logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Lightstrip aanbieding | Korting op Hue

Met de Philips Hue Lightstrip kun je eindeloos variëren. De strips bedien je met een draadloze dimmerswitch, Bluetooth, huisautomatiseringssysteem of de Hue app. De ledstrips beginnen met een lengte van 2 meter. Wil je een korter stuk, kun je hem inkorten, met telkens 33 cm. De maximale lengte die je kunt maken is 10 meter, wat inhoudt: 8 extensies van 1 meter op één voeding. Let wel er bij aankoop op dat inkorten en de afgeknipte stukken opnieuw gebruiken, alleen met de nieuwere, Bluetooth compatible, strips mogelijk is.

Om optimaal van de functies van de Hue lightstrip te kunnen profiteren, is het aan te raden de Philips Hue bridge te installeren. De bridge is de verbindingsunit die ervoor zorgt dat je met je smart device alle samenwerkende lampen kunt bedienen, ongeacht waar je, je bevindt. Naast je lightstrip kun je dus ook meteen je badkamerlamp of de spotjes in de serre bedienen.

Als je nog geen Philips Hue producten hebt en wilt starten met een lichtstrip, begin je het beste met een Hue Lightstrip basispakket. In een basispakket zit een multicolor lichtstrip van 2 meter en een voedingsadapter. De nieuwste Philips Hue Lightstrip basispakketten hebben eveneens Bluetooth. In principe kun je dan zonder bridge. Omdat een bridge echter veel meer mogelijkheden biedt, zie je regelmatig de Philips Hue Lightstrip met toegevoegde bridge, als pakket, in de aanbieding. Er is namelijk geen standaard Hue Lightstrip Starterskit met bridge.

Kijk meteen waar je favoriete Philips Hue Lightstrip momenteel in de aanbieding is.

De hierboven genoemde webwinkels hebben het vaakst de aantrekkelijkste Philips Hue Lightstrip aanbiedingen. Op onze andere pagina’s kun je per Philips Hue product zien, waar nu ook Hue plafonlampen, spots of tafellampen in de aanbieding zijn.

Philips Hue Lightstrips: de lichtopbrengst

Met de ledstrips van het Philips Hue systeem kun je zo’n 16 miljoen kleuren maken. Hieronder vallen alleen al 50.000 tinten wit, variërend van helderwit werklicht, daglicht wit tot gelig avondlicht. De lichtsterkte van de ledstrips ligt op de 1600 lumen, iets wat overeenkomt met 200 Watt. Omdat je de ledstrips, net als alle andere Hue lampen, op de gewenste lichtsterkte kunt afstellen, zijn de strips voor zowel functioneel, als decoratief licht te gebruiken. Alle verkrijgbare lichtstrips van het Philips Hue systeem zijn in de White and Color Ambiance uitvoering.

Philips Hue lichtuitbreiding

Bekijk de dagprijs

Philips Hue Lightstrips verdelen we onder in 4 soorten:

  • Lightstrip plus, 2 meter, voor gebruik binnenshuis
  • Lightstrip plus, 1 meter uitbreiding, voor gebruik binnenshuis
  • Lightstrip outdoor, 2 meter, voor gebruik buitenshuis
  • Lightstrip outdoor, 1 meter uitbreiding, voor gebruik buitenshuis.

Daarbij worden de lengtes van 2 meter met voeding geleverd en de 1 meter strippen met een connector. Volg onze Philips Hue Lightstrip aanbiedingen, om van zoveel mogelijk korting te profiteren.

Waarom een Philips Hue Lightstrip kopen?

De een houdt van interieurverrijkende lichtarmaturen en de ander geeft de voorkeur aan lichtbronnen die indirect een ruimte verlichten. Ledstrips zijn dan een ideale oplossing. En zeker, wanneer je bedenkt dat je met de lichtstrips van Hue hetzelfde lichtcomfort en mogelijkheden hebt, als met gewone Hue lampen.

De lichtinstellingen regel je eenvoudig met Bluetooth of de Hue app, met een willekeuring smart device. Je kunt alle kleuren licht produceren die je wilt, in elke lichtsterkte die je wilt. Daarnaast kun je de stripverlichting aansluiten op je audio- en beeld weergave, voor een nog intensere muziek-, film- of gamebeleving.

Een van de grootste voordelen van Hue stripverlichting is dat je ze in elke gewenst vorm kunt buigen, zonder dat ze breken. Je kunt ze verlengen en inkorten, zodat je overal precies de juiste maat verlichting hebt. Wanneer je de Hue bridge installeert, kun je tot 50 lampen en 10 Hue accessoires bedienen, ongeacht of je nu thuis bent of niet.

Afgaand op de Philips Hue Lightstrip reviews van gebruikers, zien we vrijwel geen minpunten genoemd worden. Iedereen is bijzonder te spreken over deze vorm van huisverlichting. Met name de designmogelijkheden en de stevige kwaliteit van de strips worden regelmatig genoemd.

Benieuwd naar andere Philips Hue Lightstrip aanbiedingen? Bekijk ze hier allemaal!

Philips Hue Lightstrip varianten

Je kunt de ledstrips zowel los neerleggen, als vastplakken. Achterop elke strip zit een plakrand, waarmee je hem op de juiste plaats kunt bevestigen. Ook het op maat maken, is een fluitje van een cent. Op elke uitbreidingsstrip van 1 meter staat precies aangegeven, wáár je hem verantwoord kunt doorknippen. Dat is om de 33 cm. Met de connector verbind je de stukken vervolgens aan elkaar.

Philips Hue LightStrip

Bekijk de dagprijs

De lichttstrips voor buiten zijn iets anders. Dat kun je goed zien, als je ze naast elkaar houdt. Deze heeft namelijk een matte coating, waardoor hij een diffuus lichteffect geeft. Dit in tegenstelling tot de ledstrips voor binnen, die gewoon helder zijn. Het voordeel van een matte lichtstrip is dat je hem in het zicht kunt plaatsen, zonder dat het licht je ogen hindert. Daarnaast is de voeding waterdicht uitgevoerd.

Zowel de Hue lightstrips voor binnen, als buiten werken perfect samen met alle andere Hue verlichtingsproducten.

Regel de Hue verlichting met stem of ‘Friend of Hue’

Beschik je over een huisautomatiseringssysteem? Dan kun je de Philips Hue Lightstrips én alle andere Philips Hue producten ook met een stemcommando bedienen. Niet alle Hue artikelen gaan met alle Smart Home platformen samen. Lees, voordat je een Hue product koopt even de productkenmerken door. Daar vind je of je favoriete slimme Hue lamp compatible is voor Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home of Siri.

Daarnaast zijn er slimme schakelaars die voldoen aan het Zigbee protocol. Je vindt ze onder de noemer ‘Friends of Hue’. Ze werken niet, zoals de Hue dimmerswitch, direct samen met de lampen. Naast een ‘Friend of Hue’ heb je tevens een bridge nodig, om contact te leggen met de lampen. Je hebt dan geen Hue app meer nodig om 50 lampen te bedienen en van alle functies gebruik te kunnen maken. Het bereik van een ’Friend of Hue’ is 15 tot 30 meter.

Philips Hue Lightstrips garantie

Wanneer je Philips Hue Lightstrips koopt, heb je 2 jaar garantie op productiefouten. Let wel! Dit geldt alleen voor strips die je niet zelf op maakt hebt gemaakt. Bij strips die echter niet goed, of kapot zijn, kun je ze laten repareren of sturen ze je van Philips een nieuw exemplaar toe.