logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Tap

De Philips Hue Tap is een van de slimme accessoires van het Hue systeem. In principe werkt hij net zoals de Hue dimmer, met dat verschil dat de dimmerschakelaar meer geschikt is voor White en White Ambiance lampen. Met een Hue Tap kun je álle Hue lampen bedienen, dus ook de White and Color Ambiance, die je in en rond je huis hebt. Tevens biedt de Tap je de mogelijkheid vooraf ingestelde lichtscènes te activeren.

Als je een Hue Tap kopen wilt, wil je daar het liefst niet de hoofdprijs voor betalen. Voor velen is het ook een beetje een sport om zoveel mogelijk Hue producten met korting aan te schaffen. Om je daarmee nog een beetje meer van dienst te zijn, hebben we alle Philips Hue Tap aanbiedingen voor je op rij gezet. Zo kun je snel kijken welke Hue Tap, bij welke aanbieder het goedkoopst is.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue Tap aanbieding vindt.

Philips Hue Tap - draadloze schakelaar

Philips Hue Tap

Bekijk de dagprijs

Met de Philips Hue Tap- schakelaar kun je je verlichting in je huis makkelijk besturen. Met de vier knoppen heb je de mogelijkheid om vier van je favoriete lichtinstellingen in te stellen, zo kun je gemakkelijk wisselen met een druk op de knop. Je kunt de Philips Hue tap gebruiken als een normale wandschakelaar, maar ook als afstandsbediening. De Tap is namelijk van zijn houder af te halen zodat je hem binnen je huis overal mee naar toe kan nemen. Ook de installatie van de houder op de muur is makkelijk. Dit kan met behulp van schroeven, maar ook met behulp van plakband op de achterplaat van de schakelaar.

Om de Tap te kunnen gebruiken heb je geen batterijen nodig. De Tap werkt namelijk op kinetische energie en word gevoed door jouw aanraking.

Let wel: Om de tap te kunnen gebruiken heb je wel een Philips Hue Bridge nodig.

Philips Hue Tap voor opslag lichtscènes

Met een Hue Tap heb je 4 knoppen tot je beschikking, voor de bediening van je Hue lampen. Met de grootste knop schakel je de lampen aan en uit. De 3 kleinere knoppen gebruik je voor het instellen van de verlichting, volgens vooraf ingestelde scène. Je stelt die zelf in, naar je eigen voorkeur, met de Hue app. Je kunt ook een van de knoppen koppelen aan audio- en/of beeldweergave voor speciale lichteffecten.

Philips Hue Tap als afstandsbediening

Je kunt de Hue Tap ook alleen als schakelaar en afstandsbediening van je lichtpunten gebruiken. Normaliter hang je dit Hue accessoire met de magneetbevestiging aan het bijgeleverde wandplaatje. Je kunt hem er ook afhalen en meenemen, als je bijvoorbeeld buiten gaat zitten. In tegenstelling tot de dimmerswitch die je tot 10 meter afstand kunt gebruiken, heeft de Tap heeft een bereik van 30 meter.

Philips Hue Tap energievoorziening

De Hue Tap werkt op kinetische energie, wat betekent dat hij helemaal draadloos is en je er ook geen batterijen in hoeft te doen. Door het indrukken van de aan- en uitknop wek je zelf de benodigde energie op die nodig is voor het functioneren van dit slimme accessoire. Je kunt het nog het best vergelijken met de fietsdynamo van vroeger. Zodoende werkt de Philips Hue Tap altijd en overal.

Philips Hue Tap garantietermijn

Net als alle andere Philips Hue producten, zit er ook op de Philips Hue Tap een garantietermijn van 2 jaar op fabrieksfouten. Bij gebleken onvolkomenheden die te wijten zijn aan Philips, wordt de Tap gerepareerd of ontvang je een nieuwe.