logo
Jarenlange ervaring in alle soorten elektriciteitswerken

Aluminium Bedrading Reparatie

De bedrading van massief geleidend aluminium, indien deze niet goed gerepareerd wordt met behulp van bijgewerkte methoden, is een vrij gevaarlijk brandrisico voor de huizen waarin het zich bevindt. Het is gevaarlijk vanwege de neiging tot oververhitting als gevolg van het oververhitten van de connectoren, wat kan leiden tot elektrische branden.

Lees meer over: Elektriciteit laten herstellen door storing of panne? Tip & advies

De gecertificeerde residentiƫle elektriciens in dienst van Elektricien JK weten alles over de gevaren van aluminium bedrading die niet is gecodeerd en hebben de ervaring en training om elk huis dat een update nodig heeft, te behandelen. Ze zijn niet alleen gelicentieerd en deskundig in hun vakgebied, maar staan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking wanneer u ze nodig heeft. Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus aarzel nooit om te bellen als u denkt dat uw huis misschien verouderde aluminium bedrading heeft.

Wat maakt dat mijn aluminium bedrading gerepareerd moet worden?

Het grootste probleem als het gaat om verouderde aluminium bedrading is warmte. Bij het geleiden van de stroom zet het aluminium met immense druk uit in de connector. Dit proces, in de loop van de tijd, leidt ertoe dat de connectoren losser worden en zorgt ervoor dat er binnenin corrosie kan ontstaan. Hoe langer dit mag gebeuren, hoe meer warmte wordt opgebouwd naarmate de verbinding wordt gebruikt en op termijn kan dit leiden tot brand en andere problemen. Gewoonlijk wordt verwacht dat aluminium bedrading een levensduur van ongeveer 30 jaar zal hebben. Enkele duidelijke tekenen dat uw aluminium bedrading aan het einde van zijn levensduur is:

  • Een geur van brandend plastic
  • Uitgangen en schakelaars die warm aanvoelen
  • Elektrische apparaten stoppen met werken zonder dat de stroomonderbreker uitschakelt.
  • Duidelijke vonken, rook of vlammen
  • Onregelmatige reacties van verlichting, zoals dimmen of oplichten bij gebruik van andere elektrische apparaten.

Als u een van deze tekens ziet, bel ons dan meteen.

Waarom kiezen voor Elektricien JK?

  • Service op dezelfde dag. Als er geen service op dezelfde dag beschikbaar is, worden er geen reiskosten in rekening gebracht.
  • Geen verrassingsprijzen. Wij krijgen uw goedkeuring voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over onbekende kosten.
  • Consequent en kwalitatief hoogstaand werk. Wij hebben de jarenlange ervaring, vertrouwdheid en de langdurige reputatie die nodig is om het werk van constante hoge kwaliteit te leveren waar u naar op zoek bent.
  • Veiligheid en beveiliging gegarandeerd. Onze elektriciens hebben een vergunning en hebben strenge achtergrondcontroles doorstaan, zodat u zich op uw gemak voelt om hen uit te nodigen in uw huis.