logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

De Philips Hue GU10 kopen en aanbiedingen

Inbouwsportjes zijn tegenwoordig in allerlei woningen te vinden. Het zijn lampen die vaak voorzien zijn van een GU10 fitting. Ze zijn vaak weggewerkt in plafonds. De klassieke spotjes in woningen waren van halogeen. Tegenwoordig zijn het echter de smartspotjes zoals de Philips Hue GU10 die domineren. Om die reden kan je daar op deze plek dan ook meer over leren. In de review wordt de GU10 uitvoerig bekeken. Ook wordt gekeken hoe het monteren verloopt en hoe de GU10 met de Philips Hue app te combineren is. Bovendien is er ook informatie over de beste aankoop te vinden.

De Philips Hue GU10 producten overzicht

Philips Hue GU10 Duo Pack - White Ambiance - Bluetooth

Philips Hue GU10 Duo Pack - White Ambiance - Bluetooth

Bekijk de prijs

Start al met 1 Hue Bluetooth lamp: draai de Hue-lamp in, download de Hue Bluetooth-app en bedien tot 10 lampen in één ruimte zonder bridge. Breid uit met een bridge om nog meer (of alle) functies te ontdekken die Philips Hue te bieden heeft, zoals het toevoegen tot wel 50 Philips Hue lampen, bedien je lampen ook als je niet thuis bent en blijf altijd up-to-date met de automatische updates.

Verlicht je woning met warmwit tot koel daglicht met deze twee Philips Hue white ambiance LED-spots met GU10-fitting. Je hebt altijd het juiste licht dankzij de 50.000 wittinten, die je helpen ontspannen, concentreren, lezen of energie opdoen. Bedien de slimme spots direct via Bluetooth of maak verbinding met een Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.

Philips Hue GU10 Duopack - White and Color Ambiance - 2 lampen - Bluetooth

Philips Hue GU10 Duopack - White and Color Ambiance - 2 lampen - Bluetooth

Bekijk de prijs

Haal volop kleur in huis met twee slimme LED-spots met GU10-fitting. Deze Philips Hue white and color ambiance lampen met 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten bieden alles wat je nodig hebt om je huis een geheel nieuwe uitstraling te geven. Start al met 1 Hue Bluetooth lamp: draai de Hue-lamp in, download de Hue Bluetooth-app en bedien tot 10 lampen in één ruimte zonder bridge. Breid uit met een bridge om nog meer (of alle) functies te ontdekken die Philips Hue te bieden heeft, zoals het toevoegen tot wel 50 Philips Hue lampen, bedien je lampen ook als je niet thuis bent en blijf altijd up-to-date met de automatische updates.

Philips Hue Starterspakket - White and Color Ambiance - GU10 - Bluetooth

Philips Hue Starterspakket - White and Color Ambiance - GU10 - Bluetooth

Bekijk de prijs

Dit Philips Hue starterspakket bestaat uit drie slimme white and color ambiance lampen met GU10-fitting en een Hue bridge. Neem de lichtbediening helemaal in eigen hand en kies uit 50.000 wittinten en 16 miljoen kleuren om elke kamer kleur te geven. Draai de GU10 lampen in je bestaande spots en verbindt ze via de Philips Hue app met de bridge. Vanaf nu ben je klaar om eindeloos veel verlichtingsmogelijkheden te ontdekken, zoals personaliseren van lichtscènes, synchroniseren met muziek, instellen van timers en nog veel meer.

Philips Hue GU10 Duopack - 2 lampen - White - Bluetooth

Philips Hue GU10 Duopack - 2 lampen - White - Bluetooth

Bekijk de prijs

Philips Hue Losse Lamp - White - GU10 - Bluetooth

Philips Hue Losse Lamp - White - GU10 - Bluetooth

Bekijk de prijs

Philips Hue - White and Color Ambiance - GU10 - losse lamp - Bluetooth

Philips Hue - White and Color Ambiance - GU10 - losse lamp - Bluetooth

Bekijk de prijs

Gemakkelijk voor goede verlichting zorgen

Om de Philips Hue GU10 te testen kan je zowel de White als de Color lampen gebruiken. Die kan je op allerlei plekken in huis gebruiken. Zo passen ze in de slaapkamer, in je thuiskantoor maar ook in bijvoorbeeld een mancave of entertainmentruimte. De lampen zijn erop ontworpen om mooi licht te geven, zoals dat voor alle vormen van Philips Hue geldt. De installatie van de app is ook eenvoudig. Er is wel een minpunt aan de spotjes te noemen. Ze zijn wat groter door het langere achterstuk in verhouding tot de klassieke halogeenspotjes.

Er zit iets meet technologie in de lamp, wat de verlenging nodig maakt. Het is echter zo dat daardoor in veel oude frames de lampen niet te plaatsen zijn. Dit kan in sommige plafonds tot problemen leiden. Het is daarom dus belangrijk om eerst goed te bekijken of je in jouw situatie wel voldoende ruimte hebt voor de spots. Alleen dan kan je er namelijk het maximale voordeel uit halen.

De sterke kanten van de GU10

  • De lichtkwaliteit is optimaal
  • De lampen zijn gemakkelijk te monteren
  • De lampen kunnen diffuus zijn

De zwakke kanten van de GU10

  • Het formaat van de lamp is iets te groot
  • De GU10 kan best duur zijn

Philips Hue GU10 slim aanschaffen

Om optimaal gebruik te maken van de Philips Hue GU10 is het slim om deze voordelig te kopen. Daarom is het slim om in de gaten te houden welke aanbieder een kortingsactie heeft. Zo kan je kiezen uit de White, White Ambiance of White & Color variant van de GU10, maar dan wel tegen een goede prijs. Je hebt bundels van 2 tot 6 spotjes, maar ook enkele verpakkingen van de GU10 die je goedkoop kan aanschaffen.