logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Flikkerende lampen repareren

flikkerende lampen

Het feit dat de lichten in je huis flikkeren betekent niet dat je in een horrorfilm leeft. Vaker wel dan niet, de redenen voor flikkerende lichten - en de manieren om ze te repareren - zijn relatief eenvoudig. Het team van gediplomeerde elektriciens in dienst van Elektricien JK heeft de jarenlange ervaring om elk lichtprobleem, inclusief de flikkerende, aan te pakken. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking om uw telefoontje te beantwoorden wanneer u ze nodig heeft.

Meer informatie over:Elektriciteitswerken: overzicht en aandachtspunten

Wanneer u bij ons komt voor elektrische reparatiewerkzaamheden, krijgt u het beste van het beste van het beste van het beste, dat veilig, veilig en efficiƫnt wordt gedaan - elke keer weer gegarandeerd.

Wat is de oorzaak van mijn flikkerende lichten?

Dit zijn niet de enige dingen die flikkerende lampen in uw huis kunnen veroorzaken, maar het zijn wel de oorzaken die we het vaakst tegenkomen.

  • De verbindingen zijn los. Een losse draad, de aansluiting van een stroomonderbreker of terminal kan allemaal leiden tot problemen zoals flikkerende lampjes. Losse verbindingen zoals deze kunnen weerstand veroorzaken, wat leidt tot vonkoverslag, wat op zijn beurt kan leiden tot oververhitting en - in het ergste geval - elektrische branden.
  • Er zijn veranderingen in de spanning geweest. Wanneer knipperen uw lichten? Als ze alleen flikkeren wanneer een groot apparaat zoals een wasmachine, droger of koelkast wordt ingeschakeld, dan kan het probleem op basis van spanning zijn. Een professionele elektricien zoals die van Elektricien JK kan de ampaciteit van uw huis controleren om er zeker van te zijn dat het goed is ingesteld om zowel de verlichting als de apparaten tegelijkertijd te bedienen.
  • Het type licht is niet geschikt. Wist u dat fluorescentielampen vaak gebruik maken van een inductieve ballast om de hoeveelheid stroom die door de lamp stroomt te regelen en dat kan een flikkerend effect veroorzaken? Als het vooral vervelend is, verander dan alle fluorescerende lampen in uw huis met LED's of gloeilampen om te zien of het probleem verdwijnt.
  • De lamp is los. Dit is de eenvoudigste oplossing voor flikkerende lampen. Soms zijn de gloeilampen gewoon niet helemaal ingeschroefd. Als de lichten in uw hele huis flikkeren, dan is het aandraaien van lampen zal niet vast te stellen om het even wat, maar er is geen kwaad in het controleren of het flikkeren is beperkt tot een enkelvoud eenheid die toevallig gewoon worden ontvangen macht inconsequent.

Waarom kiezen voor Elektricien JK ?

  • Service op dezelfde dag. Als er geen service op dezelfde dag beschikbaar is, worden er geen reiskosten in rekening gebracht.
  • Geen verrassingsprijzen. Wij krijgen uw goedkeuring voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over onbekende kosten.
  • Consequent en kwalitatief hoogstaand werk. Wij hebben de jarenlange ervaring, vertrouwdheid en de langdurige reputatie die nodig is om het werk van constante hoge kwaliteit te leveren waar u naar op zoek bent.
  • Veiligheid en beveiliging gegarandeerd. Onze elektriciens hebben een vergunning en hebben strenge achtergrondcontroles doorstaan, zodat u zich op uw gemak voelt om hen uit te nodigen in uw huis.