logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Philips Hue aanbieding | Korting op Hue smart verlichting

Het is altijd leuker een Philips Hue aanbieding te scoren, dan de volle mep te betalen. Daarom hebben we alle lopende aanbiedingen van Philips Hue producten voor je op rij gezet. Klik op onderstaande links voor de beste Philips Hue deals van dit moment.

Philips Hue aanbieding

Bekijk de dagprijs

Philips Hue maakt je verlichting slim

Met behulp van Philips Hue verlichtingssysteem kun je zelf een lichtschema instellen. Als je ’s morgens weggaat hoef je niet meer te controleren of je overal het licht hebt uitgedaan, want dat doet het systeem voor je. Tegen de tijd dat je ’s avonds thuiskomt, kun je voordat je binnenstapt, zorgen dat bepaalde lampen weer aan zijn. Deze mogelijkheid is natuurlijk ook ideaal voor de tijd dat je bijvoorbeeld op vakantie bent. Mocht je huis in de gaten gehouden worden door ‘ongenode gasten die willen komen shoppen,’ kunnen ze er geen touw aan vastknopen, of je nu wel of niet thuis bent.

Philips Hue maakt gebruik van geofencing, wat inhoudt dat je met behulp van een app een onzichtbaar gebied afbakent. Je bestuurt dit met een smart device, meestal je telefoon, maar een tablet of pc kan ook. In het geval van Philips Hue producten, heb je een wifiaansluiting in je huis nodig, waarmee je het device kunt verbinden met het netwerk in huis.

Mis de Philips Hue aanbieding niet

Philips Hue aanbiedingen zijn niet onbeperkt geldig. Daarom wordt dit artikel bij elke prijswijziging opnieuw aangepast. De nieuwste aanbiedingen vind je telkens bovenaan de pagina.

We kunnen ons voorstellen dat je een vragen hebt, over het hoe en waarom van het Philips Hue systeem. Bijvoorbeeld, waarom je zou gaan voor Philips Hue producten gaan en niet voor een gewone energiezuinige lamp? Of, welke soorten verlichting zijn er allemaal en kun je het ook dimmen of aansluiten op een bewegingsmelder? Hieronder leggen we je de basisprincipes uit en welke effecten je met het Philips Hue verlichtingssysteem kunt bereiken.

In het kort kun je ervan uitgaan dat je:

  • Je huisverlichting op afstand kunt bedienen, waar je ook bent.
  • Je elke gewenste sfeer kunt creëren. Je kunt de verlichting zelfs koppelen aan je audiosysteem, voor extra effect bij films of muziek.
  • Het systeem uit kunt breiden met slimme regelaars, waarin een geheugenfunctie zit.
  • Het licht per vertrek én per lamp op afstand, of vanuit je stoel, kunt bedienen.

Wat zijn de Philips Hue product aanbiedingen van dit moment?

De Philips Hue productenlijn bevat een hele reeks aan smartlampen, waarmee je elke sfeer kunt creëren die je wilt. Om je een idee te geven, wat de mogelijkheden allemaal zijn, lichten we ze hieronder stuk voor stuk toe. Wanneer je overweegt om Philips Hue lampen te kopen, kun je zo makkelijk de juiste keuze maken.

Aanbieding Philips Hue Starterskit

Philips Hue Starterskit

Bekijk de dagprijs

Je bouwt een Philips Hue systeem op rond een starterskit. Een starterskit bestaat uit:

  • twee of drie slimme ledlampen
  • Hue bridge, ook wel verbindingsunit genoemd
  • dimmer schakelaar.

Waarom is er gekozen voor slimme ledlampen? Vanwege hun energiezuinige verbruik. Ledverlichting voor de Hue systemen zijn trouwens verkrijgbaar in diverse kleurenseries.

Hue White serie

Philips Hue white serie

Bekijk de dagprijs

Hue White lampen geven een wit licht dat zich prima leent voor ruimtes waar je werklicht nodig hebt, zoals een bijkeuken of werkkamer. De bediening stuur je aan met behulp van een app op een smart device of de dimmer schakelaar.

Voor de White serie van Philips Hue is een starterskit verkrijgbaar die bestaat uit drie lampen, de switchschakelaar en de Hue bridge. De bridge heb je nodig om het verlichtingssysteem op afstand te kunnen bedienen. Het legt de verbinding tussen je smart device met de besturingsapp, meestal je telefoon en het slimme lichtnetwerk.

In plaats van losse lampen, kun je ook kiezen voor high tech lightstrips. Philips biedt momenteel wel zo’n 50 soorten verschillende lampen en accessoires aan voor het Hue systeem. Naast helderwitte lampen, bevat de Hue White Ambiance vanzelfsprekend ook andere kleuren wit, zoals daglichtwit en levend wit. Vanuit de starterskit kun je, wanneer je maar wilt, upgraden naar meer lampen. Per dimmerswitch kun je 10 lampen bedienen.

Philips Hue White and Color Ambiance Starterskit E27

Philips Hue White and Color Ambiance Starterskit

Bekijk de dagprijs

Je kunt het, op sfeergebied, zo gek niet bedenken, of je kunt het realiseren met de gekleurde Philips lampen uit de Color Ambiance lijn. Het klinkt ongeloofwaardig, maar je kunt er maar liefst 16 miljoen kleurencombinaties mee maken. Daarnaast is het lichtsysteem te synchroniseren met games, films en muziek. Dankzij de Hue Bridge bedien je alles vanuit een centraal punt, waar je ook bent.

In de Philips Hue White and Color Ambiance Starterskit E27 zitten drie lampen met grote fitting (daar staat de aanduiding E27 voor), een overbruggingsunit, oftewel een bridge en een draadloze dimmerswitch. De White and Color aanduiding houdt in dat een en dezelfde lamp, zowel licht in wittinten, van echt wit tot geelachtig en gekleurd licht kan uitstralen.

Philips Hue Go

Philips Hue go

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Go is misschien wel een van de meest veelzijdige lampen die je in huis kunt gebruiken. Het is een draagbare lamp die je altijd en overal kunt plaatsen en bedienen vanaf je smartphone, tablet of met de knop op de bol zelf. De Hue Go heeft een ingebouwde accu die zo’n 3 uur meegaat. Je laadt de Hue Go lamp op aan een stopcontact.

Net als met de andere Hue lampen creëer je met de Hue Go elke gewenste sfeer die je wilt. De lamp beschikt over 5 gepatenteerde lichteffecten die elk beschikken over een eigen dynamisch effect en kleurenmix.

Philips Hue Phoenix lampen

Philips Hue Phoenix lampen

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Phoenix collectie is een serie wand- en plafonlampen die je via de bridge aansluit op je thuisnetwerk, zodat je ze kunt bedienen via een smart device. Via de app bepaal je zelf de lichtsterkte en de wittint van het licht.

De Phoenix armaturen zijn als klassieke plafonniere, wandarmatuur en inbouwspot verkrijgbaar. De ingebouwde lamp heeft een speciale 3D-structuur, waarmee hij het licht op een aangename manier de ruimte instraalt. De 3D-structuur bestaat uit een zeshoekig patroon, waarvan de facetten het licht opvangen en reflecteren. Zodoende heb je in elke hoek van de kamer een ander lichteffect.

Philips Hue Lightstrip

Philips Hue lightstrip

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Lightstrip is een lichtlint dat mooi weg te werken is achter randen, plinten en meubels. Je kunt de lichtlinten inkorten, verlengen, buigen, net wat je wilt om ze precies op maat te krijgen. Je bevestigt hem met dubbelzijdige tape op elk gewenst vast oppervlak, maar kan hem ook los ergens inleggen. Hue Lightstrips kun je met telkens 33 cm inkorten en tot maximaal 10 meter verlengen.

Lightstrips zijn eenvoudig te plaatsen, flexibel tot in het kleinste detail en kunnen tot 16 miljoen lichttinten produceren. Je creëert er dus elke sfeer me die je wilt, zonder dat je merkt dat er een ‘lamp’ aanwezig is.

Philips Hue dimmer

Philips Hue dimmer

Bekijk de dagprijs

Met de Hue dimmer, regel je feilloos de lichtsterkte van je huisverlichting. De dimmer is compatible met alle Philips Hue producten en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Hij werkt draadloos, met een batterij.

Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Bridge heb je nodig om alle Philips Hue producten te kunnen bedienen. Het is een verbindingsunit dat je kan vergelijken met het hart van het systeem. Op één bridge, kun je maximaal 50 lampen en 12 accessoires aansluiten. Daarnaast is hij ook compatible voor een Apple Home Kit. De bridge communiceert met je smart device via de wifi-aansluiting.

Philips Hue Motion Sensor

Philips Hue motion sensor

Bekijk de dagprijs

Dankzij de Philips Hue Motion Sensor zijn gewone lichtschakelaars overbodig. Je activeert de Motion Sensor met de bridge. De Motion Sensor reageert op beweging. Je kunt de lampen ermee aan laten gaan, zodra er iemand de kamer binnenkomt en na het verlaten van de kamer, weer uit laten gaan. Ook kun je de lichten zo instellen dat ze aangaan zodra je erlangs loopt en direct weer uitgaan. Voor nachtelijke toiletbezoekjes kun je het systeem zelfs zo programmeren dat ze bijvoorbeeld, maar 10% lichtsterkte produceren, tijdens de nachturen.

Philips Hue Tap-schakelaar

Philips Hue tap schakelaar

Bekijk de dagprijs

De Philips Hue Tap is een schakelaar, waarmee je 4 verschillende lichtscenes kunt oproepen, en/of lampen kunt aan- en uitschakelen. Wat de lichtinstellingen voor speciale effecten betreft, moet je deze van tevoren wel in het geheugen voorgeprogrammeerd hebben. Om de Tap-schakelaar te gebruiken, hoef je de app niet te openen. En ook wanneer je tijdelijk geen internetontvangst hebt, kun je het Philips Hue systeem gewoon met de Tap-schakelaar bedienen. De Tap is draadloos en kun je ergens een vast plekje geven of aan de muur bevestigen.

Philips Hue lampen kopen

Philips Hue lampen kopen

Bekijk de dagprijs

De lampen voor het Philips Hue systeem zijn ook los verkrijgbaar. Bij aankoop hoef je eigenlijk nergens speciaal op te letten, behalve dan de maat van de fitting. Philips Hue lampen zijn verkrijgbaar in White, White Ambiance en White and Color Ambiance. Met deze nieuwe generatie ledverlichting creëer je niet alleen elke gewenste sfeer die je wilt, je bent ook nog eens veel energiezuiniger uit. We willen je aanraden om deze pagina te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste Philips Hue aanbieding.

Apple Home Kit

Apple Home Kit

Bekijk de dagprijs

Wanneer je beschikt over een Apple Home Kit is het helemaal makkelijk. Alle Philips Hue sets zijn aan de Apple Home Kit te koppelen. Je kunt dan alles met je stemgeluid regelen en hoeft geen knop meer aan te raken. Siri, dimt het licht voor je, verandert de sfeer en schakelt de verlichting aan of uit, zodra jij erom vraagt. Je kunt het systeem zelfs voorprogrammeren, zodat de verlichting op een bepaalde tijd aan en weer uit geschakeld wordt, wanneer je niet thuis bent.

Als je wilt weten, welke Philips Hue producten er op dit moment in de aanbieding zijn, scrol je het best even naar boven en klikt op een van de links. Je wordt dan doorgeleidt naar de webshop die op dit moment de meest goedkope Philips Hue lampen aanbiedt.

Je vraagt je misschien af:

Zijn er nu ook Philips Hue aanbiedingen?

Philips Hue producten zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Is het niet bij Bol, dan wel bij Coolblue, MediaMarkt of Expert. Wanneer je gebruik maakt van bovenstaande links, hoef je al die sites niet zelf af te lopen, maar kom je direct op de meest aantrekkelijke aanbieding van dit moment.

Wat bespaar ik met een Philips Hue aanbieding?

Gemiddeld kun je verwachten zo’n € 30,- te besparen, als je gebruik maakt van een aanbieding. Aanbiedingen met btw-korting en tijdens Black Friday zijn vaak nog aantrekkelijker. Daarnaast ben je voordeliger uit, als je een Philips Hue bundel koopt.

Hoe weet ik wanneer ik de meeste korting krijg?

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Om de meest voordelige Philips Hue aanbieding te scoren, hoef je ons alleen maar te volgen.