logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Dimmer aanbieding | Korting op Hue

De Philips Hue dimmer is een handig hulpstuk om de slimme Hue lampen eenvoudig te kunnen bedienen. Je kunt er helaas niet alle functionaliteiten, van de slimme verlichting mee bereiken die je met de Hue app wél kunt. Om de lichtsterkte te regelen en met een handbeweging de lamp of lightstrip aan en uit te schakelen, is er echter niets makkelijker dan het gebruik van de Hue dimmerswitch.

De dimmerswitch zit standaard in alle Philips Hue starterspakketten, bij een groot deel van de Hue lichtarmaturen en daarnaast kun je hem ook los kopen. Wil je een losse Hue dimmer kopen, wil je die natuurlijk het liefst zo voordelig mogelijk. Gelukkig zijn ze altijd wel ergens in de aanbieding.

Kijk meteen waar de Philips Hue dimmerswitch momenteel in de aanbieding is.

Philips Hue dimmer switch - draadloze schakelaar

Philips Hue dimmer switch - draadloze schakelaar

Bekijk de dagprijs

  • De snelste manier om je Hue verlichting te dimmen, waar u ook bent
  • De Philips Hue dimschakelaar is een led dimmer op batterijen voor het Philips Hue systeem.
  • Koppel hem aan uw Philips Hue bridge, configureer hem via de app en kies je favoriete setting.
  • Draadloos schakelen en Philips Hue scènes gebruiken zonder je smart device.

Nog meer gemak
Dim je Philips Hue verlichting met een druk op de knop met deze Philips Hue dimmer.

Bepaal de beste plek voor jouw Philips Hue schakelaar
Plaats de dimmers exact waar je een draadloze lichtschakelaar nodig hebt.

Gebruik hem als afstandsbediening
Draadloze lichtschakelaar en afstandsbediening in één.

Werkt op batterijen
De wandschakelaar werkt op batterijen zodat je ze overal in huis gemakkelijk kunt plaatsen.

Eenvoudig, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem
Verbind tot wel 50 slimme Philips Hue lampen.

Hue dimmerswitch mogelijkheden

De Hue dimmerswitch is op twee manieren te gebruiken. Met de wandhouder kun je hem aan de muur bevestigen en hem als traditionele aan en uitschakelaar gebruiken. Daarnaast is hij uit de houder te halen, waarna hij de functie vervuld van draagbare afstandsbediening. Zo kun je hem naast je houden, op de bank of op je nachtkastje leggen. Wil je hem weer ophangen, bevestig je hem met de magneetsluiting weer aan de wandhouder. Het wandplaatje kun je zien als basisstation.

Philips Hue Dimmer

Kies je eigen Hue lichtscène

In de Philips Hue dimmerschakelaars zitten 4 voorgeprogrammeerde lichtscènes:

  1. Energize – helder koel licht dat je energielevel weer op peil brengt
  2. Concentrate – neutraal licht, wat je helpt te focussen
  3. Read – helder ontspannend licht om bij te kunnen lezen
  4. Relax – heerlijk warm ontspannend licht, waarbij je helemaal tot rust komt.

De lichtrecepten stel je in door 1, 2 of meerdere keren op de aan-knop te drukken. Lichtrecepten werken alleen met Hue White Ambiance en White and Color Ambiance lampen. De andere knoppen zijn er om de lichtsterkte mee te verhogen of juist te verminderen. Met de dimmerswitch heb je niet dezelfde mogelijkheden als met de Bluetooth verbinding of Hue app. Om het Hue lichtsysteem up te graden, naar slimme verlichting, heb je de Hue bridge nodig.

Hoe werkt de Hue dimmerschakelaar?

De Hue dimmerswitch werkt op batterijen en kan 10 lampen aansturen. Echter niet onafhankelijk. Om los van elkaar de lampen te bedienen, heb je de Hue app nodig. Het voordeel van de dimmer is wel dat je hem kunt gebruiken op plaatsen waar je geen lichtpunt en/of stopcontact hebt. Wanneer dat laatste het geval is en je toch graag verlichting bij je hebt, zoals in de tuin of op je balkon, zou je ook eens kunnen kijken voor draadloze Hue tafellampen. Ook deze bedien je eenvoudig met de dimmer.

Bekijk hier alle Philips Hue dimmer aanbiedingen.

Wat kun je allemaal aansturen met de Hue dimmerswitch?

Alle Philips Hue producten zijn eenvoudig te bedienen met de dimmerschakelaar. Denk hierbij niet alleen aan je hanglampen, plafondlampen, staande lampen, tafellampen, in de woon- en slaapkamers, maar ook de badkamer- en de tuinverlichting bedien je makkelijk met deze slimme switch.

Wil je méér doen met je energiezuinige Hue lampen, maak er dan slimme verlichting van en bedien je lampen met een smartphone of tablet. Om dit te kunnen realiseren, hoef je alleen maar de Hue bridge aan je router te koppelen. In de Hue starterkits zitten tevens een bridge en aansluitkabeltje. Nadat je de bridge op je router hebt aangesloten, installeer je de Hue app en bedien je vanuit je luie stoel tot 50 Hue lampen en 12 accessoires. De applicatie biedt je onder andere de mogelijkheid, zelf lichtscènes aan te maken en op te slaan, automatische aan- en uitschakelingen van bepaalde lichtpunten in te stellen, toegang tot het volledige kleurenspectrum van de White and Color Ambiance lampen en nog veel meer.

Na installatie van de bridge kun je ook door automatiseren naar andere slimme apparaten en diensten. Voor meer informatie hierover, raadpleeg je het programma ‘Friends of Hue’.

Waar koop je de meest goedkope Philips Hue dimmerswitch?

Slimme Philips Hue producten kun je in vele elektronica-, huishoud- en interieurwinkels vinden. De zaken die het vaakst stunten met Philips Hue aanbiedingen zijn echter de grotere webwinkels. Denk hierbij aan Bol, Coolblue en MediaMarkt. Ben je op zoek naar een losse Hue dimmerswitch of een Hue starterskit met dimmer, check dan eerst onze Hue dimmer aanbiedingen.

Garantievoorwaarden Philips Hue dimmerswitch

Net als op alle andere Philips Hue producten, heb je op de dimmerswitch 2 jaar garantie op onvolkomenheden tijdens de fabricage. Bij vastgestelde fabrieksfouten, kun je hem terugsturen naar Philips en wordt hij gerepareerd of krijg je een nieuwe.