logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Plafondlamp aanbieding | Korting op Hue

Philips Hue plafondlampen hebben een modern tijdloos design en je kunt er eindeloze variaties lichteffecten mee maken. Wanneer je eenmaal het gemak ervaren hebt die de Philips Hue producten je bieden, wil je niets anders meer. Het fijne is, dat alle Hue lampen en accessoires, met elkaar te combineren en met je smartphone aan te sturen zijn.

Het Philips Hue systeem stelt je in staat, om elk moment van de dag de gewenste lichtscène te creëren. Hue lampen zijn energiezuinige lampen die voorzien zijn van een communicatiechip die het mogelijk maakt hem draadloos op afstand aan te sturen. Dit kan met de Hue dimmerswitch, die je in elke starterskit en bij sommige armaturen standaard aantreft. De reden waarom Hue verlichting tegenwoordig zo populair is, is het feit dat je ze eenvoudig met een smart device bedient, meestal een telefoon of tablet. Vanaf je smartphone bedien je tot 50 lampen en 12 Hue accessoires.

Hue lampen zijn er in meerdere soorten: draaifittingen, spots, lightstrips en als vaste lichtbron in een armatuur. Je hebt daarbij de keuze uit Hue White, Hue White Ambiance en Hue White and Color Ambiance.

Als je erover denkt om een Philips Hue plafondlamp te kopen, wil je dat natuurlijk zo voordelig mogelijk. Niet alleen is het zonde van je geld, om meer te betalen dan nodig is, maar het jagen op een Philips Hue aanbieding, is ook gewoon een leuke sport. Onder de opsomming van webshops, waar je de meest aantrekkelijke Philips Hue aanbiedingen, van dit moment vindt, tonen we je de meest populaire Hue plafondlampen.

Op deze pagina vind je alle actuele aanbiedingen van Hue plafonnières verzameld. Afhankelijk van het ten einde lopen van een actie, of een scherpe Hue deal ergens anders, wordt deze lijst regelmatig geactualiseerd.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue plafondlamp aanbieding vindt.

Philips Hue Being plafondlamp

De Philips Hue Being plafondlamp is een moderne strakke plafondlamp die het licht in een mooie cirkel naar beneden schijnt. De plafonnière is voorzien van een vaste White Ambiance lichtbron. Daardoor hoef je nooit meer een trapje op, om een lamp te verwisselen. Hue ledlampen hebben een gemiddelde levensduur van 25.000 branduren. Zou je de lamp 10 uur per dag laten branden, betekent dat hij 7 jaar meegaat. Je bedient deze lamp met de meegeleverde dimmerswitch, Bluetooth en de Hue app. Wanneer je beschikt over een huisautomatiseringssysteem, zoals SmartThings, kun je de lamp ook daarmee bedienen. Met de dimmerswitch en Bluetooth heb je beperkte toegang. Je bedient er alleen de lichtsterkte en 4 vooraf ingestelde lichtscènes mee en je kunt er hem mee aan- en uitschakelen. Voor gehele functionaliteit van het slimme systeem, kun je niet zonder de Hue app. Om de Hue app te gebruiken, dien je een Hue Bridge bij te kopen, of kies voor een starterskit, daar zit hij standaard in. Met de bridge koppel je tot 50 lampen en 12 accessoires aan elkaar.

Philips Hue Being Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze, uit drie lagen bestaande diskvormige plafondlamp, is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en geborsteld aluminium. Het basismateriaal is metaal en er bevindt zich 1 lichtbron in de lamp. De hoogte van de lamp, of noem het de dikte van de disk, is 5,1 cm en de diameter bedraagt 34,8 cm. Hij weegt 2,5 kg.

Philips Hue Still plafondlamp

De Philips Hue Still plafondlamp is een fraai uitgevoerde plafonnière, met een tijdloos design. Het is geen blikvanger die de aandacht van andere interieurobjecten wegneemt, maar een stille aanwezige die doet wat hij doen moet, de ruimte verlichten. De Still doet het niet alleen goed als solo-verlichting, maar ook een set van 2 of 3 Still plafondlampen geeft een bijzonder effect. Bij de lamp zit een gratis dimmerswitch, waarmee je hem tot een straal van 10 meter kunt bedienen. Vanzelfsprekend kun je hem ook met de Hue app aansturen. Je dient hiervoor dan wel over een Hue bridge te beschikken.

Philips Hue Still Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Hue Still plafonnière is een metalen lamp met een diameter van 39,1 cm. De schijf zelf meet zo’n 7 cm. In de Still plafonlamp zit 1 vaste lichtbron. Hij heeft dus geen fitting. Je kunt hem krijgen in de kleuren wit, zwart en geborsteld aluminium. Het is een stevige lamp met een gewicht van 2,9 kg.

Benieuwd naar andere Philips Hue plafondlamp aanbiedingen? Bekijk ze hier allemaal!

Philips Hue Aurelle plafondlamp

Niet alle Hue plafondlampen zijn rond. De Philips Hue Aurelle plafondlampenlijn bestaat uit vierkante, rechthoekig en ronde modellen. De Aurelle heeft, vanwege zijn vensterdesign wel wat weg van een lichtbak. Philips heeft het dan in zijn promotieteksten dan ook vaak over het Hue Aurelle wandpaneel. Het venster van de lamp bestaat uit een mat glazen venster, dat ervoor zorgt dat het licht van de lamp op een gelijkmatige diffuse manier door de ruimte verspreid wordt. De plafondlampen van de Aurelle serie hebben een vast lichtpunt, met daarin een Hue White Ambiance lichtbron. Dat betekent dat je met deze lamp zo’n 50.000 wittinten kunt maken, in elke gewenste lichtsterkte. Hij werkt met de bijgeleverde dimmerschakelaar en de Hue app.

Philips Hue Aurelle Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Aurelle plafondlamp is uitgevoerd in metaal en verkrijgbaar in de kleur wit. Hij is voorzien van een energiezuinige ledlichtbron en een dimfunctie met 4 vooraf ingestelde lichtscènes. De ronde Hue Aurelle kun je eveneens aansturen met SmartThings, weegt 2,5 kg, is 4,7 cm dik en heeft een diameter van 39,5 cm. Het vierkante model is compatible voor Alexa Amazon. De kleine uitvoering weegt 1,9 kg en meet 30 x 30 x 4,6 cm. De grote versie weegt 6 kg en meet 60 x 60 x 4,6 cm. De rechthoekige paneellamp uit de Hue Aurelle serie tenslotte, werkt met het Philips Hue platform, weegt 6 kg en meet 120 x 20 x 4,6 cm.

Philips Hue Adore plafondlamp

De Philips Adore plafondlamp is een perfecte lamp voor ontspanningsmomenten. Dankzij een speciale vochtbestendige uitvoering van de behuizing kun je hem ook in de badkamer gebruiken. Daar kun je met de 50. 000 wittinten elke wellness atmosfeer creëren die je wilt. Hij wordt geleverd met een Hue dimmerswitch. Daarnaast bedien je de Hue Adore met de Hue app of de het SmartThings huisautomatisering platform. Het is een plafonnière zonder fitting, maar met een vast lichtpunt, wat voorzien is van een Hue White Ambiance lichtbron.

Philips Hue Adore Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De modern ogende Hue Adore plafondlamp van Philips, heeft een ronde vorm en is vervaardigd uit de materialen metaal en kunststof. Hij is chroom met wit gekleurd en weegt 3,2 kg. De plafonnière heeft een platte vorm van 6 cm dikte, met een diameter van 40,7 cm.

Philips Hue Fair plafondlamp

De Philips Hue Fair plafondlamp geeft niet alleen een verspreid cirkellicht naar beneden, maar ook naar boven. Dat geeft het idee dat de lamp in de lucht zweeft, in laats van dat hij vastzit aan het plafond of de muur. Deze lamp is namelijk ook heel goed te gebruiken als muurapplicatie. De Hue Fair plafonnière is voorzien van een vast White Ambiance lichtpunt. Hij wordt geleverd inclusief dimmerschakelaar. Je bedient deze stijlvolle sfeerlamp met Bluetooth of de Hue app.

Philips Hue Fair Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Fair plafondlamp is een glazen lamp, waardoor hij redelijk aan het gewicht is, namelijk 5 kg. De hoogte van de lamp is 10 cm en hij heeft een diameter van 44,4 cm. Bij aankoop van een Fair plafonnière heb je de keuze uit een witte of zwarte uitvoering. Deze lamp is geschikt voor gebruik in de badkamer.

Philips Hue Struana plafondlamp

De Philips Hue Struana plafondlamp is een mooie eenvoudige lamp voor aan het plafond. Deze lamp is IP44 geïndiceerd, wat betekent dat hij geschikt is voor natte ruimtes. Het is dan ook een veel gekozen armatuur voor in de badkamer. Bij de lamp wordt standaard een dimmerschakelaar geleverd. Verder bedien je hem, net zoals alle andere Hue producten met de dimmerswitch, de Hue app of je huisautomatisering. De Struana plafonnière is compatible met Google Assistant. Deze slimme Hue lamp heeft een vaste lichtbron in de kleur White Ambiance. Dat houdt in dat je 50.000 wittinten tot je beschikking hebt.

Philips Hue Struana Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze ronde Hue Struana plafonnière is vervaardigd van synthetisch materiaal en weegt 2,4 kg. De armatuur is uitgevoerd in de kleur wit, is 5,9 cm hoog en heeft een diameter van 36 cm.

Philips Hue Flourish plafondlamp

De Philips Hue Flourish plafondlamp is een bolvormige plafonnière, uitgevoerd in wit glas. Het oorspronkelijke ontwerp van deze lamp is handgeblazen. Dit geeft hem een extra sfeervolle touch, waardoor hij ook niet misstaat in een antiek of klassiek interieur. Het is een ideale lamp voor de woon- of slaapkamer, maar hij kan ook heel goed in het toilet of de hal. Deze plafondlamp is onderdeel van de Philips Hue Flourish lijn die ook een hanglamp en een tafellamp bevat. Ben je iemand die van eenheid in zijn interieur houdt, biedt de Flourish serie je vele mogelijkheden. Je bedient hem met de Hue app, of een Hue dimmerschakelaar. De dimmer wordt bij dit model plafonnière niet standaard meegeleverd. Je kunt hem eventueel los bijkopen, of misschien heb je er al een uit je starterspakket. Per dimmerswitch kun je immers 10 Hue lampen bedienen.

Philips Hue Flourish Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Flourish is van glas, weegt iets door de 5 kg en verkrijgbaar in de kleur wit. De bollamp heeft een hoogte van 14,1 cm en een diameter van 35,9 cm. Er zit een vast lichtpunt in met een Hue White and Color ledlichtbron.

Philips Hue Cher plafondlamp

De Philips Hue Cher plafondlamp is een moderne strakke, in zwart-wit uitgevoerde lamp. De plafondlamp is verkrijgbaar als schijfvormige plafonnière en met voet. Om eenheid in je verlichting te creëren, kun je er tevens een bijpassende Philips Hue Cher hanglamp bij kopen. Bij aankoop van een Cher plafondlamp krijg je een gratis Hue dimmerswitch meegeleverd. Deze is voor bediening binnen een straal van 10 meter. Je kunt de lichtsterkte ermee instellen, 4 lichtscènes oproepen en de lamp ermee aan- en uitzetten. Voor alle Hue functies, dien je de Hue app te installeren. Hiervoor heb je een wifi-aansluiting en de Hue bridge nodig. De Bridge is los te koop, maar tevens een vast onderdeel van het Philips Hue starterspakket.

Philips Hue Cher Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Met een diameter van 47,7 cm, is dit best een grote plafondlamp. De plafonnière heeft daarbij een hoogte van 9,5 cm. De plafondlamp met voet meet 22,5 cm in hoogte. De lampen zijn vervaardigd uit synthetisch materiaal en wegen 3 kg. Hij beschikt niet over een fitting, maar is voorzien van een vaste White Ambiance lichtbron.

Philips Hue Beyond plafondlamp

De Hue Beyond plafondlamp van Philips is opgebouwd uit twee gedeelten die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. De Beyond plafonnière is onderdeel van de Hue Beyond serie, waartoe ook een tafellamp en een hanglamp behoren. Je bedient deze slimme lamp met de Hue dimmerswitch en de Hue applicatie. De dimmerswitch is los verkrijgbaar, maar zit ook bijgesloten in de Hue starterskits, net als de Hue bridge trouwens. De Bridge heb je nodig om de Hue producten met de app te verbinden.

Philips Hue Beyond Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Hue Beyond plafondlamp is met zijn 6,1 kg een van de zwaardere plafondarmaturen. De beide schalen, waaruit de lamp bestaat, zijn van metaal en hebben een doorsnee van 45 cm. De gehele hoogte van de armatuur is 20,8 cm. De lamp heeft geen fitting, maar is voorzien van een vast White Ambiance lichtpunt.

Philips Hue Phoenix plafondlamp

De Philips Hue Phoenix plafondlamp is een onderdeel van de Hue Phoenix lijn die, naast plafondlampen bestaat uit tafellampen (met en zonder voet), muurapplicaties, hanglampen en inbouwspots. De Hue Phoenix plafondlamp is een tijdloos ontwerp, met een energiezuinige White Ambiance ledlamp. Hij heeft geen fitting. Net als alle Hue lampen en accessoires bedien je hem met de dimmerschakelaar of de Hue app.

Philips Hue Phoenix Plafondlamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Phoenix lamp voor aan het plafond is uitgevoerd in wit kunststof en heeft een diameter van 50 cm. Hij is niet zo heel erg plat, als bijvoorbeeld de Hue Being en heeft dan ook een hoogte van 20,6 cm. Het is een moderne lamp met een neutraal ontwerp, waardoor hij in elke soort inrichting makkelijk een plaatsje vindt.