logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue staande lamp aanbieding | Korting op Hue

Philips Hue staande lampen, geven meer dan alleen licht. Ze brengen sfeer in je huis en verhogen je leefcomfort. Met de Hue app bestuur je immers de lichtverspreiding, vanwaar je wilt en hoe je wilt. De Philips Hue White Color Ambiance biedt je de mogelijkheid elke kleur licht in te stellen die je wilt. Met 50.000 wittinten en 16 miljoen andere lichtkleuren, kun je immers ook elke sfeer creëren die je maar bedenken kunt.

Je stuurt het Hue lichtsysteem aan met de draadloze dimmerswitch of de Bluetooth-app. Hiermee kun je gaan tot 10 lichtpunten, binnen een straal van 10 meter. Installeer je de Hue bridge kun je het systeem uitbreiden tot 50 lampen en op afstand bedienen met een smart device. In elke Philips Hue starterskit zit een verbindingsunit, oftewel bridge. Deze bridge dient als verbinding tussen het wifinetwerk en je smart device, met de Hue app. Om van alle mogelijkheden te kunnen profiteren die het Hue lichtsysteem biedt, dien je de Hue app te gebruiken. Met de dimmerschakelaar kun je alleen de lichtsterkte regelen. Je hebt er beperkte toegang mee tot kleurenrecepten en slimme instellingen.

Gebruiksvoorwerpen die voorzien zijn van high tech snufjes, zijn vaak duurder dan hetzelfde product waarbij die extra’s niet zijn aangebracht. Zo is het ook met de Philips Hue lampen. Over all, zijn ze duurder in aanschaf dan gewone ledlampen. Maar… niet als je een Philips Hue aanbieding vindt. Dat is dan ook precies, wat wij voor je gedaan hebben. Alle Philips Hue staande lampen aanbiedingen voor je verzameld en onder elkaar gezet. Zodra er een prijswijziging plaatsvindt, voeren we deze vanzelfsprekend door. Volg deze pagina en blijf op de hoogte van de meest goedkope Philips Hue staande lampen.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue staande lampen aanbieding vindt.

Philips Hue Signe staande lamp

De Philips Hue Signe is een minimalistische vloerlamp, waar je maximaal effecten mee creëert. Je kunt er zowel een donkere hoek mee uitlichten, een muurafbeelding of kunstwerk mee op de voorgrond brengen, maar ook prima als functionele verlichting gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld een boek wilt lezen. Met de Hue app personaliseer je lichtscènes, laat je de lichteffecten meespelen met een film of audio-uitvoering en programmeer je eenvoudig een lichtschema. Qua design is de Hue Signe een echte blikvanger. Niet overdreven, maar meer van de categorie: mooi in al zijn eenvoud.

Philips Hue Signe Staande lampen

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Phillips Hue vloerlamp is uitgevoerd in grijs metaal. Hij is voorzien van 1 lichtpunt, zonder fitting. De lichtbron zit standaard in de armatuur. Het is een echte kamerlamp en niet geschikt voor gebruik buitenshuis. De afmetingen van deze staande lamp zijn 11 x 25 x 149 cm.

Philips Hue Explore staande lamp

De Philips Hue Explore serie heeft, naast vloerlampen, ook wand- en plafondlampen. De uitvoering is modern, zonder echt extravagant te zijn. Philips Explore lampen sluiten mooi op elkaar aan en zijn goed als een serie in een interieur door te voeren. Bij de lamp krijg je een dimmer geleverd. Hiermee kun je hem echter alleen handmatig, binnen een straal van 10 meter op lichtsterkte bedienen en aan/uit schakelen. Om gebruik te maken van de Hue kleurenrecepten en slimme programmering, dien je de Hue bridge aan te sluiten op het wifinetwerk van je huis en de Hue app te installeren.

Philips Hue Explore Staande lampen

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Met een gewicht van 9 kilo, is het een lamp die niet snel om zal vallen. Ondanks dat de kop van de lamp, wel iets weg een van een spot, zit er een E27 fitting in. Geen GU10, zoals je van een spot zou verwachten. De arm is verstelbaar, waardoor je aan het ontwerp een eigen draai kunt geven. Hij is uitgevoerd in wit kunststof en meet 20 x 36,9 x 173,5 cm.

Op zoek naar een goedkope Philips Hue spot? Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue spot aanbieding vindt.

Waar komt een staande lamp het best tot zijn recht?

Staande lampen, of vloerlampen vormen meer dan alleen een lichtbron. Het zijn vaak functionele onderdelen van het interieur. Je plaatst ze het best achter een fauteuil, de bank of naast een tafel(tje). Het fijne van de Philips Hue staande lampen is dat je, door het spelen met de lichtsterkte en kleureneffecten je altijd de optimale stemming kunt realiseren.

Philips Hue staande lampen assortiment

Het assortiment, van de Philips Hue vloerlampen, beslaat momenteel alleen de Signe en de Explore. Bij aankoop van meerdere exemplaren tegelijk, kun je vaak profiteren van korting. Om op de hoogte te blijven van losse Hue staande lampen in de aanbieding, volg je het best deze pagina.

Functie van de Philips Hue Bridge

De Philips Hue bridge is het hart van het systeem. Met de bridge, ook wel verbindingsunit genoemd, bedien je tot 50 lampen en 12 Hue accessoires. De bridge is de verbinding tussen je wifi-aansluiting en je smart device.

Met de bridge heb je volledige controle over het Hue systeem, waar je ook bent. Je hoeft er niet eens voor thuis te zijn. Via de bridge heb je toegang tot alle kleurenrecepten, tijdprogramma’s en aansluitingen op audio- en beeldapparatuur. De tweede generatie Hue lampen, niét de eerste generatie, kun je daarnaast ook met je smartphone bedienen via Bluetooth. Let wel, dit is slechts tot een afstand van 10 meter. Deze 10 meter straal geldt ook voor handmatige bediening met de Hue dimmerswitch.

Functie van de Motion Sensor

De Philips Hue Motion Sensor is een bewegingsmelder. Je kunt de Motion Sensor los kopen. Daarnaast zit hij bijgesloten bij bepaalde uitgebreide Philips Hue starterskits. Met een Motion Sensor breng je nog meer huisautomatisering aan. Laat het licht aangaan, zodra je passeert of wanneer de daglichtsterkte afneemt. Automatisch licht is met name voor nachtelijke toiletbezoekjes wel zo handig. Je kunt het systeem dan zo instellen dat de lampen mar 10% lichtsterkte geven. Je wilt tenslotte ook niet helemaal wakker worden. Vergeten je kinderen steeds het toiletlicht uit te doen? De Hue Motion neemt het van ze over, waardoor jij op energie bespaart.

De sensor zit in een klein kastje dat op batterijen werkt en je simpelweg op de muur plakt.

Functie van de Hue dimmerswitch

In alle starterskits van het Philips Hue systeem zit een dimmerswitch bijgesloten. Bij veel armaturen wordt er tevens een hue dimmer meegeleverd. De dimmer werkt draadloos en heeft een bereik van 10 meter.

Met de dimmer kun je de lichtsterkte regelen en de lamp aan- en uitzetten. Met de eerste generatie dimmerswitches was het niet mogelijk om kleuren in te stellen of toegang krijgen tot Hue lichtrecepten en programma’s. Met de nieuwste dimmers kun je wel het licht enigszins bewerken, door het te laten knipperen of van kleur te laten wisselen. Om gebruik te maken van alle Hue mogelijkheden, heb je de bridge nodig.

Waar kun je Philips Hue producten kopen?

De meeste interieur en huishoudzaken hebben wel meerdere Philips Hue producten in de schappen liggen. Mocht je in dergelijke zaken al een aanbieding treffen, heb je grote kans dat het om een verouderde generatie Hue lampen gaat. Op zich is daar niets mis mee, je kunt er alleen niet de laatste high tech effecten mee bereiken.

Om de nieuwste generatie Philips Hue producten in een aanbieding te kunnen vinden, kijk je het best op de sites van webwinkels als MediaMarkt, Bol en Coolblue.

Philips Hue producten: leuk als cadeau

Een gewoon doosje Philips Hue lampen geeft je niet zo gauw als cadeau, maar de Hue Go tafellamp bijvoorbeeld, is een leuk cadeau om te geven. En weet je dat iemand erover denkt, om over te stappen op het slimme verlichtingssysteem van Hue, geef je hem/haar toch gewoon een starterskit? In zo’n starterskit zitten 2 of 3 lampen, een dimmerschakelaar en een bridge. Installatie van het Philips Hue systeem is niet nodig. Het is een kwestie van plug and play.