logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue Spots aanbieding | Korting op Hues

Naast gewone Hue lampen, kun je ook Philips Hue spots kopen. En wat is er dan aantrekkelijker dat je er niet de volle mep voor betaalt, maar ze kunt scoren in een leuke Philips Hue aanbieding? Je Philips Hue op- en inbouwspots bedien je eenvoudig, vanaf elke gewenste locatie, met je slimme telefoon, of een ander smart device, zoals een tablet of pc. Hue verlichting is geschikt voor de smart platforms: Amazon Alexa, Apple Home Kit, Google Assistant, Homey, IFTTT, Samsung Smart Things en Works with Nest.

Om een Philips Hue spot systeem op te kunnen zetten, is het enige wat je nodig hebt een wifipunt en een Philips Hue GU10 Starterskit. In een starterkit zitten twee of drie slimme ledspots, een overbruggingsunit, ook wel ‘Hue bridge’ genoemd en een dimmerschakelaar. Je kunt ze krijgen in White, White Ambiance en White and Color Ambiance. De meest uitgebreide starterkits bevatten, naast de lampen, dimmerschakelaar en een bridge, tevens een Hue Motion Sensor, oftewel een bewegingsmelder. Hiermee kun je de verlichting activeren, wanneer je de ruimte binnenkomt en uit laten gaan, zodra je de kamer hebt verlaten.

Hieronder gaan we dieper in op de Philips Hue spots die er zijn en waar je ze het voordeligst kunt aanschaffen.

Kijk meteen waar je momenteel de voordeligste Philips Hue Spots aanbieding vindt.

Philips Hue Milliskin inbouw spotjes

Phillips Hue Milliskin spots zijn fraai uitgevoerde inbouwspots die je, zowel handmatig, als met de Hue app kunt bedienen. De spotjes zijn te combineren met andere slimme lampen van Hue en met behulp van een bridge, uit te breiden tot 50 stuks.

Philips Hue Milliskin inbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Milliskin spotjes hebben een maatvoering van 9 x 9 x 10 cm en zijn kantelbaar. Ze zijn gemaakt van kunststof en je kunt ze bestellen in chroomkleur of wit. De fitting van spots is een GU10 aansluiting. Houdt daar rekening mee, als je over wilt gaan op een slim verlichtingssysteem en een starterspakket voor Philips Hue spots kopen wilt.

Philips Hue Burrato opbouwspots

Het Hue Buratto spot armatuur voorziet je van elke gewenste wittint licht die je wilt. Koel wit werklicht, rustgevend daglicht of romantisch sfeerlicht, het kan met deze spots uit de White Ambiance serie allemaal. Licht wáár je wilt en wanneer je wilt. Je bedient ze eenvoudig via de app en de bijsloten dimmerswitch.

Philips Hue Buratto opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Deze White Ambiance spotset bevat een set van 3 ledlampen met een GU10 fitting. Doordat je van lichttint kunt wisselen, kun je zowel een werkatmosfeer creëren, als een ambiance om te ontspannen. De spots beschikken over een tijdloze moderne uitstraling, waarmee ze in elk soort interieur, als vanzelfsprekend een worden met het geheel.

De Buratto opbouwset weegt compleet 1,7 kg en heeft een afmeting van 44,3 x 13,1 x 11,2 cm. Je hebt de keuze uit de kleuren wit en chroom.

Philips Hue Runner opbouwspots

Een stijlvol spotarmatuur met 2 beweegbare opbouwspots. Je kunt de set zowel aan het plafond, als de muur bevestigen. Om zoveel mogelijk lichtopbrengst te hebben, wordt echter door het merendeel van de Philips Hue Runner spotsset gebruikers, de voorkeur gegeven aan montage aan het plafond. Je kunt de Runner spots handmatig bedienen met de dimmerswitch of via de Hue app. Om je verlichting via de app te bedienen, sluit je de bridge, uit het starterspakket, aan op je ethernet router. De bridge stuurt vervolgens de lampen aan met Zigbeesignalen.

Philips Hue Runner opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Als opmerking dienen we toe te voegen dat bovengenoemde procedure geldt voor de eerste generatie Hue producten en de Hue app. Wil je het systeem aansturen met de Apple Home Kit, dien je de tweede generatie bridge te hebben. Deze zit overigens standaard in alle hedendaagse starterskit die je in ons Hue lampen aanbiedingen vindt. Heb je nog een ‘oude bridge’ kun je ook een nieuwe bridge los kopen. In de praktijk blijkt echter, dat je met een Philips Hue starterskit goedkoper uit bent.

Met de handmatige dimmerswitch kun je tot 10 lampen bedienen. Met de app of een gekoppeld huisbesturingssysteem wel tot 50 lampen en 12 Hue accessoires.

Productkenmerken
De Hue Runner is van metaal, ook de spots zelf, waardoor je met deze lamp alle kanten op kunt. Qua stijl en beschikbare kleuren past hij in zowel een retro, als modern interieur. Het gehele armatuur, inclusief lampen weegt amper een kilo en meet 30,5 x 8,9 x 10,9 cm.

Philips Hue Centura inbouwspots

Onopvallend daglicht, prettig werklicht of romantisch dinerlicht, je creëert het allemaal met de Philips Hue Centura inbouwspots. Naar wens kun je deze ledverlichting handmatig met de dimmerschakelaar bedienen of van elke gewenste locatie met een smart device. Om de lampen met een smart device te kunnen bedienen heb je wel een wifi-aansluiting nodig. Met een verbindingsunit, ook wel bridge genoemd, leg je eenvoudig verbinding tussen je smartphone of tablet en de lampen.

Philips Hue centura inbouwspot

Bekijk de dagprijs

Philips Hue Centura inbouwspots hebben een elegante vormgeving. Je kunt ze kantelen tot een hoek van maximaal 43° zodat je licht krijgt, daar waar je het nodig hebt.

Productkenmerken
De inbouwdiepte van deze ronde plafondspotjes is 10 cm, met een diameter van 14,2 cm. Ze zijn uitgevoerd in wit kunststof. Per stuk wegen ze zo’n 100 gram.

Philips Hue Pillar opbouwspotjes

De Philips Hue Pillar opbouwspots bestaan uit een kokervorming armatuur, met White Ambiance Hue lampen erin. De lamp in de cilinder kun je kantelen tot een hoek van 45°, zodat je het licht door de gehele ruimte kunt laten schijnen. Wat deze kokervormige lampen zo aantrekkelijk maakt, is dat ze, zelfs als je ze maximaal draait, nooit licht op het plafond kunnen werpen. Ondanks dat je bij spots vaak meteen aan functioneel werklicht denkt, is deze Hue Pillar echt een sfeermaker.

Philips Hue Pillar opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De koker waaruit de armatuur bestaat is van metaal en je hebt de keuze uit witte en zwarte sets. Net als de meeste spotlampen beschikt de Pillar over een GU10 fitting. De 12 cm lange plafondlampjes worden per stuk verkocht en hebben een diameter van 10,3 cm.

Philips Hue Fugato opbouwspots

Vanaf één locatie naar vier zijden licht laten schijnen? Dat kan met de Philips Hue Fugato opbouwspot. De armatuur bestaat u uit een grote voet, met daarop meerdere cilindervormige spots. De Fugato serie bevat ronde, vierkante en rechthoekige armaturen, met twee tot vier cilindervormige spots op een pootje. De spots kun je alle kanten op draaien, zodat het nergens meer donker blijft. Je kunt ervoor kiezen elke lamp een afzonderlijke kleur en/of lichtsterkte te geven. Met de Hue app is dat een fluitje van een cent. Zonder app kun je deze lampen, tot in een straal van 10 meter, bedienen met de draadloze Hue dimmerswitch.

Philips Hue Fugato opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Het gewicht, diameter en afmeting, is afhankelijk van het type Fugato dat je kiest. Deze moderne multifunctionele wand/plafond Hue spot is verkrijgbaar in de kleur zwart en wit. De maximale stralingshoek is 43°.

Philips Hue Argenta opbouwspot

De Philips Hue Argenta opbouwspot bestaat uit een vierkante voet met 2 of 4 wendbare spots. In tegenstelling tot de strakke pootjes van de Fugato serie, hangen de lampkokers hier aan een robuust uitziende L-beugel. De Argenta spots worden standaard geleverd met een set White and Color Ambiance ledlampen, met GU10 fitting. Het is een mooie sfeermaker voor in een woonkamer, keuken of slaapkamer.

Philips Hue Argenta opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De metalen Philips Argenta opbouwspots zijn verkrijgbaar in de kleur wit, chroom of zwart. De 4-lampige armatuur heeft een afmeting van 24 x 24 x 12,7 cm. De duolamp is vanzelfsprekend kleiner. De lampen zijn, afzonderlijk van elkaar, 43° graden te draaien.

Philips Hue Buckram opbouwspot

Philips Hue Buckram opbouwspot serie is een groep mooie sfeerlampen die je helpen ontspannen en naadloos aansluiten bij vrijwel elk interieur. Je bedient ze eenvoudig met de draadloze Hue dimmerswitch tot een afstand van 10 meter, daarbuiten met je smartphone of tablet. Deze stylische set opbouwspots bestaat uit een 2- of 3-lamps plafondstuk, met ronde Buckramspots. De Philips Hue Buckram spots koop je, inclusief het benodigde aantal White and Color Ambiance GU10 lampen. De slimme spots zijn uitgerust met 4, voorgeprogrammeerde, op de dagelijkse routine afgestemde lichtrecepten.

Philips Hue Buckram opbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
Dit moderne armatuur heeft een afmeting van 44,8 x 7 x 10,3 voor de 3-lamps en 25,2 x 8,2 x 10,3 voor de 2-lamps Buckram spot. Je kunt ze krijgen in de kleuren wit en zwart. De uitvoering is van metaal en de lampen hebben een stralingshoek van maximaal 45°.

Philips Hue Adore opbouwspot

De Philips Hue Adore opbouwspot is een mooie spot voor aan het plafon of aan de wand. De enkele spot is een mooi klein lampje dat een onopvallende plaats inneemt. Je kunt het ook prima gebruiken in een vitrinekast of om een wanddecoratie uit te lichten. Net als alle andere Philips Hue producten bedien je dit Adore spotje met de bijgeleverde dimmerswitch, via de Hue app of je huisautomatiseringssysteem. Een ideaal lampje om een boek bij te lezen of te ontspannen, met een muziekje op de achtergrond.

Philips Hue Adore opbouwspot

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Adore serie bestaat, naast opbouwspots, in een 1-, 2- of 3-lamps uitvoering ook uit inbouwspots. Beide vormen zijn tevens geschikt voor badkamers, dankzij de IP44 lampen. IP44 lampen zijn bestand tegen stof en vocht. Philips Hue Adore spots zijn dan ook prima geschikt voor in de badkamer.

Productkenmerken
De 1-lamps opbouwspotjes uit de Adoreserie zijn uitgevoerd in metaal en wegen zo’n 400 gram. De afmetingen bedragen 7,1 x 12,1 x 13,6 cm

Philips Hue Phoenix inbouwspot

De hekkensluiter van de Philips Hue spots die we voor je onder de loep nemen, is de inbouwspot Philips Hue Phoenix. Het zijn lichtgewicht spotjes met een afdekglaasje. Hierdoor kijk je niet direct in het lampje, maar wordt het licht op een gelijkmatige diffuse manier, door de ruimte verspreid. Het is een neerwaartse lamp die geen fitting heeft. Je bedient hem met de dimmerswitch, binnen een straal van 10 meter of de Hue app.

Philips Hue Phoenix inbouwspot

Bekijk de dagprijs

Productkenmerken
De Phoenix inbouwspot van Philips Hue is uitgevoerd in wit kunststof. Deze slimme spots wegen amper 300 gram en hebben een inbouwbreedte- en lengte van 12,5 cm. Het binnenlampje is niet verstelbaar.

Waar zijn Philips Hue producten het voordeligst?

In elke, zichzelf respecterende, lampen- en interieurwinkel kun je tegenwoordig Philips Hue producten kopen. Het zijn echter de grotere webshops, waar je de meest aantrekkelijke Philips Hue aanbiedingen tegenkomt. Denk hierbij aan Bol, MediaMarkt, Expert en Coolblue. Philips Hue spots kun je niet alleen los, maar ook in sets kopen. Om die zo voordelig mogelijk aan te schaffen, volg je het best onze pagina. Deze wordt aangepast, zodra er zich maar ergens een aanbieding voor doet. Zo ben je altijd up to date en profiteer je optimaal van elke Philips Hue aanbieding.