiefunctie. Dit betekent dat de luchtstroom gelijkmatig over een ruimte wordt verdeeld zonder dat deze hoeft te worden verplaatst. En voor optimaal gebruik kunt u de Dyson AM06 Cool White tafel 10° in beide richtingen kantelen. Tot slot kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening de timer instellen tussen 15 minuten en 3 uur of de luchtstroom naar wens aanpassen.

Dyson HP04 Pure Hot + Cool:
De beste premium Dyson airconditioner

Dyson HP04 Pure Hot + Cool

Bekijk de prijs

De Dyson HP04 Pure Hot + Cool heeft het voordeel dat hij vanaf een smartphone kan worden bediend. Er is ook nog de afstandsbediening. Dit 3-in-1 apparaat koelt of verwarmt de lucht, afhankelijk van het seizoen, en zuivert de lucht tot 99,5%.

De Dyson HP04 Pure Hot + Cool, een 3-in-1 apparaat, verwijdert effectief vervuilende gassen. Het detecteert PM2.5, PM10, VOC en NO2 en vangt deze automatisch op. Uitgerust met 360° actieve kool- en HEPA-filters, blokkeert hij tot 99,5% van de allergenen tot 0,1 micron. Naast de luchtzuiverende functie is de Dyson HP04 Pure Hot + Cool in staat om de temperatuur aan te passen aan uw behoeften. In de winter wordt het een verwarming. In de zomer koelt hij door koele lucht door de kamer te blazen.

De basis kan 350° draaien voor een gelijkmatige verdeling van de lucht. En de schone lucht blijft stromen zonder tocht te veroorzaken zodra de juiste temperatuur is bereikt. U kunt de Dyson HP04 Pure Hot + Cool ook in een slaapkamer gebruiken op de stilste stand. Een afstandsbediening is uiteraard voorzien voor instellingen op afstand. Tot slot biedt de iOS- en Android-compatibele Dyson Link-app toegang op afstand om de airconditioning en luchtkwaliteit te controleren.

Dyson AM10:
De Dyson airconditioner geschikt voor kleine ruimtes in de zomer

Dyson AM10

Bekijk de prijs

De Dyson AM10 ventileert en zorgt voor verkoeling dankzij de luchtbevochtigingsfunctie. Een must-have in de zomer, geschikt voor ruimtes kleiner dan 16m². Zijn prestaties rechtvaardigen zijn plaats in deze vergelijking.

Wie bij warm weer een ruimte tot 16m² wil koelen, zal blij zijn met de Dyson AM10. Deze ultra-efficiënte luchtbevochtiger maakt gebruik van Ultraviolet Cleanse technologie om 99,9% van de bacteriën in het water te doden met behulp van UV Type C licht. Vervolgens verspreidt het water zich als nevel in de lucht voor de ultieme afkoeling. De Air Multiplier technologie wordt hier gebruikt om de bevochtiging van de lucht in de kamer te versnellen, en dit op regelmatige basis. In combinatie met de ventilatorfunctie koelt dit een kamer in de zomer snel af.

De Dyson AM10 meet ook de kamertemperatuur en luchtvochtigheid en selecteert vervolgens het juiste vochtigheidsniveau. Hij loopt dan tot hij dat niveau heeft bereikt. Qua prestaties is de luchtstroom in de ventilatormodus maximaal 460 L/s. De Dyson AM10 heeft een watertank van 3 liter, dus hij kan 10 uur onafgebroken werken zonder op te laden. Bovendien duurt het slechts 3 minuten om het water te steriliseren. Uiteindelijk bereikt de bevochtigingssnelheid van deze 3,5 kg eenheid 300 mL/h voor een stoomproductie van 7,2 L in 24 h. De timer is programmeerbaar van 15 minuten tot 9 uur.

Dyson Pure Cool TP04:
Een krachtige Dyson airconditioner

Dyson Pure Cool TP04

Bekijk de prijs

Wie zou zich niet laten verleiden door deze airconditioner die koude lucht kan blazen in de zomer? Dat is de belofte van de Dyson Pure Cool TP04. In het bijzonder kan hij de luchtkwaliteit verbeteren met zijn 360° HEPA-filters.

Ideaal om de lucht in een kamer te koelen, u zult het meeste uit de Air Multiplier technologie van de Dyson Pure Cool TP04 halen. Hij schommelt van 45° tot 350° voor een gelijkmatigere verdeling van koele lucht. Omdat er geen messen zijn, is het onderhoud bijzonder eenvoudig. Bijvoorbeeld, een doek is genoeg om alles schoon te maken.

U kunt de intensiteit van de luchtstroom gemakkelijk instellen op 10 niveaus dankzij de afstandsbediening die bij de 2 in 1 airconditioner wordt geleverd. Hij stelt zijn weinige sensoren tot uw beschikking om u te helpen u te ontdoen van de fijnste deeltjes (stof, allergenen, verontreinigende stoffen, pollen...). Het grootste voordeel is de draadloze Wi-Fi-connectiviteit. U zult het toestel zonder problemen van op afstand kunnen bedienen.

Hoe kiest u uw Dyson airconditioner?

Dyson airconditioner

Denkt u erover een Dyson airconditioner aan te schaffen, maar weet u niet zeker welke u moet kopen? Overweeg deze factoren om de juiste keuze te maken.

Criterium 1: Vermogen

Vermogen is van het grootste belang bij het kiezen van een Dyson airconditioner. De efficiëntie van het toestel hangt af van dit criterium. Voor de beschikbare modellen biedt het Britse merk een orde van grootte tussen 2.000 en 3.500 W. Kies het vermogen bij voorkeur op basis van de grootte van de ruimte waar u de Dyson airconditioner gaat installeren. In tegenstelling tot airconditioners van andere merken, hebben Dyson modellen het voordeel dat ze energiezuinig zijn. U betaalt geen extra elektriciteit en u hebt nog steeds een apparaat dat goed koelt.

Criterium 2: Omvang

Denk ook aan de grootte van de Dyson airconditioner waarin u geïnteresseerd bent voordat u tot aankoop overgaat. Overweeg daartoe of u een tafelmodel of een staand model wilt. Op die manier zal het geen probleem zijn om het in uw leefruimte in te passen. Maar ongeacht het formaat hebben Dyson airconditioners een ander voordeel dat andere airconditioners niet hebben: draagbaarheid. Dat komt omdat u de modellen van dit merk gemakkelijk kunt verplaatsen naar elke kamer in uw huis die u schikt.

Criterium 3: Gebruiksgemak

Allereerst moet u weten dat er geen Dyson airconditioner is die aan de muur kan worden bevestigd. Maar dat heeft geen invloed op de efficiëntie van het toestel of de ergonomie. Het Britse merk onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak. In tegenstelling tot andere airconditioners hoeft u geen beroep te doen op een vakman om een Dyson te installeren. De aanwezigheid van een afstandsbediening en eventueel een speciale smartphone-app maakt het instellen van modi en timerinstellingen veel eenvoudiger.

Criterium 4: De bedrijfsmodus

Dit zijn algemene werkwijzen die niet over het hoofd mogen worden gezien. De ventilatormodus zorgt voor een optimaal gevoel van frisheid, de luchtzuiveringsmodus verwijdert tot 99,95% van de fijne deeltjes, terwijl de optie "luchtbevochtiger" een verlaging van de vochtigheidsgraad van de omgevingslucht mogelijk maakt. De verwarmingsmodus daarentegen is zeer praktisch voor gebruik in alle seizoenen. Zorg ervoor dat de airconditioner van uw keuze ten minste één van deze opties heeft.

Criterium nr. 5: Geluidsniveau

Let vooral op het geluidsniveau van de Dyson airconditioner die u kiest. De huidige modellen hebben geluidsniveaus tussen 40 en 70 dB. Gemiddeld zal een stille airconditioner niet meer dan 33dB bedragen. Merk op dat het geluidsniveau varieert naargelang het vermogen dat u kiest.

Het ontwerp

Of hij nu aan de muur is bevestigd, vast of mobiel is, een airconditioner moet er goed uitzien omdat hij in uw interieurontwerp past. En in dit opzicht stelt Dyson nooit teleur. Het is zijn concurrenten zelfs een stap voor. Natuurlijk beginnen Chinese kopieën de gestroomlijnde vormen van de toestellen van het Britse merk te imiteren. Maar niet iedereen heeft de Dyson look!

Onze mening over de Dyson AM09 Hot + Cool

Dyson AM09 Hot + Cool kopen

Bekijk de prijs

De Dyson AM09 Hot + Cool vloerstaande airconditioner heeft ons overtuigd met zijn efficiëntie. Na dit model te hebben getest, hebben we vastgesteld dat het warme lucht koelt en koude lucht verwarmt. Het koolstoffilter daarentegen helpt de lucht te zuiveren. Het is precies om deze redenen dat de Dyson AM09 Hot + Cool als beste wordt beschouwd voor mensen met astma of chronische allergieën.

De kenmerken

Naast de verwarmingsfunctie is de belangrijkste rol van de Dyson AM09 Hot + Cool het conditioneren/ventileren van de lucht. Dit is een populaire functie, vooral bij warm en koud weer. Air Multiplier-technologie zorgt voor een betere luchtstroom in de hele kamer met een gegenereerde luchtstroom van 186 L/s. Als u de optie oscillatie kiest, kan deze worden ingesteld op een hoek van 70°.

Het slanke ontwerp zal zeker in de smaak vallen. Deze futuristische Dyson airconditioner heeft gepatenteerde technologieën die nergens anders te zien zijn. De intelligente thermostaat zorgt voor een doeltreffende regeling van de lucht in de kamer en handhaaft de gewenste temperatuur. Kan, in tegenstelling tot de Dyson Pure Cool TP04, geen verbinding maken met een thuisnetwerk via Wi-Fi.

Hoewel hij vrij groot is, 64 x 18,5 x 22 cm, is deze stand-airconditioner zeer praktisch. Het kan van de ene plaats naar de andere worden vervoerd. Aangezien hij net geen 3 kg weegt, kunt u hem gewoon oppakken aan het ovale gedeelte om hem te verplaatsen.

Veel voordelen

De Dyson AM09 Hot + Cool wordt geleverd met innovatieve Jet Focus Control technologie. Dit betekent dat de unit 2 opties kan bieden: de luchtstroom richten op een specifiek gebied of deze verspreiden over een groter gebied. De combinatie van de ventilatie- en verwarmingsfunctie zorgt het hele jaar door voor een uitzonderlijke ruimtelucht. In het koude jaargetijde zult u geen last hebben van onaangename koude tocht dankzij de diffuse luchtstromingsmodus.

Met een stijlvol, eigentijds ontwerp dat kan worden gebruikt als een decoratief element, profiteert de Dyson AM09 Hot + Cool van het kwaliteitsontwerp waar Dyson bekend om staat. Er zijn geen messen of roosters.

De Dyson AM09 Hot + Cool valt ook op door zijn efficiënte luchtverwarming en -koeling. Hij heeft een vermogen tussen 30 en 2.000 W, afhankelijk van de modus die u kiest. Het geluidsniveau bedraagt niet meer dan 64 dB. De eenheid is stil 's nachts. In de stand-by modus verbruikt deze airconditioner maximaal slechts 0,5 W. Er zij op gewezen dat dit apparaat wordt geleverd met een magnetische afstandsbediening.

Eenvoudige bediening met de afstandsbediening

De Dyson AM09 Hot + Cool afstandsbediening is relatief eenvoudig te gebruiken. Het maakt het gemakkelijk om het toestel op te zetten. U kunt kiezen uit 10 warmtestanden, temperatuur en oscillatiestand. Beter nog, met zo'n instrument in handen wordt het programmeren van een interval uitschakeling kinderspel.

Geweldig optreden

De Dyson AM09 Hot + Cool airconditioner biedt de meest efficiënte luchtstroom wanneer deze op vol vermogen is ingesteld. Het is perfect voor kamers tot 50 vierkante meter. De aangeboden luchtstroom zal te allen tijde stabiel zijn. De verwarmingsfunctie start onmiddellijk. Zodra u dus thuiskomt van uw werk, kunt u hem onmiddellijk aanzetten om van alle voordelen te genieten.

Goed stroomverbruik

De Dyson AM09 Hot + Cool is een van de meest energiezuinige airconditioners. In feite verbruikt hij slechts 30W in ventilatorstand, tegenover 2000W in verwarmingsstand. Hij verbruikt echter meer energie dan de Philips 800-serie luchtreiniger en de Dyson HP04 airconditioner. Het apparaat heeft 2 knoppen voor het instellen van de kracht van de stroom en van de verwarmingstemperatuur. Bovendien activeert een andere knop de timer, die kan worden ingesteld van 15 minuten tot 9 uur.

Bevredigend geluidsniveau

Gemiddeld heeft de Dyson AM09 Hot + Cool een geluidsniveau van 64dB. Tot een vermogen van 5 lijkt het geluid echter zeer gering. Hierdoor is het een van de stilste airconditioners in zijn klasse. Anderzijds is het een van de luidste modellen wanneer u het volle vermogen kiest met ongeveer 68 dB. De gebruiker heeft echter de mogelijkheid om het vermogen van het apparaat op 10 niveaus in te stellen.

Verdict: Ons oordeel over de Dyson AM09 Hot + Cool

De Dyson AM09 Hot + Cool staande airconditioner voldoet aan alle behoeften op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie. Het is makkelijk om er aan te wennen. Hoewel de prijs wat aan de hoge kant is, zal dit kwaliteitsmodel op lange termijn een goede investering zijn. Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, onderscheidt hij zich van de concurrentie door zijn unieke en moderne stijl en design. Wij waarderen vooral de dubbele functie. Met een dergelijk apparaat wordt het beheer van de luchtstroom zeer eenvoudig. Alles kan bediend worden met de magnetische afstandsbediening.

Dyson airconditioner of klassieke mobiele airconditioner?

Dyson airconditioner

De Dyson airconditioner onderscheidt zich van de massa door zijn unieke ontwerp. Het heeft geen messen of roosters. Efficiënt en krachtig, hij blaast koele lucht en blaast het dan uit. Hij wordt geleverd met een intuïtieve afstandsbediening, een programmeerapparaat dat kan worden ingesteld van 15 minuten tot 9 uur en het vermogen kan worden ingesteld op 10 niveaus.

Het apparaat is net zo licht als gemakkelijk te vervoeren. Door zijn vaak compacte afmetingen neemt hij zeer weinig ruimte in beslag. In termen van veiligheid en onderhoudsgemak is het het beste van het beste.

Klassieke mobiele airconditioner

Het eerste voordeel van de klassieke mobiele airconditioner is dat hij u optimaal comfort biedt. De atmosfeer zal beter worden gezuiverd dankzij de geïntegreerde technologieën. Het is mogelijk om een instelling over een hele week te programmeren, afhankelijk van uw aan- of afwezigheid in huis. Er zijn een groot aantal modellen, waaronder de omkeerbare airconditioner, de monobloc airconditioner...

De klassieke mobiele airconditioner koelt niet alleen de ruimte waarin hij is geplaatst, maar zorgt ook voor de optimalisering van de temperatuur. Hij regelt met name de luchtvochtigheid en biedt een betere luchtkwaliteit dankzij zijn filtratiesysteem (ionisator, elektrostatisch of actief koolstoffilter).

Uitspraak

De Dyson airconditioner is bijzonder geschikt voor diegenen die hun ruimte tot een minimum willen beperken. Als u kinderen heeft, is het de veiligste optie, omdat het geen propeller of traliewerk heeft. Bovendien hebt u geen uitlaatsysteem nodig. Bovendien is de traditionele airconditioner, ongeacht het type dat u kiest, nogal omvangrijk omdat hij een afvoerbuis nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Het is ook nogal lawaaierig.

Hoe een Dyson airconditioner werkt

Zoals alle airconditioners zijn die van Dyson niet helemaal stil. Maar het geluidsniveau is nog steeds lager dan dat van anderen. Plus, een Dyson airconditioner is energiezuinig. Maar hoe werkt het?

Ventilator zonder bladen, echt?

Goed om te weten, een Dyson airconditioner is eigenlijk een geavanceerde ventilator waaraan de fabrikant verschillende functies heeft toegevoegd (koeler, luchtbevochtiger, verwarming, luchtzuiveraar, enz.). Maar hun vermogen om te koelen evenaart dat van conventionele airconditioners. Daarom worden zij als zodanig beschouwd.

Het Engelse merk roemt vaak de verdiensten van zijn mesvrije ventilatiesystemen. Maar deze naam kan misleidend zijn. Deze toestellen hebben 9 bladen die dienen voor de ventilatie. Maar ze zijn verborgen in het voetstuk. Het zijn deze asymmetrisch uitgelijnde schoepen die lucht in de unit brengen.

Volgens de fabrikant kunnen deze bladen tot 27 L lucht per seconde aanzuigen. De lucht wordt door een gleuf of kanaal in de sokkel naar de holle buis gezogen. De holle buis stuwt de lucht langs een gebogen helling en leidt ze naar de achterkant van de ventilator. De lucht stroomt dan naar de voorkant van de ventilator.

Lucht Multiplier Technologie

Het is moeilijk te geloven dat zulke kleine bladen zoveel lucht kunnen aanzuigen. Maar het is een natuurkundig verschijnsel. Alle gassen gehoorzamen aan de wetten van de vloeistofmechanica. Wanneer lucht door de gleuven in de buis en door het ventilatordeel stroomt, wordt ook de lucht achter de ventilator in de buis gezogen.

Dyson heeft het apparaat dat deze vermenigvuldiging mogelijk maakt van de hoeveelheid lucht die de sokkel van zijn airconditioners binnenkomt Air Multiplier genoemd. Deze technologie heeft een toepasselijke naam, want ze vermenigvuldigt de luchtstroomkracht met 15!

Slim, James Dyson patenteerde zijn innovatie, waardoor het ontoegankelijk werd voor de concurrentie. En elk jaar blijven de ingenieurs van het merk verbeteringen aanbrengen, waardoor de airconditioners van Dyson steeds krachtiger en efficiënter worden en altijd aan de top van de technologie staan.

Vermijd stekkerdozen

Dyson airconditioners zijn duur. Om uw toestel te beschermen tegen stroompieken en andere potentiële gevaren, mag u het niet aansluiten op een stekkerdoos. Steek de stekker indien mogelijk rechtstreeks in het stopcontact. Het beste is een verlengsnoer te gebruiken dat rechtstreeks op het stopcontact wordt aangesloten.

Een Dyson ventilator onderhouden

In tegenstelling tot andere airconditioners is een Dyson airconditioner bijna onderhoudsvrij. Periodiek afstoffen zou eigenlijk voldoende moeten zijn. Je hoeft geen gas toe te voegen of water af te tappen!

Maak de ring schoon met een vochtige doek

Om een airconditioner lang mee te laten gaan, is onderhoud essentieel. Dit is gemakkelijk met Dyson airconditioners omdat de zichtbare bladen niet meer moeilijk bereikbaar zijn en moeilijk schoon te maken. Een of twee keer per maand de ring en het voetstuk reinigen met een licht bevochtigde doek is voldoende.

Gebruik een stofzuiger

Hoe zit het met de binnenkant van het apparaat? Het moet inderdaad worden schoongemaakt, wetende dat de asymmetrische messen in de loop der tijd stof doen opwaaien. Dit zal onvermijdelijk afbreuk doen aan de aërodynamische kwaliteiten. Om dit te verhelpen, reinigt u uw Dyson airconditioner met een stofzuiger met een borstelhulpstuk. Er zijn veel video tutorials over hoe dit te doen.

Waarom een Dyson airconditioner kopen?

Dit type airconditioner koelt de lucht in uw huis niet. Maar het zal de temperatuur die je voelt aanzienlijk verlagen. Met de zomer voor de deur is een hittegolf onvermijdelijk. Ondanks de prijs kost de Dyson airconditioner minder dan een wandairconditioner, is hij net zo efficiënt als een mobiele airconditioner en is hij stiller dan welke airconditioner dan ook. Bovendien heeft de Dyson airconditioner het voordeel dat hij zeer draagbaar is. Tenslotte maken de verwarmingsfunctie en het onderhoudsgemak het tot een goede keuze.

Hoeveel kost een Dyson airconditioner?

Onderstaand diagram zal u helpen een idee te krijgen van de typische prijzen voor elke prijsklasse (instapmodel, middenklasse en topmodel).

Duurder betekent echter niet noodzakelijkerwijs beter.

Bekijk dus altijd onze ranglijsten voordat u beslist, in plaats van blind te vertrouwen op prijsklassen.

  • Instapniveau: € 279 tot € 300
  • Middenklasse: € 300 tot € 600
  • Topklasse: meer dan € 600

Tips

Zet uw Dyson airconditioner op de juiste plaats.

Voor optimale prestaties moet u overwegen waar u uw Dyson airconditioner plaatst. Vermijd tochtige plaatsen en warmtebronnen. Vermijd ook plaatsen die te vochtig zijn. En zet uw toestel niet voor een bed of bank. Dit zal meer ongemak veroorzaken dan iets anders.

Zorg ervoor dat de Dyson airconditioner goed kan schommelen.

Zet geen apparaten op het toestel die het schommelen kunnen belemmeren. Wees vooral voorzichtig als het model dat u hebt kan kantelen. Een model dat onder een hoek van 70° draait, moet in een hoek worden geplaatst. Voor een grotere hoek plaatst u de airconditioner langs een muur. Voor een hoek van 350° plaatst u het toestel in het midden van de kamer, op de vloer of op een tafel, afhankelijk van de grootte.

Lees de instructies en test de afstandsbediening.

De afstandsbediening van de airconditioner kan worden gebruikt om op afstand aanpassingen te verrichten. Dit kan gaan om snelheid, temperatuur, modus en timerinstellingen. Identificeer elke knop op de afstandsbediening en test ze. Op die manier kunt u uw instellingen sneller en gemakkelijker maken. En na het instellen bergt u de afstandsbediening op in de daarvoor bestemde gleuf, zodat u hem niet kwijtraakt.

Gebruik de turbostand om de temperatuur snel te verlagen.

Vindt u dat de airconditioner er lang over doet om af te koelen? Zet de turbostand aan! Het zal de tijd die nodig is om de temperatuur in de kamer draaglijker te maken met de helft verminderen. Om dit te doen, drukt u gewoon op de speciale knop. Maar overdrijf het niet, anders loopt u het risico op een hogere elektriciteitsrekening of zelfs schade aan uw toestel.

Maak uw Dyson airconditioner regelmatig schoon om de levensduur te verlengen.

Een met water bevochtigde doek is alles wat u nodig hebt om het oppervlak van een Dyson airconditioner schoon te maken. Chemicaliën kunnen het oppervlak bekrassen of vervormen. Stof de filters af met een stofzuiger zoals hierboven uitgelegd. Was de filters indien nodig in zeepwater. Maar spoel ze af voordat je ze weer installeert.

FAQ

Wat is de beste Dyson airconditioner?

De beste Dyson airconditioner hangt af van uw behoeften en budget. Lees onze koopgids om uit te vinden welke producten het beste zijn.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een Dyson airconditioner?

De kracht van het toestel is van het grootste belang. U moet ook rekening houden met de grootte en het verstelgemak. Design is niet echt belangrijk, want alle Dyson modellen zien er geweldig uit. Hetzelfde geldt voor de prijs - alle Dyson airconditioners zijn duur.

Hoe werkt een Dyson airconditioner?

Een Dyson airconditioner is eigenlijk een geavanceerde, multifunctionele ventilator. Hij roert niet alleen de lucht, maar verwarmt, zuivert, vernevelt, bevochtigt, koelt en nog veel meer. Het gebruikt messen, verborgen in de basis. De lucht die door deze asymmetrische bladen wordt opgezogen, wordt met 15 vermenigvuldigd. In combinatie met de andere functies geeft deze technologie een echt gevoel van frisheid in de ruimte waar u het toestel installeert.

Hoe onderhoud ik een Dyson airconditioner?

In tegenstelling tot andere airconditioners hebben Dyson modellen niet veel onderhoud nodig. Het enige wat u hoeft te doen is uw unit elke maand afstoffen en oppervlakte vuil verwijderen. Een in water gedrenkte doek is alles wat je nodig hebt voor de ring en het voetstuk. Gebruik een stofzuiger om het interieur, inclusief de filters, af te stoffen. U kunt de filters indien nodig ook met zeepwater reinigen. Maar spoel ze af voordat je ze weer installeert.

Hoeveel kost een Dyson airconditioner?

Of het nu een instapmodel, middenklasse of topmodel is, een Dyson airconditioner is duur. U zult tussen de £290 en £650 moeten uitgeven om het model te krijgen dat u wilt. De grootte en de veelzijdigheid van de eenheden variëren naar gelang van de prijs.