logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue tafellamp aanbieding

Philips Hue tafellampen zijn bij de grote webwinkels regelmatig in de aanbieding. Als je die websites regelmatig bezoekt, zie je dat er vaak leuke kortingen op allerhande slimme Hue producten zijn. Op de Philips Hue tafellamp bijvoorbeeld. De tafellampen van Philips Hue zijn zo leuk, dat er vast wel een je favoriet is. Omdat je moeilijk zelf continue het net af kunt speuren, naar Hue acties, hebben wij de Philips Hue tafellamp aanbiedingen, allemaal op één pagina voor je verzameld. De lijst volgt nauwgezet de tijdsduur van de acties en wordt telkens bijgewerkt.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue tafellamp aanbieding vindt.

Als je al een Philips Hue verlichtingssysteem hebt, kun je dit eenvoudig uitbreiden met een tafellamp of een ander slim Hue product. Bij ons vind je, op alle Philips Hue artikelen telkens de meest voordelige aanbiedingen. Zo hoef je alleen maar het juiste moment af te wachten, om je Smart Home uit te breiden met een Hue Lightstrip, wandlamp of zoals we op deze pagina behandelen: een tafellamp.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of op lichtgebied kun je het, met de lampen van het Philips Hue systeem. Naast 50.000 wittinten kun je maar liefst 16 miljoen kleurvariaties maken. Je kunt de lampen automatisch aan en uit laten gaan, bepaalde sfeereffecten, kleurrecepten noemen ze dat bij Philips, opslaan in het geheugen van de besturings-app en zelfs je huisverlichting actief mee laten werken met audio- en beelduitvoeringen. Niet alleen muziek en film, maar op games.

Hieronder behandelen we de tafellampen van het Philips Hue systeem. Wanneer je nu, of over een poosje, een leuke Hue tafellamp aanbieding ziet, weet je gelijk of dat degene was die je hebben wilde.

Philips Hue Go tafellamp

De Philips Hue Go tafellamp is een draadloze lamp, in een mystieke tijdloze bolvorm. Je neemt hem makkelijk overal naartoe. Je kunt hem makkelijk op tafel leggen, tijdens een diner, maar net zo makkelijk mee naar de badkamer nemen voor een Spa-Ambiance, want hij is van spatbestendig materiaal. In de lamp zit een accu die je oplaadt aan het stroomnet. Een volle accu gaat zo’n 2 uur mee. Wanneer je gebruik maakt van de Hue bridge, kun je hem vanaf elke gewenst locatie vooraf programmeren, met elk gewenst lichtrecept dat je wilt. Heb je geen bridge, kun je hem activeren via Bluetooth of met een Hue dimmerswitch. Echter, zijn dan niet alleen je lichtmogelijkheden beperkter, ook dien je, met de dimmer of je smartphone in een straal van 10 meter van de Go te blijven, wil hij signaal ontvangen.

Philips Hue Go Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze mooie lichtgewicht tafellamp is van kunststof en weegt slechts 900 gram. Hij heeft een diameter van 15 cm en is 7,9 cm hoog. Hij heeft geen fitting en 1 lichtpunt.

Philips Hue Bloom tafellamp

De mooiste en meest sfeervolle lichtcompilaties kun je met deze modern uitziende Hue Bloom tafellamp creëren. Je bedient hem eenvoudig met een smartphone of een tablet. Vanuit huis via een Bluetoothverbinding en met een Hue bridge, van elke gewenste locatie. De tafellamp is compatible voor de meeste huisautomatiseringssystemen en geofencing. Dankzij deze vorm van locatietracering gaat de Hue Bloom aan zodra jij, met je gelinkte smartphone het huis binnenkomt.

Philips Hue Bloom Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Dit Hue tafellampje meet 12,6 x 13 x 13,1 cm en het weegt zo’n 650 gram. De metalen behuizing van de lamp is wit en is voorzien van één Hue Living Color lichtbron. Je hebt bij deze lamp dus geen fitting. Met een gemiddelde brandtijd van 25.000 uur, moet het, als het goed is ook nooit nodig zijn de lamp te verwisselen. Philips adviseert hem niet voor de badkamer.

Benieuwd naar andere Philips Hue tafellamp aanbiedingen? Bekijk ze hier allemaal!

Philips Hue Iris tafellamp

De Iris tafellamp van Hue is een stijlvol slim lampje, waarmee je moeiteloos in elke ruimte de gewenste sfeer creëert. De Iris geeft een zacht indirect licht., wat je mooi over een muur kunt laten vallen. Een ideale lamp voor achtergrondverlichting. Je stuurt hem aan via de smartphone of tablet, met behulp van Bluetooth of de Hue bridge. Daarnaast is hij ook compatible tot andere Smart Home Platforms, zoals Alexa Amazon. De lamp heeft een ronde vorm, je bent dus niet gebonden aan een stug voetje, waardoor je hem probleemloos alle kanten op kunt laten schijnen die je wilt.

Philips Hue iris Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Hue Iris is een kunststof bolletje, dat je in de kleuren zwart en wit kunt kopen. Hij heeft één vast lichtpunt, die standaard voorzien is van een Multi Color Hue lamp. De afmetingen van dit lieflijke bolletje zijn 16,5 x 22,5 x 15 cm en hij weegt 1,2 kg. Er wordt geen dimmer meegeleverd.

Philips Hue Wellner tafellamp

Met de Philips Hue Wellner tafellamp, breng je volgens Philips de momenten van zonsopgang en –ondergang in je huis. Met het egale diffuse licht breng je rust in je huis, waardoor je relaxt kunt ontwaken of, na een dag achter een beeldscherm, je ogen weer tot zichzelf kunt laten komen. De Hue Welnner is standaard voorzien van een White Ambiance lichtpunt. Wanneer je hem aanstuurt met je smartphone of tablet en de Hue bridge, heb je de beschikking tot 50.000 wittinten en kun je zelf lichtrecepten aanmaken. Met de dimmer switch heb je slechts toegang tot 4 lichtscènes. Wel kun je de lichtsterkte regelen en hem aan- en uitschakelen. Met de bijgeleverde dimmer kun je trouwens wel, nog 9 andere Hue lampen aansturen.

Philips Hue Wellner Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Wellner tafellamp is een ronde glazen bol, met een gewicht van 1400 gram. Je kunt gerust zeggen dat het een echte blikvanger is, als je hem op een dressoir of de tafel hebt staan. Hij is voorzien van een E27 fitting, waarvan je een White Ambiance exemplaar krijgt bijgeleverd.

Philips Hue Signe tafellamp

De Philips Signe tafellamp is een mooie staande lamp die ook als vloerlamp te verkrijgen is. Dat is ideaal, als je iemand bent die van eenheid en balans in het interieur houdt. De Hue Signe is een staande lamp van 62 cm hoogte. De Signe is dé lamp als je graag wilt experimenteren met speciale lichteffecten op de muur. Met de 16 miljoen kleuren die de Hue White and Color Ambiance lamp je biedt, is the sky the limit.

Philips Hue Signe Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Naast dat je de slimme Hue lampen met je smartphone of tablet bedient, reageren ze ook gewoon op je stem. Voorwaarde is dan wel dat je beschikt over een Google Assistent, Alexa of Siri, om je orders op te volgen.

Productkenmerken
De Hue Signe is een minimalistisch uitgevoerde tafellamp van 6,5 x 7,7 x 62,8 cm. De behuizing is van geborsteld aluminium en hij weegt zo’n 1200 gram. Hij beschikt niet over een fitting, maar een vaste Hue lamp, met een levensduur van 25.000 uur.

Philips Hue Flourish tafellamp

De Philips Hue Flourish tafellamp is een mooi uitgevoerde lichtbol. Je kunt hem als sfeerverlichting gebruiken, maar wanneer je hem op een helderwitte kleur zet, is het ook een prima leeslamp. Het mooie van de glazen bol is, dat hij een gelijkmatig diffuus licht verspreid. De Hue Flourish verbind je simpelweg met je thuisnetwerk en/of andere Hue producten. Binnen een straal van 10 meter kun je hem bedienen met een Hue dimmerschakelaar en daarbuiten met een smart device.

Philips Hue Flourish Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Hue Flourish tafellamp heeft een gewicht van 2,5 kg, is 17,5 cm hoog en meet 26,1 cm in diameter. De glazen bol heeft van zichzelf een transparant witte kleur en is voorzien van een E27 fitting. Bij aankoop van de Flourish, krijg je een Hue White and Color Ambiance lamp bijgeleverd.

Philips Hue Beyond tafellamp

De Philips Hue Beyond tafellamp, is dé lamp om mee te lezen, werken, tv te kijken of niets van dit alles, en gewoon heerlijk te ontspannen, bij het zachte licht van een schemerlamp. Want goed beschouwd, lijkt hij daar nog het meest op. Het design is echter zo ontworpen dat je het onderste en bovenste gedeelte van de lamp, afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Eigenlijk heb je dus één tafellamp, met twee afzonderlijk in te stellen lichtbronnen. Naar wens bedien je deze mooie multifunctionele tafellamp met de dimmerschakelaar, een smart device of huisautomatiseringssysteem. Daarnaast kun je tevens opteren voor een Hue Motion Sensor, de draadloze bewegingsmelder van Hue.

Philips Hue Beyond Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Het meest opvallende aan de Hue Beyond tafellamp, zijn de 2 afzonderlijk bedienbare lichtpunten, met een Hue White Ambiance lamp. Deze lichtpunten zijn vast, hij heeft dus geen fittingen. De armatuur zelf, is niet verstelbaar, wel valt het licht in een stralingshoek van 120° naar beneden. De diameter van de kap is 40 cm en hij is 30 cm hoog. De complete schemerlamp weegt iets door de 4 kg. Kleur en uitvoering zijn: wit, metaal.

Philips Hue Explore tafellamp

Deze Philips Hue Explore tafellamp heeft nog het meeste weg van een ouderwetse bureaulamp. Hij behoort tot de Explore serie van Hue, waartoe eveneens vloerlampen, wandlampen en plafondlampen behoren. Als je dus van eenheid in je verlichtingsarmaturen houdt, is de Explore een goede keuze. Je bedient hem met de bijgeleverde dimmerswitch, een smart device of huisautomatiseringssysteem. Met de dimmerschakelaar ben je beperkt tot lichtsterkte en aan- en uit bediening. Wanneer je de Hue app erbij gebruikt, heb je de keuze uit 50.000 tinten wit en lichtscènes die je naar eigen voorkeur invoert.

Philips Hue Explore Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Explore tafellamp heeft een E14 fitting en een snoer, waar je hem mee aansluit op het elektriciteitsnet. De kop van de lamp is kantelbaar en wordt geleverd met een White Ambiance Hue ledlamp. De lamp staat met zijn 3,1 kg stevig op zijn voet en dat is fijn, want de kop is een combinatie van glas en metaal. De Explore tafellamp is 50,5 cm hoog.

Philips Hue Phoenix tafellamp

Zo op het eerste zicht heeft de Philips Hue Phoenix tafellamp wel wat weg van paddenstoel of een ufo met een stralenbundel naar de aarde. Het is maar net, welke kant je fantasie op gaat. In werkelijkheid is het een hele mooie sfeerlamp die zowel naar beneden als boven schijnt. Door de ronde vorm van de armatuur, ontstaat er een mooie lichtcirkel op het oppervlak waar hij staat. De Hue Phoenix tafellamp is onderdeel van de Hue Phoenix serie, waartoe ook verschillende wand- en plafondlampen behoren. Net als alle andere slimme Hue producten, bedien je hem met de Hue dimmerschakelaar, een smart device of je huisautomatiseringssysteem.

Philips Hue Phoenix Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Philips Hue Phoenix tafellamp is uitgevoerd in wit kunststof. In de armatuur zit een lichtpunt dat voorzien is van een Hue White Ambiance lamp. Compleet weegt de Phoenix 2,6 kg en heeft als afmetingen: 30 x 30 x 32,3 cm.

Philips Hue Felicity tafellamp

De Philips Hue Felicity tafellamp is echt een lampje, om relaxt bij te werken of te ontspannen. De Felicity geeft niet, zoals de Philips Hue spot dat wel doet, gericht werklicht, maar meer diffuus licht dat de scherpte van een ander lichtobject, zoals een beeldscherm afvlakt. Door zijn schelpachtige vorm, wordt de Hue Felicity vaak gebruikt op een dressoir, tv-unit en nachtkastje. De Hue Felicity tafellampen hebben een netaansluiting met een snoer en je bedient ze met een Hue dimmer of de mobiele app.

Philips Hue Felicity Tafellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Felicity tafellamp is voorzien van een eenpunts White Ambiance ledlamp, met dimfunctie. Het lampje is van kunststof en alleen verkrijgbaar in de kleur, wit. Het complete armatuur met lamp, weegt 1,1 kilo. De maatvoeringen van het sfeerlichtje zijn 24 x 8,7 x 25,5 cm.

Philips Hue producten die combineren met de Hue tafellampen

Het Hue verlichtingssysteem van Philips is nog steeds groeiende. Niet alleen zijn er meerdere stijlen Hue interieurverlichting te krijgen, ze zijn daarnaast ook allemaal compatible met elkaar. Zo kun je door het hele huis je hanglampen, wandlampen, LED strips en losse designlampen, makkelijk vanuit een centraal punt, je smart device, bedienen. Denk hierbij ook eens aan looplicht en lightstrips in de badkamer, keuken of langs de trap. Volg onze pagina om bij te blijven, waar en welke Philips Hue producten in de aanbieding zijn.