logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Starterskit aanbieding

Zodra je besluit over te gaan op het Philips Hue verlichtingssysteem, heb je de keuze uit meerdere soorten starterkits. 9 stuks, om precies te zijn. Het onderscheid zit hem in de soort en het aantal lampen, waar je voor kiest. De meest voordelige set is die met lampen die alleen witlicht produceren. Daarnaast zijn er sets met lampen, waarmee je de wittint kunt verlevendigen tot daglichtwit en geeltinten. De meest geavanceerde starterskit is de White and Color Ambiance. Hierbij heb je het hoogste aantal, 3 stuks, lampen die standaard in een starterskit zitten en mét die lampen de beschikking over het volledige kleurenspectrum van 16 miljoen tinten.

Kijk meteen waar je favoriete Philips Hue starterskit momenteel in de aanbieding is.

Philips Hue starterspakket

Bekijk de dagprijs

Met de regelmaat van de klok hebben webwinkels als Bol, MediaMarkt en Coolblue producten uit de Philips Hue lijn in de aanbieding. Meestal zitten hier ook wel een of meerdere starterskits tussen. Met bovenstaande links, hoef je niet meer te zoeken wie er op dit moment de meest goedkope Philips Hue starterskit heeft, maar kom je gelijk op de nu geldende aanbieding.

Met Philips Hue producten breng je niet allen sfeer in je huis, je bedient het van elke gewenste locatie, wanneer je maar wilt en kunt het voorprogrammeren. Daarnaast kun je zelf een ware lichtshow creëren door de slimme verlichting te koppelen aan je gamestation of audio- en beeldapparatuur.

Philips Hue White starterskit

Philips biedt meerdere starterskits aan uit de White lichtserie. Pakketafhankelijk bevatten de kits 2 of 3 witte E27 (dikke fitting) slimme ledlampen, een overdrachtsunit, ook wel bridge genoemd, een dimmerschakelaar en een bewegingssensor die Philips graag betitelt als Hue Motion Sensor.

Met de meest basic White starterskit heb je alleen wit licht. Je kunt het niet verzachten naar daglicht of geel licht. Met de dimmerschakelaar kun je vanzelfsprekend wel de lichtsterkte veranderen en aan en uit doen. Om de verlichting te bedienen, met een smart device, heb je de bridge nodig om contact te kunnen maken met een wifipunt.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue White starterskit aanbieding vindt.

Philips Hue White and Color starterskit

Met de Philips Hue White and Color starterskit kun je meer kleur en daarmee ook sfeer aanbrengen, in je interieur. Met een kleurenspectrum van 16 miljoen lichttinten kun je elke ambiance creëren die je, je maar bedenken kunt. Ook in dit starterspakket zit standaard een dimmerswitch en verbindingsunit. Bij deze starterskit heb je tevens de mogelijkheid te kiezen voor een Hue Motion Sensor.

Waar kun je de Philips Hue White and Color starterskit kopen?

Net als de andere Philips Hue producten, vind je het White and Color pakket, voor de laagste prijs bij de grotere webwinkels zoals Bol, Coolblue, Expert en MediaMarkt. Elk hebben zo op gezette tijden een Philips Hue White and Color starterskit aanbieding. Als je op een van onze links klikt, zie je ook meteen welke andere Philips Hue producten er op dit moment in de aanbieding zijn.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue White and Color starterskit aanbieding vindt.

Philips Hue white and color starterspakket

Bekijk de dagprijs

Uitbreiden op de Philips Hue starterskit

Het mooie van het Philips Hue verlichtingssysteem is dat je elke set uit kunt breiden tot 50 lampen en 12 Philips Hue accessoires. Naast dat je kiest voor gewone lampen, kun je ook opteren voor lightstrips of design lampen. Lichtstrips plak je of leg je daar waar je ze hebben wilt, achter meubels, onder kastranden of op plinten, ja zelfs in de tuin als gevelverlichting of in een border tussen de planten, is geen enkel probleem. Lichtstrips zijn in alle vormen te buigen, te verlengen (tot max 5 m) en in te korten. Ook deze vorm van Hue lampen bedien je makkelijk met je smartphone op afstand.

In de Philips Hue productenlijn vind je niet alleen lampen en strips, maar ook complete armaturen en draadloze lampen, zoals de Hue Go. Een sfeervolle lichtbol die je overal mee naartoe neemt.

Goedkope Philips Hue starterskit met Black Friday

Black Friday is ook in ons land een ware hype geworden. Vele mensen wachten dan ook voor de mooiste koopjes en aanbiedingen van Philips Hue starterskit, speciaal tot die dag. Om te weten of op Black Friday de Philips Hue aanbiedingen écht goedkoop zijn, vergelijk je de prijzen het best met onze aanbiedingentool. Echt wachten tot Black Friday hoeft overigens niet. Ook in februari en september zijn er ook vaak kortingsweken en bij veel webshops beginnen, in de aanloop naar Black Friday, de Philips Hue aanbiedingen al een week of meer van tevoren.

Philips Hue Starterspakketten garantietermijn

De door Philips gegeven fabrieksgarantie, op de starterskits, is 2 jaar. Merk je, na aankoop, dat het product niet voldoet aan de eisen waaraan het zou moeten voldoen, repareert Philips het product of stuurt je een nieuw. Goed om te weten is dat de gemiddelde energiezuinige Philips Hue lamp zo’n 25.000 branduren heeft. Vertaald naar een begrijpelijke tijdstermijn betekent dat de lampen 1041 dagen, onafgebroken dag en nacht kunnen branden. Met deze lampen weet je dus zeker dat je een duurzaam verlichtingssysteem in huis haalt.

Laat een review achter

Je herkent het vast wel bij jezelf, voordat je een aankoop doet lees je eerst de reviews van een het betreffende product dat je wilt kopen. Zoals een review jou helpt, een beslissing te nemen, is elk ander die een Philips Hue starterskit kopen wil, ook geholpen met jouw gebruikerservaring. Je hoeft ook altijd niet uitgebreid je mening te geven, een klik op een ster is al voldoende om je waardering kenbaar te maken.

Je vraagt je misschien af:

Zijn er nu ook Philips Hue aanbiedingen?

Philips Hue producten zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Is het niet bij Bol, dan wel bij Coolblue, MediaMarkt of Expert. Wanneer je gebruik maakt van bovenstaande links, hoef je al die sites niet zelf af te lopen, maar kom je direct op de meest aantrekkelijke aanbieding van dit moment.

Wat bespaar ik met een Philips Hue aanbieding?

Gemiddeld kun je verwachten zo’n € 30,- te besparen, als je gebruik maakt van een aanbieding. Aanbiedingen met btw-korting en tijdens Black Friday zijn vaak nog aantrekkelijker. Daarnaast ben je voordeliger uit, als je een Philips Hue bundel koopt.

Hoe weet ik wanneer ik de meeste korting krijg?

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Om de meest voordelige Philips Hue aanbieding te scoren, hoef je ons alleen maar te volgen.