logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Dyson Pure Cool Me kopen, review en ervaringen

Denk je erover om een Dyson Pure Cool Me aan te schaffen? Wij hebben dit apparaat uitgebreid voor je beschreven en onderzocht. Het is een klein apparaatje dat kan dienen als een ventilator maar ook als een luchtreiniger. Twee vliegen in één klap dus!

In deze review zullen we de volgende punten gaan doornemen

 • Wat is de Dyson Pure Cool Me
 • Verschillende functies
 • Ventilator
 • Luchtreiniger
 • Wat zeggen de klanten over de Dyson Pure Cool Me
 • Specificaties
 • Veel gestelde vragen
 • Wat is de Dyson Pure Cool Me voor apparaat?
 • Voor welke ruimte is de Dyson Pure Cool Me geschikt?
 • Is hi geschikt voor het koelen van een ruimte?
 • Conclusie
Dyson Pure Cool Me

Bekijk de dagprijs

Wat is de Dyson Pure Cool Me

De Dyson Pure Cool me is een luchtreiniger maar ook een ventilator. De standen die hij heeft als ventilator telt er maar liefst 10! Dat is voor zo een klein apparaat best wel wat. Hij kan ervoor dus voor zorgen dat hij zorgt voor heel wat frisse windjes maar ondertussen zorgt hij er ook voor dat door middel van de kleine deeltjes die hij uit de lucht haalt de lucht in de desbetreffende kamer schoon wordt.

Gerelateerd: beste Dyson airconditioners in 2024

Verschillende functies

Zoals we al schreven heeft de Dyson Pure Cool Me twee belangrijke functies, namelijk de ventilator en is het een luchtreiniger. We zullen beide functies iets verder beschrijven.

Ventilator

We kunnen zeggen dat het met zijn 10 standen en erg uitgebreide ventilator is. Je kunt hem dan ook erg makkelijk van stand laten wisselen door middel van de ronde bolle kant die zich aan de bovenkant van het apparaat bevindt. Je kunt door middel van de blaasrichting precies bepalen welke kant jij van de heerlijke frisse schone wind wil gaan genieten. Zo kan hij ervoor zorgen dat de lucht tot maximaal 3 graden kan koelen. Dit is natuurlijk erg prettig wanneer het buiten erg warm is en de temperatuur daardoor in huis erg kunnen oplopen.

Luchtreiniger

Het is een kleine luchtreiniger wat ondanks zijn grote erg goed zijn werk doet. Het is natuurlijk heel fijn, en gezond dat de plek waar je je bevindt schoon is. Zeker voor veel mensen die last hebben van allergieën, zoals huisstofmijt hooikoorts of als er in huis huisdieren zijn is dit een zeer goede optie. De lucht om je heen zal worden gereinigd. Enkel echt de lucht om je heen dus verwacht niet van dit kleine apparaat dat hij een hele grote ruimte zal reinigen.

Hij is niet in het bezit van een lucht kwaliteit sensor dus hij past zich niet automatisch aan de vieze lucht. Dit is iets wat je zelf zal moeten instellen, gelukkig is dit erg makkelijk at te lezen op het mooie design lcd-scherm. Op dit scherm zul je ook af kunnen lezen wanneer het apparaat van filters moet worden vervangen. Dit zal ongeveer nodig zijn rond de 6 maanden.

Wat zeggen klanten en zijn de ervaringen over de Dyson Pure Cool Me

De Dyson Pure Cool Me is werkelijk een top apparaat, daar staat de naam Dyson dan ook wel bekend om. Dit bewijst hij met dit kleine apparaat ook maar weer. Hij heeft een gemiddelde review van een 8.7 en dit komt voort uit de 128 beoordelingen! We kunnen dus zeggen dat hij erg hoog is aangeschreven. Door zijn mooie design is het ook nog eens een echte Eyecatcher. In de kleuren wit en zilver een apparaat wat prima past op bijvoorbeeld een bureau of op een tafel.

De Dyson Pure Cool kent weinig te kort komingen volgens de consument. Wat voor vele wel een belemmering kan zijn om dit apparaat aan te schaffen is vaak de prijs. Wat we hierover kunnen zeggen is dat het zijn prijs wel waard is. Door de kwaliteit en de duurzaamheid zul je van de Dyson Pure Cool Me echt jaren maar dan ook echt jaren plezier hebben!

Dyson Pure Cool Me review

Bekijk de dagprijs

Specificaties:

 • Gadget: Luchtreiniger & ventilator
 • Hoogte: 400 mm
 • Breedte: 250 mm
 • Diepte: 250 mm
 • Gewicht: 6 KG
 • Kleur: Wit & Zilver
 • Garantie: 5 jaar fabrieksgarantie (Carry in)
 • Prijs: vanaf 346.00 Euro

Veel gestelde vragen

Wat is de Dyson Pure Cool Me voor apparaat?

De Dyson Pure Cool Me is een luchtreiniger maar heeft ook een ventilator functie. Het is weer een verbluffend stukje technologie van Dyson. Door de 10 verschillende ventilator standen en ook nog eens een luchtreiniger maakt het een erg vernieuwend apparaat.

Voor welke ruimten is de Dyson Pure Cool Me geschikt?

Eigenlijk is dit kleine apparaat geschikt voor iedere ruimte, hou er wel rekening mee dat het alleen de lucht om je heen reinigt. Hij is dan uitermate geschikt voor een plekje rond je in bijvoorbeeld de woonkamer maar hij wordt ook met grote regelmaat gebruikt op een werkplek, zoals een bureau.

Is het geschikt voor het koelen van een ruimte?

Ja en nee, het is een veelzijdig apparaat dat een kleine plek door middel van zijn ventilator tot maximaal 3 graden kan afkoelen. Hou er rekening mee dat dit dus geen mobiele airco is. Het reinigt de lucht en tegelijkertijd zorgt het voor een fris briesje.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een luchtreiniger en een ventilator die doet wat hij moet doen dan zit je met deze Dyson Pure Cool Me erg goed. Wij vinden het een waar klasse apparaat en door zijn hoge beoordeling en goede reviews zeker een apparaat wat niemand teleur zal stellen.

Zoek je dus een duurzaam, kwalitatief goede luchtreiniger dan is de Dyson Pure Cool Me een echte aanrader!