logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Phoenix aanbieding | Korting op Hue

De Philips Hue Phoenix lijn is een serie moderne lampen, waarvan elk model in vrijwel elk interieur past. De basislijn van de armaturen is namelijk tijdloos. Door heel je huis in de Phoenix lampen te steken, creëer je een evenwichtig geheel. De Phoenix serie telt 5 lampsoorten die je makkelijk bedient met de Hue dimmerswitch, de Hue app, Bluetooth of een compatible huisautomatiseringssysteem.

Lijkt het je wel wat, om een of meerdere Phoenix lampen met elkaar te combineren, maar vind je ze nogal prijzig, koop ze dan tijdens een kortingsactie. Met de regelmaat van de klok kun je bij de grotere webwinkels leuke Philips Hue aanbiedingen aantreffen. Omdat je moeilijk elke dag kunt gaan checken, waar op dat moment de meest goedkope Hue lampen zijn, doen wij dat voor je. Zo vind je via onderstaande links, met één klik de meest voordelige Philips Hue Phoenix aanbiedingen.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue Phoenix aanbieding vindt.

Philips Hue Phoenix inbouwspot

Dit inbouwspotje kom je her en der ook tegen onder de naam, Philips Hue Phoenix downlight. Het is echter hetzelfde lampje. Een klein smaakvol ontworpen inbouw plafondspotje. Het lampje heeft een energiezuinige geïntegreerde White Ambiance lichtbron. Dat betekent dat je 50.000 wittinten licht tot je beschikking hebt. Voor het aan- en uitschakelen en het regelen van de lichtsterkte heb je voldoende aan de Hue dimmerswitch. Wil je meer uitgebreidere commando’s kunnen geven en lichtscènes invoeren, dien je de Hue app te installeren op een smart device.

Philips Hue Phoenix White Ambiance inbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Phoenix inbouwspot is rond van vorm en uitgevoerd in wit kunststof. Eigenlijk lijkt het meer op een klein plafondlampje, dan een karakteristieke inbouwspot. Voor een meer sfeervolle lichtverspreiding is het matglazen lampvenster namelijk voorzien van zeskantige facetten, een zogenaamde 3D-textuur. Het spotje weegt slechts 300 gram en heeft een diameter van 8,4 cm. Om het in te kunnen bouwen, moet je rekening houden met een beschikbare ruimte van 10 cm.

Philips Hue Phoenix wandlamp

De Philips Hue Phoenix wandlamp is in stijl, vergelijkbaar met de boven genoemde Hue inbouwspot. Deze twee Hue lampen zijn dan ook heel goed met elkaar te combineren. Je bedient deze lamp met de Hue app of de Hue dimmerschakelaar. De lamp is standaard voorzien van een vast lichtpunt, met een White Ambiance lichtbron.

Philips Hue Phoenix White Ambiance wandlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Phoenix wandlamp is, net als de Phoenix spot, uitgevoerd in wit kunststof en voorzien van een mat lampvenster. Hierdoor werpt hij een mooi diffuus licht dat de ogen niet hindert. De cirkel van de lamp heeft een diameter van 30 cm en hij komt 14,8 cm van de muur af. Het gewicht van de armatuur is 2,3 kg.

Philips Hue Phoenix tafellamp

Net als bij de spot, is het lampvenster van de Philips Hue Phoenix tafellamp voorzien van een 3D-textuur. Dit geeft een dynamisch effect en draagt tevens bij tot een betere verspreiding van het licht. Je bedient deze tafellamp met de dimmerswitch en de mobiele app. De schemerlamp heeft geen fitting, maar is voorzien van een vaste lichtbron. Hiervoor heeft Philips gekozen voor een White Ambiance lamp.

Philips Hue Phoenix tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze tafellamp Phoenix heeft een gewicht van 3,7 kg. Je stoot hem dus niet zomaar van de plaats waar je hem plaatst. Hij is uitgevoerd in wit kunststof, met heeft een hoogte van 32,3 cm. De doorsnede van de hoed is 30 cm.

Philips Hue Phoenix hanglamp

De Philips Phoenix hanglamp is een mooie stijlvolle lamp. Hij heeft een tijdloos ontwerp, waardoor hij zowel in een keuken als in een woonkamer mooi hangt. Verbind hem met de Hue bridge en ontdek wat er allemaal mogelijk is met het Hue systeem. Stel je eigen lichtscènes samen, laat de lamp automatisch aan- en uitgaan of reageren op beweging. Je bedient de lamp met de Hue app of de dimmerswitch.

Philips Hue Phoenix White Ambiance Hanglamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Phoenix hanglamp is van uitgevoerd in gematteerd wit kunststof en heeft een diameter van 50 cm. De lamp zelf is rond, maar het zijaanzicht is ovaal. Het is een armatuur dat, net als vele Hue lampen, geen fitting meer heeft, maar geleverd wordt met 2 geïntegreerde White Ambiance lichtbronnen. De totale hoogte van lampbol plus de lengte van de stalen ophangdraad is 160 cm.

Philips Hue Phoenix plafondlamp

Op het lampvenster van de Philips Hue Phoenix plafondlamp zie je dezelfde 3D-textuur terugkomen, als op de andere Phoenix lampen. Ook deze lamp sluit je met de bridge aan op de mobiele app. De lamp is daarnaast, binnen een straal van 10 meter, te bedienen met de Hue dimmerswitch. Voor optimaal gebruiksgemak van de slimme Hue functies, kun je echter niet zonder de bridge en de mobiele app. In de plafonnière zitten 3 vaste White Ambiance lichtbronnen. Dat betekent dat je er 50.000 wittinten licht mee kunt maken, van helder koud wit, tot romantisch kaarslicht.

Productkenmerken
De Philips Hue Phoenix plafonnière heeft een doorsnee van 50 cm en is 20,6 cm hoog. Hij beschikt over 3 lichtpunten, die elk 500 lumen produceren. Deze plafondlamp is uitgevoerd in wit kunststof en heeft een gewicht van 5 kg.

Laat de Phoenix lampen automatisch aan- en uitgaan

Maak het jezelf makkelijk en laat je Hue lampen automatisch aan- en uitgaan. Je hebt hiervoor de Hue bridge nodig en een Hue Motion Sensor. Je kunt de sensor als bewegingsmelder instellen, dan wordt het licht geactiveerd, zodra er iemand de ruimte betreedt. Je kunt de lampen ook laten reageren op de omgevingslichtsterkte. Als het ’s avonds donker wordt, zullen de lampen automatisch aangaan en wanneer het licht wordt weer uit. Met de Hue app, kun je hier ook een tijdsinstelling aan koppelen.

Philips Phoenix producten garantietermijn

Philips geeft op al zijn Hue Phoenix producten 2 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt dus alleen voor breuk en technische mankementen die ontstaan zijn door een productiefout. Indien blijkt dat je klacht gegrond is, wordt de lamp gerepareerd of ontvang je een nieuwe.