logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue tuinlamp aanbieding | Korting op Hue

De Philips Hue tuinlampen lijn is een veelzijdige serie tuinverlichtingsarmaturen, waarmee je talloze lichtdesigns kunt maken. De serie bevat tuinspots, sokkellampen, wandlampen en lightstrips. Bedienen, kun je ze op de manier die je zelf het makkelijkst vindt, met een dimmerswitch, Bluetoothverbinding, de Hue app of een compatibel huisautomatiseringssysteem. Modelafhankelijk kun je Hue producten eveneens makkelijk met je stem aansturen. Om helemaal nergens meer aan te hoeven denken, kun je ze ook laten functioneren op een Hue outdoor sensor. Naar wens stel je deze in op beweging of lichtsterkte.

Wanneer je de tuin, of je balkon, want je kunt de draadloze buitenverlichting natuurlijk ook in je bloembakken prikken, op sfeer wilt brengen met Hue tuinverlichting, wil je dit liefst zo voordelig mogelijk. Het gaat in veel gevallen tenslotte toch al gauw, om meer dan één lampje. Gelukkig zijn Philips Hue producten altijd wel ergens in de aanbieding. Via onderstaande links kun je te weten komen, bij welke webwinkels er nu een Philips Hue tuinlampen aanbieding is.

Kijk meteen waar je favoriete Philips Hue tuinlampen momenteel in de aanbieding zijn.

De Hue tuinverlichting armaturen zijn IP44 en IP65 geïndiceerd. Dit betekent dat ze tegen sproei- en regenwater kunnen en er zich geen stof of zand in kan ophopen. De tuinlampen zijn verkrijgbaar met Hue White, White Ambiance en White and Color Ambiance lichtbronnen. Je kunt dus, met zo’n 16 miljoen kleurtinten spelen. De slimme Hue tuinverlichting kun je eenvoudig aansluiten op je Hue lampen die je binnenshuis hebt. Heb je die niet, kun je beginnen met een Philips Hue tuinlampen starterskit.

Philips Hue Lily prikspot starterspakket

Deze basisset Philips Hue Lily is een complete kit om een Hue tuinverlichtingssysteem op te zetten. De set bestaat uit 3 spotjes met White and Color Ambiance lichtbronnen, een adapter met een kabel van 290 cm, 2 stukken verlengkabel van 5 meter, 2 koppelstukken en 3 stuks grondspiesen en muurbevestigingen. Je kunt zelf kiezen of je ze als prikspot wilt gebruiken of aan een (tuin)muur of balkonrand wilt bevestigen. De Hue Lily spotjes kun je alle kanten op draaien en bedienen met een Hue dimmerschakelaar en de Hue app.

Philips Hue Lily Starterskit Prikspots

Bekijk de dagprijs

Het Hue Lily starterspakket is eenvoudig uit te breiden met losse Lily spots, maar ook met elke willekeurige andere Hue buitenlamp of outdoor lightstrip.

Productkenmerken
De buitenlampjes zijn uitgevoerd in aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. Dit maakt ze bestand tegen weersinvloeden en laat ze onopvallend opgaan, in het design van de tuin. De Lily spot weegt 400 gram en heeft een afmeting van 20 x 7 x 19,4 cm. Met dit lichte gewicht en handzame formaat, misstaan ze zelfs niet in een bloempot.

Philips Hue Discover schijnwerper

De Philips Hue Discover schijnwerper is een ideale buitenlamp voor bij de tuinpoort of het looppad naar de schuur. Je kunt hem aansluiten op je Philips Hue huissysteem, andere Hue tuinlampen en bedienen met de app, of automatisch op beweging laten functioneren met een Hue Outdoor Motion Sensor. Deze verstraler wandlamp voor buiten is IP44 geïndiceerd en beschikt over een vaste lichtbron.

Philips Hue Discover schijnwerper

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze Discover heeft een zwart metalen behuizing, met een mat kunststoffen lampvenster. De afmeting van deze Hue buitenlamp is 22 x 16 x 15,3 cm en hij weegt 1,5 kg. Hij geeft 2300 lumen aan lichtopbrengst.

Philips Hue Welcome schijnwerper

Deze Philips Hue Welcome schijnwerper is uitgerust met een White Ambiance lichtpunt. Hiermee kun je 50.000 lichttinten maken, van koud wit tot warm gelig licht en alles wat ertussen zit. Je kunt de lamp gebruiken als loop- en bewakingslicht, maar ook als sfeermaker. Met de Hue dimmerswitch of de Hue app kun je hem namelijk ook dimmen.

Philips Hue Welcome schijnwerper

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Welcome floodlight heeft een afmeting van 22 x 16 x 15,3 cm, weegt 1,5 kg en is uitgevoerd in zwart metaal. Hij zit op een stevige wandbeugel en je kunt hem tweezijdig verstellen. De lamp is spatwaterdicht (IP44) en compatible met andere Hue gestuurde producten.

Philips Hue Impress sokkellamp

Met een Philips Hue Impress sokkellamp licht je de mooiste stukken van je tuin en/of terras, op een moderne manier, uit. De strak vormgegeven Hue buitenlamp komt het best tot zijn recht in een tuinontwerp waar voornamelijk met rechte belijning is gewerkt. De sokkellantaarn is standaard voorzien van een geïntegreerd White and Color Ambiance lichtpunt. Hij is als hoog, of laag model én als wandlamp verkrijgbaar. Om de Impress tuinlamp met de Hue app te kunnen bedienen, heb je een Hue bridge nodig.

Philips Hue Impress sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De toegekende bestendigheid tegen weersomstandigheden van de Hue Impress sokkellamp is IP44, spatwaterdicht. Naast bediening met de Hue app, kun je hem aansluiten op de Hue dimmerswitch of een outdoor motion sensor, waarmee hij aan- en uitschakelt op beweging of lichtsterkte. De gebruikte materialen zijn metaal en glas. De Impress is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. De hoge Impress sokkellampen zijn 77 cm en de lage modellen 40 cm. De sokkel meet 10 x 10 cm.

Philips Hue Calla sokkellamp

De Philips Calla sokkellamp is een eenvoudig te installeren tuinlamp, in de vorm van een priklampje. De cilindervormige staande lampen en lampjes zijn er in diverse lengtematen en kleuren. Combineer hogere en lage lampjes en breng op een sfeervolle manier verlichting aan in borders en langs tuinpaden. Hue Calla sokkellampen zijn zowel per stuk, als starterspakket te koop. Je bedient de Calla tuinlampen eenvoudig met een dimmerswitch, een lichtsensor of de Hue app. Als je binnenshuis al gebruik maakt van het Hue systeem, kun je ze ook daaraan koppelen.

Philips Hue Calla sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Hue Calla tuinsokkels zijn er in de kleuren grijs en zwart. De armaturen zijn standaard voorzien van een geïntegreerde energiezuinige White and Color Ambiance lichtbron. De diameter, van het aluminium zuillampje, is 10 cm.

Philips Hue Turaco sokkellamp

De Turaco is er, net als de andere Hue sokkellampen, verkrijgbaar in een hoog en laag model. De Turaco echter heeft een robuuster uiterlijk, doordat de zijkanten breder zijn dan de voor- en achterkant. Daarbij werpt hij zijn licht ook maar naar 2 zijden, in plaats van 4. Dit lichtzuil armatuur heeft een E27 fitting en is IP44, oftewel spatwaterdicht, geïndiceerd. Net als alle andere Hue producten stuur je deze terras- en tuinverlichting aan vanaf de Hue app, een compatible dimmerswitch of een Smart Home platform. De Hue app is echter, het enige besturingsmedium dat volledige functionaliteit waarborgt.

Philips Hue Turaco Sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze tuinarmaturen zijn vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in de kleuren antraciet en zwart. De vorm van de Philips Hue Turaco is rechthoekig en hij heeft een breedte van 12 cm. Hij wordt geleverd met een verwisselbare White lamp. Ben je iemand die van balans en eenheid in de tuin houdt; Hue heeft ook Turaco wandlampen voor buiten.

Philips Hue Lucca sokkellamp

Philips Hue Lucca sokkellampen beschikken over een stijlvol design en zijn heel populair als tuinpadverlichting. Door de lamelvormige accenten in de top van de lamp, schijnt het licht minder omhoog en meer horizontaal over de tuinbestrating. Je kunt ze heel makkelijk als uitbreiding op je Hue systeem aansluiten. Met een Hue bridge kun je immers tot wel 50 lampen aansturen. Daarnaast werken de Lucca’s op geofencing en Hue compatibele timers en lichtsensors.

Philips Hue Luca Sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Hue Lucca zuillamp heeft een diameter van 14,2 cm en is in de hoogtematen 25 cm en 77 cm verkrijgbaar. Het materiaal waarvan hij gemaakt is, is aluminium en de kleur is antraciet of zwart. Hij beschikt over een E27 fitting en wordt standaard geleverd met een White Ambiance lamp en een aansluitsnoer van 1,5 m. De Lucca armaturen zijn IP44 geïndiceerd, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn.

Philips Hue Econic sokkellamp

De Philips Hue Econic sokkellantaarn beschikt over een glazen behuizing met daarin een tweede glazen behuizing, uitgevoerd in matglas. Hue Econic sokkellantaarns zijn er in een hoge en een lage vorm. De Econic serie bevat daarnaast nog een bijpassende hangende en staande wandlantaarn en een rechthoekige wandlamp. Je bedient de Hue Econic lampen met de dimmerschakelaar of de Hue app. Om nergens meer naar hoeven te kijken, kun je er ook een Hue outdoor sensor aankoppelen. De lampen gaan dan automatisch aan en uit, op de lichtsterkte van dag en nacht.

Philips Hue Econic sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Econic tuinlampen bestaan uit een combinatie van metaal en glas. De lantaarnkop heeft een doorsnee van 16,3 cm en is spatwaterdicht (IP44). De lage sokkellantaarn meet 32 cm en de hoge Econic meet 100 cm. De armatuur beschikt over een vast lichtpunt met een White and Color Ambiance lichtbron.

Philips Hue Fuzo sokkellamp

De Philips Fuzo sokkellamp heeft wel wat weg van de Hue Turaco, met dat verschil dat deze Fuzo ook naar boven schijnt. Je hebt bij dit exemplaar dus een iets grotere lichtopbrengst en is de lamp ook beter te zien, als je van bovenaf de tuin inkijkt. In de armatuur bevindt zich een vast lichtpunt met een White and Color Ambiance lichtbron. Je kunt er elke gewenste kleur mee maken die je wilt. De lichtsterkte en aan- en uitschakeling regel je met de dimmerswitch, een bewegings- en lichtsterktemelder of de Hue app. Om de Hue app te kunnen gebruiken, dien je te beschikken over de Hue bridge.

Philips Hue Fuzo Sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Fuzo sokkellamp is vervaardigd uit een combinatie van metaal en kunststof. De kleur waarin Philips hem op de markt brengt is zwart en de indicatie van waterbestendigheid is IP44. Dat betekent dat hij spatwaterdicht is en tegen een buitje regen kan. Philips Hue Fuzo sokkellampjes zijn te koop in hoogtes van 40 en 77 cm.

Philips Hue Tuar sokkellamp

Philips Hue Tuar sokkellampen zijn er in hoge en lage vorm en als wandlamp voor buiten. De lampen hebben een moderne uitstraling en eenvoudig als uitbreiding aan te sluiten op de Hue huisverlichting. Met de Hue bridge bedien je immers moeiteloos 50 lampen en 12 accessoires, vanaf een smart device. Daarnaast kun je ze ook handmatig bedienen met een dimmerswitch of voorzien van een motion sensor, waardoor ze automatisch aan en uit gaan op de lichtsterkte in de omgeving of een beweging.

Philips Hue Tuar Sokkellamp

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De buitenlampen uit de Hue Tuar lijn zijn uitgevoerd in rvs en glas. De sokkellamp heeft een diameter van 15 cm en is verkrijgbaar in 40 en 77 cm hoogte. Hij beschikt over een E27 fitting, met een niet verstelbare kop. Bij het product krijg je een Hue White lamp meegeleverd. Omdat het een buitenlamp is, is hij vanzelfsprekend IP44 spatwaterdicht.

Welke Hue lampen zijn er nog meer?

Niet alleen biedt het assortiment van Philips Hue een enorme keuze aan buitenverlichting, zoals sokkellampen, tuinpadlampen, wandlampen, schijnwerpers en outdoor lightstrips. Je vindt er ook alles, wat je maar bedenken kunt op het gebied van binnenhuisverlichting. Denk hierbij aan inbouw- en opbouwspots, plafondlampen, staande lampen, wandlampen, hanglampen en tafellampen of lampen voor in de badkamer.

Om al deze lampen zo voordelig mogelijk te kunnen kopen, volg je het best onze Philips Hue aanbiedingen. De lijsten van webshops, waar de meest goedkope Philips Hue producten vindt, werken we geregeld bij. Volg ons en blijf up to date van de meest voordelige Philips Hue aanbiedingen.